Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
George_V έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:06
Η αληθεια ειναι οτι σεβομαι τους στρατιωτικους και τη στολη τους και την αποστολη τους
Εγώ δεν σέβομαι τη στολή και την αποστολή αλλά τους ανθρώπους.
Και ναι, υπάρχουν στρατιωτικοί που την τιμούν, όπως υπάρχουν και ΔΥ που χάρη στη δική τους προσπάθεια, επιπλέει και η πλειοψηφία των ανώφελων φελλών.
Oταν ειμουν στο στρατο μας ελεγε ο λοχαγος τοτε που ειμασταν νεοσυλλεκτοι "οταν θα βλεπετε ανώτερο θα χαιρετατε. Οπου και αν τον δειτε. Αμα με δειτε στο δρομο ανευ στολης στα @@ μου αν θα με χαιρετησετε η οχι. Χέστηκα. Αλλα οταν φοράω στολη θα χαιρετάτε γιατι ο χαιρετισμος απευθυνεται στο αξιωμα και τη στολη και οχι στον ανθρωπο. Αυτη τη στολη πριν τη βάλω εγω τη φορεσαν καποιοι που ειχαν τοσα κιλα @@ που δεν θα δειτε ουτε στο ονειρο σας. Ματωσαν για αυτη τη χωρα με αυτη τη στολη και για αυτο θα τους τιμησετε χαιρετωντας".
Ναι, αλλά αυτά τα έλεγε ο λοχαγός στους στρατιώτες. Και είναι λογικό στο πλαίσιο της θεσμικής συμπεριφοράς, που έχει πάντα μια ηθική ιδεολογική βάση.
Εδώ δεν είμαστε στρατόπεδο ούτε βουλή. Το ότι κάποιοι παπάρες την έχουν δει θεσμικοί συστημικοί ή αντισυστημικοί, είναι άλλο θέμα.
taxalata xalasa έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:23
ο παρανομος χρηματισμος εχει δυο μερη
ο δινων και ο λαβων
δημευση της περιουσιας του λαβουντα.... οκ..check
δημευση της περιουσιας του δινουντα...;
ποιοι χρηματισαν παρανομα, και αδηλωτα στην εφορια, τον μακαριτη δημισιογραφο;
1. Ο φουρναρης της γειτονιας;
2. Ο δημοσιος η ιδιωτικος υπάλληλος;
3. Τα φιλικά για δεκατίες προσκείμμενα κόμματα που χρωστάνε πολυ περισσότερα από όσα δημεύει το κράτος εν χρόνο διαχείρησης από πρώην προσκείμμενο κόμμα;
4. Άλλο
Όχι απλά να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά πετάχτε το μαχαίρι και πιάστε μπαλτά και κόφτε και το κόκκαλο, σύρζα, να δούμε το μεδούλι....
Που δεν....
Θα συκοφαντηθεί ένας νεκρός λαβούντας από ζωντανούς ιούς δινούντων και καλοπερασούντων...
Αυτό είναι Υβρις μεταξύ κατεργαραίων.... και η Υβρις >...>...> Τίσις...
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ των ΔΙΝΟΥΝΤΩΝ στον ΛΑΒΟΥΝΤΑ...
Πάλι μισοδουλειές θα γίνουν και θα αυτοπαρασημοφορειθούμε σαν ψωνισμένα ψώνια...
Ακόμη δεν έχεις πάρει μυρωδιά. Αυτά που έπαιρνε ο Τράγκας δεν ήταν προϊόν δωροδοκίας, αλλά εκβιασμού.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Daje έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:07Προφανώς δεν θα υπαρχει υποχρέωση να κρατάς αποδεικτικα για παλιές αγοραπωλησίαες μετοχών(χρηματιστηριακες που δεν υπάρχουν πια κλπ), γι αυτό και παίζει αυτό το χαρτί.
Δεν χρειάζεται να κρατάς τίποτα. Υπάρχουν όλα στο σύστημα αΰλων τίτλων. Ανάλογα φαντάζομαι ισχύουν και στο εξωτερικό.
Πάω όμως στοίχημα ότι ο Τράγκας δεν είχε κάν κωδικό στο σύστημα αΰλων τίτλων.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Beria έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:12
Έκανε παρέα με πλούσιους και επειδή τους διασκέδαζε του δίναν τιπς για μετοχές
Το ακούτε ρε ανεπροκοποι; Δεν έχετε τις σωστές παρέες
Τόσα χρόνια παίρνουνε συμβουλές απο τον οργιο για το χρηματιστήριο και για τον ιππόδρομο απο τον γουντυ. Βίλλες στο Μονακό ακόμα δεν έχουμε δει. Γιατί? Στο πηγάδι κατουρήσαμε?
Επειδή ο Αρίστος είναι άσχετος ΚΑΙ σε αυτό το θέμα, νομίζει ότι κάποιοι ξέρουν πόσο θα ανέβουν ή θα κατέβουν τα χρηματιστήρια και αρκεί να σου δώσουν μιά συμβουλή γιά να τα κονομήσεις. Γιά να κερδίσεις σοβαρά ποσά στο Χρηματιστήριο πρέπει να το δείς σαν full time job.
