αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Σε αυτη τη περιπτωση, θα ηταν πρεπων του 97.
Εξαρταται φυσικα και τη μπλιχλομποχα της καλτσας.
Σε βριζουν απο τα 30 μετρα; Εισαι για του 97.
Δεν σε βριζουν και σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους; Του 98 ειναι μια χαρα.
ενημερωτικα ο Ζαν καταγεται απο Γαλλικη αριστοκρατικη αλλα φιλελευθερη οικογενεια ( ενας προγονος του ηταν γραμματεας του Ροβεσπιερου ) μεγαλογαιοκτημονων της Βουργουνδιας που ο γεναρχης τους ηταν εκτος γαμου καρπος της ενωσης μιας βασιλισσας των τσιγγανων με τον Πεπινο τον Βραχυ
Τυπε, επεσε η κοπελα απο τη καρεκλα, εχουμε λιωσει!!!!!!!!!
Μας επιασε νευρικο γελιο!!!!!!!!!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:50
Και για οσους αρεσκονται σε δυνατες γευσεις (και οσμες) στο τυρι, εχω να προτεινε ενα Ερβε Πικαν, μαζι με χωριατικο ψωμι, αχλαδι και ενα φλυτζανι καφε. Για λιγους.
Το θεμα ψωμι, ειναι πολυ σημαντικο οταν συνοδευει το τυρι.
Πλεον, ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ενα σωστα φτιαγμενο και νοστιμο ψωμι!
Δεκτες καθε ειδους πληροφοριες στο θεμα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
αν δεν βρουμε καμαμπερ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την απλυτη επι δεκαημερο μαλλινη καλτσα μας που φοραμε με την γαλοτσα οταν στοιβαζουμε τις σβουνιες η δεν θα ταιριαζει με το μεντοκ του 98 ;
Σε αυτη τη περιπτωση, θα ηταν πρεπων του 97.
Εξαρταται φυσικα και τη μπλιχλομποχα της καλτσας.
Σε βριζουν απο τα 30 μετρα; Εισαι για του 97.
Δεν σε βριζουν και σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους; Του 98 ειναι μια χαρα.
ενημερωτικα ο Ζαν καταγεται απο Γαλλικη αριστοκρατικη αλλα φιλελευθερη οικογενεια ( ενας προγονος του ηταν γραμματεας του Ροβεσπιερου ) μεγαλογαιοκτημονων της Βουργουνδιας που ο γεναρχης τους ηταν εκτος γαμου καρπος της ενωσης μιας βασιλισσας των τσιγγανων με τον Πεπινο τον Βραχυ
Η Γαλλικη αριστοκρατια, με σπανιες εξαιρεσεις σνομπαρε τα τυρια. Το ιδιο και η αστικη ταξη δηλαδη, κι αυτο μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα οπου οι γαστρονομοι ανακαλυψαν τις γευστικες δυνατοτητες του και η τεχνολογια τροφιμων επετρεψε σε αυτο το ταπεινο τοπικο εδεσμα να παραχθει μαζικοτερα και να διεισδυσει στις αγορες.
Το τυρι με αλλα λογια υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια αλλα μολις τον τελευταιο αιωνα περασε στην γαστρονομια.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Nostalgia έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:58
Ωραια τα τυρια αλλα μετα η χοληστερινη παει στον Θεο. Αδυναμια σε ξερη μυζηθρα, σφελα νοτιου Πελοποννησου, πεκορινο ρομανο, κεφαλοτυρι, γραβιερα κρητης, ρεγκατο κλπ κλπ κλπ γενικα η Ελλαδα παιζει δυνατα στα τυρια και ας ειμαστε γνωστοι μονο για την φετα, μια φορα μου ειχαν φερει ενα τυρι απο Λερο με μουστο απ'εξω, γενικα τρωω και με πιπερι και με τρουφες και και και, εκτος απο ροκφορ, δεν μου αρεσει.
Τελευταια το εχω περιορισει πολυ για την χοληστερινη.
Ασχετο με το νημα, αλλα μιας και το πες.
Γνωριζεις τι ειναι η χοληστερινη τυπε;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:50
Και για οσους αρεσκονται σε δυνατες γευσεις (και οσμες) στο τυρι, εχω να προτεινε ενα Ερβε Πικαν, μαζι με χωριατικο ψωμι, αχλαδι και ενα φλυτζανι καφε. Για λιγους.
Το θεμα ψωμι, ειναι πολυ σημαντικο οταν συνοδευει το τυρι.
Πλεον, ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ενα σωστα φτιαγμενο και νοστιμο ψωμι!
Δεκτες καθε ειδους πληροφοριες στο θεμα.
για ψησιμο στα καρβουνα οτι ειναι καλαμποκισιο η περιεχει πανω απο 60% καλαμποκι
κατι που βρισκεται ευκολα κ ειναι καλης ποιοτητας ειναι το καρβελι μανας του βενετη
για ψησιμο σε τοστιερα η μαντεμι απο καποιους φουρνους της επαρχιας το βαρυ στιβαρο καρβελι με την πλουσια κορα κ την σφικτη ψιχα
Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη είναι λιπαρή[1] στερόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων όλων των ιστών του σώματος, καθώς και στο πλάσμα του αίματος όλων των ζώων. Μικρότερες ποσότητες χοληστερίνης απαντώνται και στις μεμβράνες των φυτών.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν σε βριζουν και σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους; Του 98 ειναι μια χαρα.
