!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σενέκας

Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:59 Έλα Αρίστο, γίνεται πιο ενδιαφέρον:

Πέρα από όλα αυτά, αποκαλύφθηκε ότι δάνεια που είχε πάρει ο Γιώργος Τράγκας από Ελληνικές Τράπεζες (και ειδικά από Τράπεζα η οποία απορροφήθηκε ήδη από άλλη Τράπεζα) δεν εξοφλήθηκαν ποτέ, καθώς χαρίστηκαν τα ποσά του δανείου ή καταβλήθηκε το ποσό του 1/3 του αρχικού δανείου και στην συνέχεια το υπόλοιπο ποσό της δανειακής σύμβασης χαρίστηκε ως καταβληθέν.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-plirose/
Ελα, δεν το πιστεύω
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:06 Ελα, δεν το πιστεύω
:lol:

Λέει και για κάτι αδέσποτες πλάκες χρυσού μέσα στο λινκ.

ΥΓ. Τελικά δεν αρκούν τα τιπς για το χρηματιστήριο και τον ιππόδρομο. Χρειάζεται να έχεις και φίλους τραπεζίτες να σου δίνουν δανεικά κι αγύριστα. Δύσκολο πράγμα να γίνει κανείς αρκετά πλούσιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 05 Ιουν 2022, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Που ειναι λεει νόμιμα και φορολογημένα αχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σενέκας

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:08

ΥΓ. Τελικά δεν αρκούν τα τιπς για το χρηματιστήριο και τον ιππόδρομο. Χρειάζεται να έχεις και φίλους τραπεζίτες να σου δίνουν δανεικά κι αγύριστα. Δύσκολο πράγμα να γίνει κανείς αρκετά πλούσιος.
Στο μεταξύ οι φήμες λένε για εκβιασμούς, αλλά με αυτά που διαβάζω, εμένα περισσότερο μου μυρίζει πλυντήριο για μαύρα λεφτά που έπαιρνε ποσοστά απο το καθάρισμα, είτε απο επιχειρηματίες είτε από τον υπόκοσμο. Εξ ου και ο συνειρμός με τον Saul :lol: Οι ράβδοι χρυσού θυμίζουν περισσότερο οργανωμένο έγκλημα και λιγότερο εκβιαστή δημοσιογράφο
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Γίνεται και το εξής κόλπο:
Βγαίνει ένα κονδύλιο που λέει π.χ. 15 εκατομμύρια ευρώ για τη διαφήμιση της π.χ. Ελληνικής κρατικής εριουργίας.
Τα ΜΜΕ, ΜΚΟ κλπ που είναι αποδέκτες αυτού του κονδυλίου τους πιάνουν και τους λένε "πάρτε 5 και σπάστε". Τα πέντε που δεν θα τα έβλεπαν αυτοί ούτε στον ύπnο τους βέβαια τα παίρνουν χοροπηδώντας και γίνεται η διαφήμιση. Τα υπόλοιπα δέκα γίνονται σκραντς-σμιάμς και μπορεί βέβαια να καταλήξουν και στον Τράγκα για τους εκβιασμούς και οπουδήποτε.

Μιά φορά, το 2003, παίρνω μιά μέρα την εφημερίδα 12Χ και διαβάζω 50,000 ευρώ χορηγία στον τάδε από τον ΟΠΑΠ για το νέο βιβλίο συστημάτων Lotto. Κρατικός τότε ο ΟΠΑΠ αλλά λέω εγώ "πάει τρελαθήκανε αυτοί". Στο επόμενο τεύχος το 12Χ το σχολίαζε πάλι και έλεγε πολλά είναι αλλά είναι 15,000 δεν είναι 50,000, κάποιος μπέρδεψε το φιφτήν με το φίφτυ. Αλλά στο μεθεπόμενο γράφει πάλι "όχι 50 χιλιάρικα ήταν".
Εγώ είχα βγάλει τέτοιο βιβλίο το 91 με την αρχή της Lottomania, καλό για την περίπτωση. Αλλά το 93 είχε πεθάνει του καλού καιρού η Lottomania και είμαστε στο 2003 !
Εν πάσει περιπτώσει έμεινα με την εντύπωση ότι εδώ είχαμε να κάνουμε με κάποιον Πάπυρο-Λαρούς συστημάτων Lotto και ο ΟΠΑΠ πάνω στην τρέλα του να ξαναζωντανέψει το Lotto τα διέθεσε, έστω και χαριστικώς στον πρασινοφρουρό.
Τι ήταν όμως ; Ήταν ένα βιβλιαράκι 40-50 σελίδων από αυτά που πουλάγανε με το κιλό τότε τα πρακτορεία στην Ομόνοια ! Για τα δε επόμενα τρία χρόνια ρώταγα τους πράκτορες -προς τους οποίους είχε μοιραστεί- αν το είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ για να εξυπηρετήσουν πελάτες στα πρακτορεία τους. Κανένας δεν το είχε χρησιμοποιήσει και οι μισοί το είχαν χάσει !
Ο πρασινοguard όμως αποκλείω να πήρε την πενηνταρούμπα από αυτή την υπόθεση. Ένα ταληράκι και πολύ του ήταν, το οποίο ταληράκι αποκλείεται να το είχε δει μαζεμένο σε όλη του την υπόλοιπη ζωή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:13

Στο μεταξύ οι φήμες λένε για εκβιασμούς, αλλά με αυτά που διαβάζω, εμένα περισσότερο μου μυρίζει πλυντήριο για μαύρα λεφτά που έπαιρνε ποσοστά απο το καθάρισμα, είτε απο επιχειρηματίες είτε από τον υπόκοσμο. Εξ ου και ο συνειρμός με τον Saul :lol: Οι ράβδοι χρυσού θυμίζουν περισσότερο οργανωμένο έγκλημα και λιγότερο εκβιαστή δημοσιογράφο
Εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσο έτσι κι αλλιώς τα 100 εκατομμύρια για να προέρχονται από δημοσιογραφικούς εκβιασμούς.
Σενέκας

Highlander έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:40
Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:13

Εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσο έτσι κι αλλιώς τα 100 εκατομμύρια για να προέρχονται από δημοσιογραφικούς εκβιασμούς.
100 εκατομμύρια είναι μόνο η αξία των ακινήτων, δε νομίζω ότι στο ποσό υπολογίζονται οι θυρίδες στο εξωτερικό και οι ράβδοι χρυσού. Επίσης αυτά είναι μόνο όσα μπόρεσαν να ξετρυπώσουν οι ελληνικές αρχές. Εδώ και χρόνια ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:52100 εκατομμύρια είναι μόνο η αξία των ακινήτων, δε νομίζω ότι στο ποσό υπολογίζονται οι θυρίδες στο εξωτερικό και οι ράβδοι χρυσού. Επίσης αυτά είναι μόνο όσα μπόρεσαν να ξετρυπώσουν οι ελληνικές αρχές. Εδώ και χρόνια ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό
Πράγμα που από μόνο του είναι παράνομο, αφού Ελληνας υπήκοος γιά να είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού πρέπει να μένει τουλάχιστον 183 μέρες τον χρόνο στην χώρα του εξωτερικού και τα ακίνητά του στην Ελλάδα να μη ξεπερνούν την αξία των €150.000.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Να πούμε εδώ ότι ανεξάρτητα από το πως τα έβγαλε, αν τα δήλωνε ή δεν τα δήλωνε κλπ κάποιος πρέπει να έχει ευθύνη που έπαιρνε δάνεια από Ελληνικές τράπεζες και δεν τα αποπλήρωνε.

Υπάρχει διαδικασία βάση της οποίας νομίμως μπορεί να του χαρίζονταν ή πρέπει να ψάχνουμε για απατεώνες στις διοικήσεις;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Άριστο, τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις στις επόμενες;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:25 Να πούμε εδώ ότι ανεξάρτητα από το πως τα έβγαλε, αν τα δήλωνε ή δεν τα δήλωνε κλπ κάποιος πρέπει να έχει ευθύνη που έπαιρνε δάνεια από Ελληνικές τράπεζες και δεν τα αποπλήρωνε.

Υπάρχει διαδικασία βάση της οποίας νομίμως μπορεί να του χαρίζονταν ή πρέπει να ψάχνουμε για απατεώνες στις διοικήσεις;

Αυτό φίλε μου, είναι σύνηθες φαινόμενο. Δεν το έκανε μόνο ο ψεκ Τράγκας. Εδώ είχαμε αναλύσεις για το αν συνέχιζε να εκπέμπει το Μέγκα που μέσα ήταν τα μεγαλύτερα κεφάλια της Ελ επιχειρηματικοτητας( πριν το πάρει ο Μαρινακης)
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Leporello

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:25 Να πούμε εδώ ότι ανεξάρτητα από το πως τα έβγαλε, αν τα δήλωνε ή δεν τα δήλωνε κλπ κάποιος πρέπει να έχει ευθύνη που έπαιρνε δάνεια από Ελληνικές τράπεζες και δεν τα αποπλήρωνε.

Με απόφαση ΔΣ (άρα όχι μόνο του Διοικητή) μπορούν νομίμως να διαγραφούν υποχρεώσεις όταν είναι αδύνατον να εισπραχθούν. Οσον αφορά φυσικά πρόσωπα, αυτό συνήθως συμβαίνει μετά θάνατον. Γιά επιχειρήσεις, όταν κλείσουν.

Ακόμη όμως και αν διαγραφούν από τον ισολογισμό τής τράπεζας, η δικαστική διεκδίκησή τους δεν σταματά, παρά μόνο όταν ειπραχθεί ό,τι είναι δυνατόν μετά την εκποίηση τής περιουσίας του οφειλέτη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Gewponos90 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:35

Αυτό φίλε μου, είναι σύνηθες φαινόμενο. Δεν το έκανε μόνο ο ψεκ Τράγκας. Εδώ είχαμε αναλύσεις για το αν συνέχιζε να εκπέμπει το Μέγκα που μέσα ήταν τα μεγαλύτερα κεφάλια της Ελ επιχειρηματικοτητας( πριν το πάρει ο Μαρινακης)
Καμμία σχέση.
1.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 15:56
Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:52100 εκατομμύρια είναι μόνο η αξία των ακινήτων, δε νομίζω ότι στο ποσό υπολογίζονται οι θυρίδες στο εξωτερικό και οι ράβδοι χρυσού. Επίσης αυτά είναι μόνο όσα μπόρεσαν να ξετρυπώσουν οι ελληνικές αρχές. Εδώ και χρόνια ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό
Πράγμα που από μόνο του είναι παράνομο, αφού Ελληνας υπήκοος γιά να είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού πρέπει να μένει τουλάχιστον 183 μέρες τον χρόνο στην χώρα του εξωτερικού και τα ακίνητά του στην Ελλάδα να μη ξεπερνούν την αξία των €150.000.
Και τι γινεται αν εχει ακίνητά στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €150.000 αλλα ζει και εργαζεται στο εξωτερικο?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”