1.
taxalata xalasa έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:23
ο παρανομος χρηματισμος εχει δυο μερη
ο δινων και ο λαβων
δημευση της περιουσιας του λαβουντα.... οκ..check
δημευση της περιουσιας του δινουντα...;
ποιοι χρηματισαν παρανομα, και αδηλωτα στην εφορια, τον μακαριτη δημισιογραφο;
1. Ο φουρναρης της γειτονιας;
2. Ο δημοσιος η ιδιωτικος υπάλληλος;
3. Τα φιλικά για δεκατίες προσκείμμενα κόμματα που χρωστάνε πολυ περισσότερα από όσα δημεύει το κράτος εν χρόνο διαχείρησης από πρώην προσκείμμενο κόμμα;
4. Άλλο
Όχι απλά να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά πετάχτε το μαχαίρι και πιάστε μπαλτά και κόφτε και το κόκκαλο, σύρζα, να δούμε το μεδούλι....
Που δεν....
Θα συκοφαντηθεί ένας νεκρός λαβούντας από ζωντανούς ιούς δινούντων και καλοπερασούντων...
Αυτό είναι Υβρις μεταξύ κατεργαραίων.... και η Υβρις >...>...> Τίσις...
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ των ΔΙΝΟΥΝΤΩΝ στον ΛΑΒΟΥΝΤΑ...
Πάλι μισοδουλειές θα γίνουν και θα αυτοπαρασημοφορειθούμε σαν ψωνισμένα ψώνια...
Ακόμη δεν έχεις πάρει μυρωδιά. Αυτά που έπαιρνε ο Τράγκας δεν ήταν προϊόν δωροδοκίας, αλλά εκβιασμού.
ρε λεπο, γιατι κυνηγας την ουρα σου;
τι εκβιαζε και ποιους και γιατί;
μηπως τους εκβιαζε για μην δωσει την συνταγη για ντολμαδες της μαρικας στους οχτρους της δημοκρατιας;
Δεν ήταν γνωστός στους παικτικούς κύκλους ο Τράγκας.
Στον ιππόδρομο μπορεί βέβαια πάντα να στηθεί μία κούρσα αλλά επίσης υπάρχουν και τα steering jobs που τα μαθαίνουν οι πονηροί.
Από την αρχή του ιπποδρόμου (1926 !) υπολογίζω ότι περίπου 1000 ιπποδρομίες έχουν χαρακτηριστεί ύποπτες, από ένα σύνολο 100-150,000 ιπποδρομιών που έχουν γίνει και η Φίλιππος Ένωσις έριξε καμπάνες μετά.
Η Φίλιππος Ένωσις είναι ένα είδος καθηγητού διαιτησίας Βαρούχα για το ζήτημα αυτό - αποκλειομένων των ράδιο αρβύλα που λένε οι χασούρηδες.
Σε ένα 10% λοιπόν περίπου υπάρχει κομπίνα.
Με ΟΠΑΠ είναι βέβαια πολύ χειρότερα από πριν.
Εγώ ήξερα μόνο μία παρέα ανεγνωρισμένων πονηράκηδων στον παλιό ιππόδρομο.
Θα υπάρχουν κι άλλοι αλλά εγώ μόνο μία παρέα ήξερα.
Με τον αρχηγό τους ο οποίος δεν ζει πιά μιά μέρα είχε γίνει η εξής φάση:
Τελειώνουν οι κούρσες και ψάχνω τον δικό μου κολλητό που ανεβαίναμε μαζί με το αμάξι του τη Συγγρού και με άφηνε στο σπίτι μου, αλλά δεν είχε έρθει. Ήταν να παίξει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, ένα από τα κλεμένα του Ολυμπιακού το 2001 νομίζω και βιαζόμουνα να δω τον αγώνα.
Βλέπω λοιπόν τον αρχηγό των πονηρών να ετοιμάζεται να μπει στο αμάξι του και επειδή ήξερα ότι κι αυτός ανεβαίνει τη Συγγρού πήγα να τον παρακαλέσω, αλλοιώς θα έπρεπε να περιμένω το τρόλλεϋ. Παρέα με τον πονηρό ήταν ένας άλλος φίλος, παλιός συμμαθητής μου μάλιστα, αλλά ο πονηρός ήταν σκυμμένος στο μπονέ του αυτοκινήτου και διάβαζε κάτι. Σταματάω λοιπόν να τελειώσει ο πονηρός το διάβασμα και μετά να του πω "κύριε αρχηγέ των πονηρών, σας παρακαλώ, να έρθω μέχρι του Φιξ μαζί σας ;". Οπότε ενώ εγώ ήμουνα σταματημένος μπροστά στο αμάξι και ο πονηρός δεν με έβλεπε, έρχεται ο άλλος και με παίρνει αγκαλιά -δίκην εναγκαλισμού ερωτευμένων στο πάρκο- και μου λέει "φίλε μου μην το κάνεις αυτό - καταλαβαίνεις - σε παρακαλώ- κάνε μεταβολή και φύγε"
Εγώ κατάλαβα. Ο φίλος φοβόταν ότι εγώ θα γινόμουν φίλος με τον πονηρό στη διαδρομή ! Ο πονηρός μπορεί να δεχόταν να με προτείνει για μέλος της σπείρας και αυτό φυσικά δεν θα άρεσε στους άλλους πονηρούς και συγκεκριμένα στον φίλο-συμμαθητή μου. Εγώ ιπποτικά έκανα μεταβολή και έφυγα. Τελικά είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο της γαβρο-βαζελομαχίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.