Δεν έχω paypal καθόλου ούτε εμπιστεύομαι paypal και τέτοια. Έστειλα μνμ στην εταιρία να ρωτήσω πριν κάνω καμιά ενέργεια μην τυχόν και στέλνουν κανένα ενημερωτικό και τότε θα είναι χειρότερα.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:49Οχι, απ ο, τι θυμάμαι δεν έρχεται..Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:45Από άλλο όνομα; όταν έκανες προσθήκη από αλλου τον λογαριασμό του πήγε κάποιο μνμ; θυμάσαι; βέβαια είναι άλλη εταιρία αλλά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν.
Μωρέ ας τα βάλω μέσα, μη μπει και δει το υπόλοιπο μείον 250 και αν ποτέ κοιτάξει το ιστορικό του λέω ότι είχα βάλει για να παίξω. Ξέρεις αν σσου έρχεται μνμ οταν κάνεις προσθηκη κάρτας;jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:42 Ναι, παντού γίνεται. Στο ιστορικό συναλλαγών θα φαίνεται αλλά μπορείς να πεις ότι έβαλες λεφτά σου για να παιξεις
Στο φινάλε μπορείς να κάνεις κατάθεση και με PayPal αν δεν θες να δώσεις κάρτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
@@ δέχονται μόνο στο όνομα του λογαριασμό 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:51Θα τα άφηνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα να τα πάρω αλλά θα του έλεγα να μου τα δώσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:45Εγώ είμαι υπέρ της ειλικρίνειας σ' αυτές τις φάσεις γιατί μετά δημιουργούνται αδιέξοδα που γίνονται χειρότερα μπούμερανγκ.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:40
Φυσικά θα είχα το ίδιο πρόβλημα. Και στη μάνα μου την ίδια. Να χρησιμοποιήσω λεφτά που δεν είναι δικά μου χωρίς να το ξερει;
Μα δεν θέλω να το κρύψω με την έννοια χωρίς να τα αντικαταστήσω. Να το φτιάξω θέλω χωρίς να το αντιληφθεί. Ως τώρα δεν έχω βρει δρόμο. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jason σώθηκα. Αρκεί να μην μπει μέχρι να το φτιάξω.
Αλλά μια και δημιουργείται θέμα ηθικής τάξεωςθέτω αλλιώς το ερώτημα. Έστω ότι με τα λεφτά του δεν έχανες 250 ευρώ αλλά κέρδιζες ένα ή δύο χιλιάρικα. Τί θα έκανες; Θα τα άφηνες στην κάρτα του για να μην θεωρήσει ότι χρησιμοποίησες ασυστόλως την εμπιστοσύνη και τα λεφτά του;
Υποθέτω ότι σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα υπήρχε το ηθικό ζήτημα κατάχρησης της εμπιστοσύνης
Τώρα, απλώς βγήκε αυτός και αυτό είναι που σε καίει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι είναι το PayPal και δεν το εμπιστευεσαι; ένα εικονικό πορτοφολι είναι... Πας στο περίπτερο παίρνεις ξερω γω 5 50αρες , κάνεις την μεταφορά και τελείωσε
Σαν να περνάς κοσμοκαρτα είναι...
Για αρχή βέβαια εγώ θα παιρνα μια 20αρα να μαστε σίγουροι ότι περνάει
Για αρχή βέβαια εγώ θα παιρνα μια 20αρα να μαστε σίγουροι ότι περνάει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 05 Ιουν 2022, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάει αυτή ,θα τη βρούνε σε κάνα χαντάκι με τον Φρέντυ Κρούγκερ που έμπλεξε. 
Στην ανάληψη είναι λογικό, αλλά και στην κατάθεση;
Τους δίνεις λεφτά και δεν τα δέχονται;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Νόμιζω δεν θα το σκεφτόμουν καν ότι χρησιμοποίησα χρήματα του. Εξάλλου δεν θα καταλάβαινε πόσα έπαιξα από τα λεφτά του. Αντιθέτως τα πολλαπλασίασα. Θα του έλεγα κράτα και 50 έξτρα να παίξεις και εσύ έτσι δώρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:58Ε, κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:51Θα τα άφηνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα να τα πάρω αλλά θα του έλεγα να μου τα δώσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:45
Εγώ είμαι υπέρ της ειλικρίνειας σ' αυτές τις φάσεις γιατί μετά δημιουργούνται αδιέξοδα που γίνονται χειρότερα μπούμερανγκ.
