ποιος άνοιξε τούτο το νήμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τουρκική επίθεση μέσα στον επόμενο μήνα
Re: Τουρκική επίθεση μέσα στον επόμενο μήνα
Orion22 έγραψε: 04 Ιουν 2022, 17:36 Τitle: Τουρκική επίθεση μέσα στον επόμενο μήνα
H σωστή προετοιμασία είναι η μισή Νίκη.,,
Ξεκινημα με την Dream Team της Τουρκ εξωτερικής πολιτικής
+
να κοσμεί φανοστάτες έξω από την τουρκική πρεσβεία![]()
επειδή όμως α) οι φανοστάτες έχουν ξηλωθεί και β)οι ακακίες δεν έχουν γερά κλαδιά αρκουν μινιμάλ παρεμβάσεις αλα κλάρας στα τρίκαλα.
^ Μια υψηλότατου συμβολισμού κίνηση και τεράστιος πολλαπλασιαστής ισχύος.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποιος ρωταει συνεχεια αν η Ελλάδα ειναι νατοικη επικράτεια, αν θα βοηθησει την Ελλαδα το ΝΑΤΟ κτλ. ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έγινε κάτι που να μας δείχνει ότι πάμε σε αυτή την κατεύθυνση; Εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν προκειται να κανει εισβολη τον επομενο μηνα αν ετοιμαζει εισβολη στην Συρια!
αμα παντως καποια στιγμη κανει στην Ελλαδα ολα τελειωσανε για την Τουρκια,δεν μπορει να δαγκωσει τοσο μεγαλη μπουκια το θηριο
αμα παντως καποια στιγμη κανει στην Ελλαδα ολα τελειωσανε για την Τουρκια,δεν μπορει να δαγκωσει τοσο μεγαλη μπουκια το θηριο
- George_V
Το ιδιο και εγω. Και αυτο ψηφισα αλλωστε στο πολλ.Gewponos90 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:37 Έγινε κάτι που να μας δείχνει ότι πάμε σε αυτή την κατεύθυνση; Εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Αλλα αυτο δεν μας αποτρέπει να συζητάμε το πιθανο ενδεχομενο να συμβει και πως θα αποτραπει αυτο.
Si vis pacem, para bellum.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Θα έβαζα 90% μέσα στη δεκαετία του 20. Γι' αυτό το καλοκαίρι, δύσκολο.
Z
Λίτσα, αν δεν έχεις τρίχες στην μασχάλη, σε βγάζω έξω για φραπόγαλο, κερνάω εγώ το πρώτο.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:44 Θα έβαζα 90% μέσα στη δεκαετία του 20. Γι' αυτό το καλοκαίρι, δύσκολο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
stergiosbik
Όλοι τα ίδια σκατα είναι.panos291 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 15:44Εχει κουρασει πολυ αυτος, τις ίδιες και τις ιδιες μαλακιες καθε μερα.stergiosbik έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:52Αναρωτηθηκαν αυτοί που ξεκίνησαν τον συμμοριτοπόλεμο στην χώρα τους και εσφαζαν συμπατριώτες τους.
.
ΑΝ γίνει κάτι μεταξύ μας έστω και για 3 μέρες.....νομίζω το Καστελόριζο θα χαθεί.....
.
ΑΝ γίνει κάτι μεταξύ μας έστω και για 3 μέρες.....νομίζω το Καστελόριζο θα χαθεί.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αλλαξα γνωμη για θερμο επεισοδιο στο τελος του καλοκαιριου, μπορει να γινει και σε πολυ κοντινο διαστημα.
.
.
το υποφαινόεμο ακαουντ με αφορμή όμως την επικαιρη πραγματικότητα. Η επικαιρότητα δηλαδή επαναφέρει τετοια ζητήματα.George_V έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:36Ποιος ρωταει συνεχεια αν η Ελλάδα ειναι νατοικη επικράτεια, αν θα βοηθησει την Ελλαδα το ΝΑΤΟ κτλ. ?
Δε νομίζω, κρατώ πάντα μια επιφύλαξη. Αν είναι να γίνει κάτι, ο προάγγελος θα είναι τουρκικές μετασταθμεύσεις αεροσκαφών απ' το Νταλαμάν, Μπαντίρμα ,Μπαλίκεσιρ. Εν πάσει περιπτώσει τα Εrieye επαγρυπνούν , όπως κι άλλα επίγεια μέσα ορατά και μη..
- George_V
Και η απαντηση ειναι πολυ πιο απλη. Επειδη η επικαιρότητα επαναφέρει αυτο το ενδεχομενο η Ελλάδα προετοιμαζεται, εξοπλιζεται και αν και οποτε συμβει αυτο θα ειναι ετοιμη ειτε την βοηθησουν οι συμμαχοι ειτε οχι.Fluffy έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:56το υποφαινόεμο ακαουντ με αφορμή όμως την επικαιρη πραγματικότητα. Η επικαιρότητα δηλαδή επαναφέρει τετοια ζητήματα.
Ας έρθουν, να τους γαμήσουμε τον Αλλ@χ και τον Μω@μεθ τουγκέδερ.
Ψευδοθεό έφτιαξε ο καμηλιέρης ο Μωάμεθ και ψευδοθεό με πιλάφια και παρθένες πιστεύουν.
Ψευδοθεό έφτιαξε ο καμηλιέρης ο Μωάμεθ και ψευδοθεό με πιλάφια και παρθένες πιστεύουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση