!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Paysafe δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κατάθεση @Naida;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:29 Paysafe δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κατάθεση @Naida;
Το κοίταξα, πατάς και σε οδηγεί απευθείας στο site της paysafe να βάλεις κωδικούς σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:29 Paysafe δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κατάθεση @Naida;
Σωστά και pay safe μπορεί
Τουλάχιστον και στην bet365 και στην stoiximan
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Ναιδα μόνη λύση να ξαναπαίξεις να ρεφαρεις όσα έχασες :g030:
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:36
Το κοίταξα, πατάς και σε οδηγεί απευθείας στο site της paysafe να βάλεις κωδικούς σου.
Μπες στο site της Paysafe και δημιούργησε έναν λογαριασμό. Το μόνο που θα χρειαστούν είναι τη χώρα σου, ένα email και password που θες να χρησιμοποιήσεις. Έτσι όταν σου πετάξει από το Stoiximan την επιλογή αυτή, βάζεις κωδικούς και έπειτα πληκτρολογείς την paysafe κάρτα που έχεις αγοράσει. Πάρε μια με λίγα χρήματα να δεις κι εσύ πώς αντιδρά το σύστημα. Λογικά την παίρνει κανονικά, δεν υπάρχει ταυτοποίηση ονόματος κτλ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:39
Μπες στο site της Paysafe και δημιούργησε έναν λογαριασμό. Το μόνο που θα χρειαστούν είναι τη χώρα σου, ένα email και password που θες να χρησιμοποιήσεις. Έτσι όταν σου πετάξει από το Stoiximan την επιλογή αυτή, βάζεις κωδικούς και έπειτα πληκτρολογείς την paysafe κάρτα που έχεις αγοράσει. Πάρε μια με λίγα χρήματα να δεις κι εσύ πώς αντιδρά το σύστημα. Λογικά την παίρνει κανονικά, δεν υπάρχει ταυτοποίηση ονόματος κτλ.
Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:37 Ναιδα μόνη λύση να ξαναπαίξεις να ρεφαρεις όσα έχασες :g030:
Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα. Πραγματικά στο λέω. Λέω τι 250 τι 270-300. Αλλά θα ρεφάρω ή θα μπω μέσα χειρότερα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:45
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:37 Ναιδα μόνη λύση να ξαναπαίξεις να ρεφαρεις όσα έχασες :g030:
Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα. Πραγματικά στο λέω. Λέω τι 250 τι 270-300. Αλλά θα ρεφάρω ή θα μπω μέσα χειρότερα;
:g030: θα ρεφαρεις σίγουρα

Και αν σε ψάχνει η Νικολουλη μετά θα ξέρουμε τον λόγο :a108:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ήμαρτον ρε συ! Κόψε το πριν γίνει σοβαρός εθισμός και χάνεις ποσά. Γιατί πιστεύεις ότι έχουμε γεμίσει τόσες εταιρείες που χώνουν χοντρά φράγκα σε διαφήμιση σε όλο το νετ; Για να υπάρχουν πλατφόρμες που θα μπορούμε να κερδίζουμε λεφτά; Μαθηματικά είναι βέβαιο πως μεσομακροπρόθεσμα θα χάσεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:10
Ε, αυτό ακριβώς εννοώ. Έχασες την ευκαιρία να το παίξεις γκράντε.

Γι' αυτό σου λέω, κόψε το τρολάρισμα. :P
Μα δεν λέω δεν θα ήταν λάθος και πάλι. Αλλά δεν φαινόταν καν. Και τώρα δηλαδή να είχα τρόπο να τα βάλω πάλι μέσα, θα ήμουν πιο ήρεμη. Εννοείται δεν θα το ξαναέκανα ποτέ αλλά τουλάχιστον δεν θα ερχόμουν σε αυτή τη τόσο δύσκολη θέση. Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μόνο. Τώρα γαμθηκε το σύμπαν. Τι καλά θα ήταν να κέρδιζα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:43
stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:39

Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.
Κι αν κάνεις λογαριασμό με το όνομά του στην PaySafe; Φτιάξε ένα email άκυρο. Εγώ στον πατέρα μου που πίστωνα πάντως δεν είχα θέμα ταυτοπροσωπίας (Bet365). Τώρα αν μιλήσεις με εκπρόσωπο, ίσως είναι πιο αυστηροί στο τι λένε. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ελέγχεται η ροή χρήματος από και προς έναν λογαριασμό, αυτό είναι λίγο χονδρό να το παραδεχτούν.

Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.

ΥΓ: Εννοείται πως μετά από όλο αυτό, όοοοοταν με το καλό ηρεμήσεις, κάνουμε κάτι για τον εθισμό, "εθισμό", you name it.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:52 Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Rocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:48
:g030: θα ρεφαρεις σίγουρα

Και αν σε ψάχνει η Νικολουλη μετά θα ξέρουμε τον λόγο :a108:
Κανονικά πρέπει να ρεφάρω. Τόσα λεφτά έφαγαν. Και στην αρχή έδιναν οι καρχιοληδες. Με έφαγε η πλεονεξία να κερδίσω παραπάνω να πάρω τα γαμωπαπουτσα. Καλά να πάθω. Τώρα και χρεωμένη 250 ευρώ και εκτεθειμένη άσχημα και θα ακούσω τα μπινελικια της ζωής μου και δεν θα μπορώ να αντιφερω λόγο γιατί θα έχει δίκιο. Και εκτεθειμένη.

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ούιιι , όχι τέτοια ρε ,θα ξαναχάσει και θα τη σφάξει στο γόνα ο άλλος. :011:
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ουαλία Χ, Ελλάδα Χ
9πλασιασμος, βάλε όσα λεφτά του έχεις αφήσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”