Αλλά μια και δημιουργείται θέμα ηθικής τάξεωςθέτω αλλιώς το ερώτημα. Έστω ότι με τα λεφτά του δεν έχανες 250 ευρώ αλλά κέρδιζες ένα ή δύο χιλιάρικα. Τί θα έκανες; Θα τα άφηνες στην κάρτα του για να μην θεωρήσει ότι χρησιμοποίησες ασυστόλως την εμπιστοσύνη και τα λεφτά του;
![]()
Υποθέτω ότι σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα υπήρχε το ηθικό ζήτημα κατάχρησης της εμπιστοσύνηςαρκεί να έβγαινες από πάνω.
Τώρα, απλώς βγήκε αυτός και αυτό είναι που σε καίει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαλακίες απλά.
Πρέπει να κάνεις λογαριασμό όμως. Και να τον συνδέσεις με τραπεζικό σου λογαριασμό. Ε αυτό δεν εμπιστεύομαι.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:58 Τι είναι το PayPal και δεν το εμπιστευεσαι; ένα εικονικό πορτοφολι είναι... Πας στο περίπτερο παίρνεις ξερω γω 5 50αρες , κάνεις την μεταφορά και τελείωσε
Για αρχή βέβαια εγώ θα παιρνα μια 20αρα να μαστε σίγουροι ότι περνάει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμόNaida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:08Μαλακίες απλά.
Πρέπει να κάνεις λογαριασμό όμως. Και να τον συνδέσεις με τραπεζικό σου λογαριασμό. Ε αυτό δεν εμπιστεύομαι.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:58 Τι είναι το PayPal και δεν το εμπιστευεσαι; ένα εικονικό πορτοφολι είναι... Πας στο περίπτερο παίρνεις ξερω γω 5 50αρες , κάνεις την μεταφορά και τελείωσε
Ε, αυτό ακριβώς εννοώ. Έχασες την ευκαιρία να το παίξεις γκράντε.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:06Νόμιζω δεν θα το σκεφτόμουν καν ότι χρησιμοποίησα χρήματα του. Εξάλλου δεν θα καταλάβαινε πόσα έπαιξα από τα λεφτά του. Αντιθέτως τα πολλαπλασίασα. Θα του έλεγα κράτα και 50 έξτρα να παίξεις και εσύ έτσι δώρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:58Ε, κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:51
Θα τα άφηνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα να τα πάρω αλλά θα του έλεγα να μου τα δώσει.![]()
Υποθέτω ότι σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα υπήρχε το ηθικό ζήτημα κατάχρησης της εμπιστοσύνηςαρκεί να έβγαινες από πάνω.
Τώρα, απλώς βγήκε αυτός και αυτό είναι που σε καίει.![]()
Γι' αυτό σου λέω, κόψε το τρολάρισμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα όταν πάω στο ψηφιακό πορτοφόλι, προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας μου λέει.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:09Δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμόNaida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:08Μαλακίες απλά.vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:01
Στην ανάληψη είναι λογικό, αλλά και στην κατάθεση;
Τους δίνεις λεφτά και δεν τα δέχονται;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν λέω δεν θα ήταν λάθος και πάλι. Αλλά δεν φαινόταν καν. Και τώρα δηλαδή να είχα τρόπο να τα βάλω πάλι μέσα, θα ήμουν πιο ήρεμη. Εννοείται δεν θα το ξαναέκανα ποτέ αλλά τουλάχιστον δεν θα ερχόμουν σε αυτή τη τόσο δύσκολη θέση. Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μόνο. Τώρα γαμθηκε το σύμπαν. Τι καλά θα ήταν να κέρδιζα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:10
Ε, αυτό ακριβώς εννοώ. Έχασες την ευκαιρία να το παίξεις γκράντε.
Γι' αυτό σου λέω, κόψε το τρολάρισμα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο κάρτας μήπως εννοεί την κάρτα που αγόρασες; ένα mail θυμάμαι ότι χρειάζεται μόνο
Nope. Τραπεζική ζητάει. Αυτό που λες εσύ δεν το έχει καθόλου σαν επιλογή.jason0 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:23 Στο κάρτας μήπως εννοεί την κάρτα που αγόρασες; ένα mail θυμάμαι ότι χρειάζεται μόνο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...