ενημερωτικα ο Ζαν καταγεται απο Γαλλικη αριστοκρατικη αλλα φιλελευθερη οικογενεια ( ενας προγονος του ηταν γραμματεας του Ροβεσπιερου ) μεγαλογαιοκτημονων της Βουργουνδιας που ο γεναρχης τους ηταν εκτος γαμου καρπος της ενωσης μιας βασιλισσας των τσιγγανων με τον Πεπινο τον Βραχυ
Η Γαλλικη αριστοκρατια, με σπανιες εξαιρεσεις σνομπαρε τα τυρια. Το ιδιο και η αστικη ταξη δηλαδη, κι αυτο μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα οπου οι γαστρονομοι ανακαλυψαν τις γευστικες δυνατοτητες του και η τεχνολογια τροφιμων επετρεψε σε αυτο το ταπεινο τοπικο εδεσμα να παραχθει μαζικοτερα και να διεισδυσει στις αγορες.
Το τυρι με αλλα λογια υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια αλλα μολις τον τελευταιο αιωνα περασε στην γαστρονομια.
δεν γνωριζω τι κανατε στη φραγκια αλλα στην Οδυσσεια η τυρομια ηταν ηδη υψηλη τεχνη
ενημερωτικα ο Ζαν καταγεται απο Γαλλικη αριστοκρατικη αλλα φιλελευθερη οικογενεια ( ενας προγονος του ηταν γραμματεας του Ροβεσπιερου ) μεγαλογαιοκτημονων της Βουργουνδιας που ο γεναρχης τους ηταν εκτος γαμου καρπος της ενωσης μιας βασιλισσας των τσιγγανων με τον Πεπινο τον Βραχυ
Η Γαλλικη αριστοκρατια, με σπανιες εξαιρεσεις σνομπαρε τα τυρια. Το ιδιο και η αστικη ταξη δηλαδη, κι αυτο μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα οπου οι γαστρονομοι ανακαλυψαν τις γευστικες δυνατοτητες του και η τεχνολογια τροφιμων επετρεψε σε αυτο το ταπεινο τοπικο εδεσμα να παραχθει μαζικοτερα και να διεισδυσει στις αγορες.
Το τυρι με αλλα λογια υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια αλλα μολις τον τελευταιο αιωνα περασε στην γαστρονομια.
δεν γνωριζω τι κανατε στη φραγκια αλλα στην Οδυσσεια η τυρομια ηταν ηδη υψηλη τεχνη
Και στην επικρατεια της Γαλλιας και της Πικαρδιας ηταν, και σωθηκε χαρη στα μοναστηρια που κρατησαν τις παραδοσιακες συνταγες. Η εμβελεια τους ομως ηταν μονο τοπικη και τα μεγαλα σαλονια σνομπαραν. Στην πραγματικοτητα η διαδοση του τυριου ηταν μια κατακτηση της δημοκρατικης κοινωνιας.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιουν 2022, 20:50
Και για οσους αρεσκονται σε δυνατες γευσεις (και οσμες) στο τυρι, εχω να προτεινε ενα Ερβε Πικαν, μαζι με χωριατικο ψωμι, αχλαδι και ενα φλυτζανι καφε. Για λιγους.
Το θεμα ψωμι, ειναι πολυ σημαντικο οταν συνοδευει το τυρι.
Πλεον, ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις ενα σωστα φτιαγμενο και νοστιμο ψωμι!
Δεκτες καθε ειδους πληροφοριες στο θεμα.
για ψησιμο στα καρβουνα οτι ειναι καλαμποκισιο η περιεχει πανω απο 60% καλαμποκι
κατι που βρισκεται ευκολα κ ειναι καλης ποιοτητας ειναι το καρβελι μανας του βενετη
για ψησιμο σε τοστιερα η μαντεμι απο καποιους φουρνους της επαρχιας το βαρυ στιβαρο καρβελι με την πλουσια κορα κ την σφικτη ψιχα
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Η Γαλλικη αριστοκρατια, με σπανιες εξαιρεσεις σνομπαρε τα τυρια. Το ιδιο και η αστικη ταξη δηλαδη, κι αυτο μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα οπου οι γαστρονομοι ανακαλυψαν τις γευστικες δυνατοτητες του και η τεχνολογια τροφιμων επετρεψε σε αυτο το ταπεινο τοπικο εδεσμα να παραχθει μαζικοτερα και να διεισδυσει στις αγορες.
Το τυρι με αλλα λογια υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια αλλα μολις τον τελευταιο αιωνα περασε στην γαστρονομια.
δεν γνωριζω τι κανατε στη φραγκια αλλα στην Οδυσσεια η τυρομια ηταν ηδη υψηλη τεχνη
Και στην επικρατεια της Γαλλιας και της Πικαρδιας ηταν, και σωθηκε χαρη στα μοναστηρια που κρατησαν τις παραδοσιακες συνταγες. Η εμβελεια τους ομως ηταν μονο τοπικη και τα μεγαλα σαλονια σνομπαραν. Στην πραγματικοτητα η διαδοση του τυριου ηταν μια κατακτηση της δημοκρατικης κοινωνιας.
επειδη εισαστε βαρβαροι κ συνεχιζετε ετσι - οταν ο Πολυφημος εφτιαχνε φετα απο γαλα του κοπαδιου του εσεις τρωγατε κανα ξινομισοπηγμενο απο μασταρια αγριας αγελαδας που ταρακουνιντουσαν οσο την κυνηγουσατε με λιθινα κακοφτιαγμενα δορατα για ωρες