MasterofDope έγραψε: 04 Ιουν 2022, 18:28
Volk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 16:41
Green Dragon έγραψε: 04 Ιουν 2022, 16:21
Βιάζεστε να τον κρίνετε μερικοί αλλά μάλλον δεν ξέρετε πόσο μεγάλο κόστος μπορεί να έχει η συμβίωση με ένα ψυχικά ασταθές άτομο. Εγώ ακόμα και πελάτες που καταλαβαίνω ότι είναι προβληματικοί τους σουτάρω που στο κάτω κάτω ούτε θα συζήσω μαζί τους ούτε θα τους παντρευτώ.
Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς είχε όπως και πόσο βαρύ ήταν. Ένας άνθρωπος με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου τρώει την ψυχή.
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες!
Δεν χρειαζεται να συμβιωσεις με κανεναν ανθρωπο. Αργα ή γρηγορα θα χαθει ο ενθουσιασμος και οι καυλες και θα βγει η τοξικοτητα ποικιλοτροπως!
Αν τον αγαπάς θα συζήσεις με αυτο το άτομο εγω επι της ουσιας συζούσα διοτι σχεδόν ΣΚ εμενα σπιτι της και εκει ειναι αυτό που λες ηλπίζα οτι θα πηγαινα για γάμο διότι ειμαι υπέρ της φάσης αυτης και της οικογένειας και εν τελη επηλθε η τοξικοτητα
Μην ξεχνάς οτι καλως η κακως κοντεύω 40 και εχω κανει μονο 4 σχέσεις μακροχρόνιες
Αν ειχες τη δυνατοτητα να παιζεις μπαλα με 3-4 διαφορετικες γυναικες ανω του μετριου σε ομορφια, καθε εβδομαδα, θα ειχες το ιδιο σκεπτικο;
Δεν νομιζω.
Οσο και τελεια να ειναι ολα, απο ενα σημειο και μετα, ξεφτιζουν ολα. Φευγει ο αρχικος ενθουσιασμος και οι δυνατες καυλες και ερχεται η ρουτινα της καθημερινοτητας. Ειδικα αν ζειτε μαζι στον ιδιο χωρο και βλεπεστε καθημερινα για χ ωρες. Μετα απο χ χρονικο διαστημα, νιωθετε σαν συγγενεις.
Το οτι συνεχιζουν να μενουν μαζι τα χ ζευγαρια, ειναι αλλο θεμα και υπαρχουν πολλοι λογοι πισω απο αυτο. Πλεον, βλεπουμε συνεχως να χωριζουν.
Ολοκληρος ανθρωπος εισαι, μην ψαχνεις για το αλλο μισο κτλπ. Φροντισε την υγεια σου, την εμφανιση σου και τη τσεπη σου και γλεντα το ανεκτιμητο δωρο της ζωης. Καθε σημερα, δεν ξαναρχεται!
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι, βγαινε καθε βραδυ εξω, χαμος γινεται παντου. Και στα σοσιαλ, στα σουπερ μαρκετ, στο δρομο, παντου οπου και να πας εχει χιλιαδες επιλογες γυρω σου.
Θα φας μερικες "φαπες" και λεμονια με τα τελαρα στο κεφαλι, νταξει. Μετα απο τα χ ακυρα που θα μαζεψεις, θα μαθεις, θα καταλαβεις τα λαθη σου και θα μαθεις να παιζεις μπαλα.
Ξεκινα, καλη αρχη!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.