Μηχανικός έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:07Nandros έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:43Στην Βραζιλία έχουν λάδι σόγιας.
Στα Σ/Μ και στις ψησταριές/εστιατόρια βρίσκεις εισαγόμενο Σπανιόλικο λάδι, σε μικρές κονσέρβες μεγέθους κόρνεντ μπιφ ή ζβάν και είναι πανάκριβο. Τους ανοίγουν 2 τρυπούλες για να στάζει.
Όταν το είδα και το δοκίμασα, το έφτυσα! Ένα ελαφρά υποκίτρινο νερουλό αηδίασμα!
Άμα είχες ένα κεφάλαιο, μπορούσες να κάνεις εισαγωγή λαδιού από Ελλάδα και να στήσεις επιχείρηση.
Μόνο οι Έλληνες μετανάστες θα ενδιαφέρονταν και δεν είναι τόσοι πολλοί.
Όπως όλα τα καλά πράγματα (χαβιάρι, ουΐσκυ, ελαιόλαδο, κλπ), χρειάζεται χρόνος για να τα συνηθίσεις, αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ποτέ και αυτό είναι ένα αντικίνητρο για μια επένδυση.
Άλλο αντικίνητρο ήταν τα μεταφορικά και ο υψηλός τότε φόρος εισαγωγών στα περισσότερα αγαθά.
.