!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Εγώ ρε παιδιά δεν κατάλαβα ακόμη αν η υπακοή στους νόμους και η φορολογική συνείδηση είναι νοικοκυρέικη ή επαναστατική φάση.
Βοηθάτε, γιατί θέλω να κάνω ριστάρτ στην ιδεολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις, αυτό λειτουργεί κι αντίστροφα.under έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:06 Παντως αν σοκαρεστε απο τις κλωτσιες,ξαναδειτε τους κουκουεδες να κλωτσουν αναρχικους στο κεφαλι ή αναρχικους να στελνουν στο νοσοκομειο πολιτες οταν επιτιθενται σε αναλογια τριαντα προς εναν.
Ποσο υποκριτες ειστε ρε ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Οι ισαποστάκηδες έχουν να πουν κάτι περί αυτού;OANNHSEA έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:00Εάν ξέραμε ποιός ήταν το αντικείμενο, τότε ναι - ΑΝΕΤΑ!!!Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:54 Αλήθεια, εσείς που ρωτάτε "τί θα έκανες αν ήσουν στη θέση του κοσμηματοπώλη", αν έπρεπε να απαντήσετε οι ίδιοι στην ερώτησή σας, θα απαντούσατε "φόνο";
Θα καθαρίζαμε την κοινωνία από ένα σκουπίδι....
.
Ή έχουν άλλους βαθείς προβληματισμούς αυτή τη στιγμή;
Δοκίμασε ξανά τώραΑγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:08Μπααα λειτούργησε σαν ανθοδέσμη η σαν κουτι με πραλίνες .vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:05Δεν το γνωρίζω, αλλά αν θες μπορώ να το αποδεχτώ. Το θέμα όμως είναι αν το μαχαίρι λειτούργησε ως μέσο απειλής για τον καταστηματάρχη κατά την απόπειρα του δράστη να βγει μέσα από τη βιτρίνα . Στο video δε φαίνεται να το κρατάει. Μπορεί ασφαλώς ο καταστηματάρχης να καταθέσει ότι τον είδε με το μαχαίρι, αλλά δεν είδε να μην το κρατάει όταν έβγαινε κι ότι γι αυτό το λόγο του επιτέθηκε. Θα κριθεί ασφαλώς από το δικαστήριο.Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:02 Βατραχε,περιμενω ακομα απαντηση σχετικα με το μαχαιρι που δηθεν δεν υπηρχε. Αποδεχεσαι οτι βρεθηκαν δακτυλικα αποτυπωματα σε ενα μαχαιρι? Η ειναι ψεματα?
Πάντως, διαπιστώνω για άλλη μια φορά με μεγάλη μου θλίψη ότι αυτή η χώρα είναι γεμάτη ξετσίπωτους ανθρώπους έτοιμους να εκμεταλλευτούν ένα θλιβερό περιστατικό και τον τραγικό θάνατο μιας πονεμένης ψυχής για την προώθηση των πολιτικών και ιδεολογικών τους προγραμμάτων. Από την μια πλευρά φασίστες από την άλλη "αντιφασίστες" και ΛΟΑΤΚΙ και δεν συμμαζεύεται.
Η μόνη λέξη που ταιριάζει στην περίσταση είναι μια: Υποκρισία.-
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ολα λειτουργουν και αντιστροφα αλλα επι 100 σελιδες δεν ενοχλειστε.vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:09Ξέρεις, αυτό λειτουργεί κι αντίστροφα.under έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:06 Παντως αν σοκαρεστε απο τις κλωτσιες,ξαναδειτε τους κουκουεδες να κλωτσουν αναρχικους στο κεφαλι ή αναρχικους να στελνουν στο νοσοκομειο πολιτες οταν επιτιθενται σε αναλογια τριαντα προς εναν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Νοικοκυραίικη είναι, αλλά υπάρχει άγνοια νόμου ή σύγχυση ανάμεσα στην αυτοδικία και τη νόμιμη άμυναΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:08 Εγώ ρε παιδιά δεν κατάλαβα ακόμη αν η υπακοή στους νόμους και η φορολογική συνείδηση είναι νοικοκυρέικη ή επαναστατική φάση.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Εάν μαθαίνεις τώρα λέξεις με -αι να σε βοηθήσω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:45Ναι, και?ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:44
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF% ... %95%CE%99/

Δεν βλέπω το έγκλημα να φαει ο ληστης μερικες κλωτσιες για ακινητοποιηση. Απο την αρχη γραφτηκε οτι ειχε πεθανει απο τα κομμενα γυαλια, και δεν εχω αμφιβολία γι αυτο. Και δεν το λεω για να αποφυγω τους οχvatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:07Α δε θα διαφωνήσουμε ότι ο καθένας ερμηνεύει το συμβάν ανάλογα με την ιδεολογική του ταυτότητα. Επειδή όμως το "καλά του έκαναν" μπορεί να ισοδυναμεί με εγκωμιασμό εγκλήματος, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις τέτοιες τοποθετήσεις.panos291 έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:04
Και εγω εγραψα καλα του εκαναν απο την πρωτη σελιδα, πριν μαθω τι ηταν ο νεκρός.
Δεν εννοουσα την αντιμετώπιση αναλογα την ιδεολογία του νεκρου, αλλα την αντιμετώπιση του γεγονότος αναλογα την ιδεολογία του καθενος.
Μάλλον ξεχνάς πόσο είχαν "σοκαριστεί" οι ακροδεξιοί με τη γνωστή φωτογραφία από τα επεισόδια στο Σύνταγμα και πόσο συχνά την πόσταραν στο παλιό.under έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:12Ολα λειτουργουν και αντιστροφα αλλα επι 100 σελιδες δεν ενοχλειστε.vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:09Ξέρεις, αυτό λειτουργεί κι αντίστροφα.under έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:06 Παντως αν σοκαρεστε απο τις κλωτσιες,ξαναδειτε τους κουκουεδες να κλωτσουν αναρχικους στο κεφαλι ή αναρχικους να στελνουν στο νοσοκομειο πολιτες οταν επιτιθενται σε αναλογια τριαντα προς εναν.
Εχουμε περάσει προ πολλου με το να καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιωματά σου και να ασκούν βία. Η αντίδραση- αυτοπροστασία θα μας φερει την αναρχοκοινωνία ;Naida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:06Ακριβώς αν συλληφθεί θα φυλακιστεί. Γι' αυτό υποτίθεται έχουμε νόμους,μπάτσους, δικαστές. Αν δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος πολυ ευχαρίστως μπορούμε να περάσουμε σε μια άναρχη κοινωνία.Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:59
ΑΝ συλληφθεί - αφου με την κλοπή μπορεί και να σε καταστρέψει - ποιές είναι οι συνέπειες από το νόμο ;
Το τι θα συμβεί ΑΝ συλληφθεί το γνωρίζουμε καλά και είναι η βασική αιτία που είμαστε σε αυτό το χάλι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Δεν είναι μόνο δύο οι πλευρές. Ή φασίστας ή αντιφασίστες, ΛΟΑΤΚΙ κλπ ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:10 Πάντως, διαπιστώνω για άλλη μια φορά με μεγάλη μου θλίψη ότι αυτή η χώρα είναι γεμάτη ξετσίπωτους ανθρώπους έτοιμους να εκμεταλλευτούν ένα θλιβερό περιστατικό και τον τραγικό θάνατο μιας πονεμένης ψυχής για την προώθηση των πολιτικών και ιδεολογικών τους προγραμμάτων. Από την μια πλευρά φασίστες από την άλλη "αντιφασίστες" και ΛΟΑΤΚΙ και δεν συμμαζεύεται.
Ούτε καν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπααα λειτούργησε σαν ανθοδέσμη η σαν κουτι με πραλίνες .vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:10Δοκίμασε ξανά τώραΑγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:08Μπααα λειτούργησε σαν ανθοδέσμη η σαν κουτι με πραλίνες .vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:05
Δεν το γνωρίζω, αλλά αν θες μπορώ να το αποδεχτώ. Το θέμα όμως είναι αν το μαχαίρι λειτούργησε ως μέσο απειλής για τον καταστηματάρχη κατά την απόπειρα του δράστη να βγει μέσα από τη βιτρίνα . Στο video δε φαίνεται να το κρατάει. Μπορεί ασφαλώς ο καταστηματάρχης να καταθέσει ότι τον είδε με το μαχαίρι, αλλά δεν είδε να μην το κρατάει όταν έβγαινε κι ότι γι αυτό το λόγο του επιτέθηκε. Θα κριθεί ασφαλώς από το δικαστήριο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σου ανεβασα σελιδα γκουκγλ με 100 αναδημοσιευσεις που λεγανε οτι βρεθηκε ενα μαχαιρι με αποτυπωματα της Drug queen. Τι παει να πει αν θελω εγω το αποδεχεσαι?vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:05Δεν το γνωρίζω, αλλά αν θες μπορώ να το αποδεχτώ. Το θέμα όμως είναι αν το μαχαίρι λειτούργησε ως μέσο απειλής για τον καταστηματάρχη κατά την απόπειρα του δράστη να βγει μέσα από τη βιτρίνα. Στο video δε φαίνεται να το κρατάει. Μπορεί ασφαλώς ο καταστηματάρχης να καταθέσει ότι τον είδε με το μαχαίρι, αλλά δεν είδε να μην το κρατάει όταν έβγαινε κι ότι γι αυτό το λόγο του επιτέθηκε. Θα κριθεί ασφαλώς από το δικαστήριο.Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:02 Βατραχε,περιμενω ακομα απαντηση σχετικα με το μαχαιρι που δηθεν δεν υπηρχε. Αποδεχεσαι οτι βρεθηκαν δακτυλικα αποτυπωματα σε ενα μαχαιρι? Η ειναι ψεματα?
Το γεγονος οτι το μαχαιρι που της γλυστρησε καθως σερνοτανε, το αντικατεστησε με ενα κομματι γυαλι της τζαμαριας που διελυσε με το κεφαλι της και μετα το εφερνε βολτες γυρω γυρω σαν ναντσακου δεν δηλωνει απειλητικο χαρακτηρα?
Το γεγονος οτι την στιγμη των κλωτσηδιων ηταν ξαπλωμενη πανω σε 10δες πιθανα τζαμια/οπλα, τα οποια και χρησιμοποιησε μετα ( και αυτο το εχουμε σε βιντεο ), δεν ηταν θεση πραγματικης απειλης?
Το τι θα αποφασησει το δικαστηριο ποσως με ενδιαφερει, αφου αυτο το κρατος μου απαγορευει να κανω αυτο που κανουν οι αμοιβαδες, τα σκυλια, τα εντομα, μεχρι και ορισμενα φυτα: Να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
Σου δινω αδεια να παρουσιασεις ολη μου την υποκρισια σε αυτον τον δημοσια διαλογο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:10 Πάντως, διαπιστώνω για άλλη μια φορά με μεγάλη μου θλίψη ότι αυτή η χώρα είναι γεμάτη ξετσίπωτους ανθρώπους έτοιμους να εκμεταλλευτούν ένα θλιβερό περιστατικό και τον τραγικό θάνατο μιας πονεμένης ψυχής για την προώθηση των πολιτικών και ιδεολογικών τους προγραμμάτων. Από την μια πλευρά φασίστες από την άλλη "αντιφασίστες" και ΛΟΑΤΚΙ και δεν συμμαζεύεται.
go ahead, show no mercy
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron