Και να κόβει και καμιά κλήση στα μαλακισμένα καγκούρια με τις κομμένες εξατμίσεις. Αν ήμουν τροχονόμος θα τους είχα μαμήσει τον αδόξαστο.Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:07 Δεν ξέρω αν αρκετοί ξεκαβλώνουν στο τιμόνι μετά τις καραντίνες , αλλά είμαι της άποψης ότι η Τροχαία πλέον πρέπει- εκτός από αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος- να ρίχνει κι ένα χέρι ξύλο ή αυτόφωρο και στη μπουζού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι πέντε νόμοι της βλακείας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Οι πέντε νόμοι της βλακείας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι. έστειλα έναν και στο δικό σου. Όταν γυρίσεις ψάξε στη ντουλάπα.OANNHSEA έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:55Πρέπει να έχεις πολλούς τέτοιους σκύλους σπίτι σου...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Μάιος 2022, 16:03Kαπου εδώ να πούμε πως κάποιοι σκύλοι είναι πιο έξυπνοι από πολλούς ανθρώπους
.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν μπαίνουν τέτοια σκυλιά στο σπίτι μου - το φυλάνε 5 θανατηφόρα γατιά με IQ Αϊνστάιν...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:10Ναι. έστειλα έναν και στο δικό σου. Όταν γυρίσεις ψάξε στη ντουλάπα.OANNHSEA έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:55Πρέπει να έχεις πολλούς τέτοιους σκύλους σπίτι σου...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Μάιος 2022, 16:03
Kαπου εδώ να πούμε πως κάποιοι σκύλοι είναι πιο έξυπνοι από πολλούς ανθρώπους
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Toυ κόρναρα του μαλάκα , τον κυνήγησα κάνα 2 χλμ με φώτα και μπούλινγκ, αλλά εξαφανίστηκε ,γαμώ τα τούρμπο του.Green Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:57Και να κόβει και καμιά κλήση στα μαλακισμένα καγκούρια με τις κομμένες εξατμίσεις. Αν ήμουν τροχονόμος θα τους είχα μαμήσει τον αδόξαστο.Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:07 Δεν ξέρω αν αρκετοί ξεκαβλώνουν στο τιμόνι μετά τις καραντίνες , αλλά είμαι της άποψης ότι η Τροχαία πλέον πρέπει- εκτός από αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος- να ρίχνει κι ένα χέρι ξύλο ή αυτόφωρο και στη μπουζού.
Εύχομαι να στούκαρε πουθενά και να μην τον βρίσκουν , τον υποψήφιο δολοφόνο.
Δε λυπάμαι κανέναν καριόλη...
- Οργισμένος
Η οοκομομικη επιστημη τα ονομαζει μη ορθολογικα ατομα ή ατομα κοντοφθαλμης αντιληψηςVolk έγραψε: 28 Μάιος 2022, 08:01 "μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα"
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τυπε χρειαζεσαι δυνατο εργαλειο να μη χανεις τους τουρμπισιους;Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:31Toυ κόρναρα του μαλάκα , τον κυνήγησα κάνα 2 χλμ με φώτα και μπούλινγκ, αλλά εξαφανίστηκε ,γαμώ τα τούρμπο του.Green Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:57Και να κόβει και καμιά κλήση στα μαλακισμένα καγκούρια με τις κομμένες εξατμίσεις. Αν ήμουν τροχονόμος θα τους είχα μαμήσει τον αδόξαστο.Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:07 Δεν ξέρω αν αρκετοί ξεκαβλώνουν στο τιμόνι μετά τις καραντίνες , αλλά είμαι της άποψης ότι η Τροχαία πλέον πρέπει- εκτός από αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος- να ρίχνει κι ένα χέρι ξύλο ή αυτόφωρο και στη μπουζού.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Ορίστε. Βρέθηκε ένας που υποκρίνεται τον ηλίθιο για να σώσει την κατάσταση.ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 15:52Εγώ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μάιος 2022, 08:46 υπάρχει ηλίθιος με αυτογνωσία;
ας πούμε στο παρόν Ίδρυμα, πόσοι παραδέχεστε ότι είστε ηλίθιοι κύριοι;![]()
Το έχω πει πολλάκις...
Και η επιστήμη της ψυχολογίας ανέβασε προχθές τα επιτόκια της τράπεζας...Οργισμένος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:35Η οοκομομικη επιστημη τα ονομαζει μη ορθολογικα ατομα ή ατομα κοντοφθαλμης αντιληψηςVolk έγραψε: 28 Μάιος 2022, 08:01 "μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα"
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αχαχαχαχα...πρόσεξε όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ηλιθιοτητας και βλακείας στην οποία αναφέρεται το νήμα.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2022, 08:41Ορίστε. Βρέθηκε ένας που υποκρίνεται τον ηλίθιο για να σώσει την κατάσταση.ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 15:52Εγώ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μάιος 2022, 08:46 υπάρχει ηλίθιος με αυτογνωσία;
ας πούμε στο παρόν Ίδρυμα, πόσοι παραδέχεστε ότι είστε ηλίθιοι κύριοι;![]()
Το έχω πει πολλάκις...
Παρατηρητής...
Τεράστια.ksk έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:18Αχαχαχαχα...πρόσεξε όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ηλιθιοτητας και βλακείας στην οποία αναφέρεται το νήμα.
![]()
Μπορεί κανείς να είναι ηλίθιος αλλά να μην είναι βλάκας.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σύμφωνα με τους ορισμούς και όπως τα δέχεστε ναι ...υπάρχει διαφορά.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2022, 20:49Τεράστια.
Μπορεί κανείς να είναι ηλίθιος αλλά να μην είναι βλάκας.![]()
Ο ένας είναι η αυθεντία κι ο άλλος η απομίμηση...
Παρατηρητής...
Γενικά, με τριπλό Covid έχεις τεντώσει τα νεύρα σου.Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:31Toυ κόρναρα του μαλάκα , τον κυνήγησα κάνα 2 χλμ με φώτα και μπούλινγκ, αλλά εξαφανίστηκε ,γαμώ τα τούρμπο του.Green Dragon έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:57Και να κόβει και καμιά κλήση στα μαλακισμένα καγκούρια με τις κομμένες εξατμίσεις. Αν ήμουν τροχονόμος θα τους είχα μαμήσει τον αδόξαστο.Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2022, 17:07 Δεν ξέρω αν αρκετοί ξεκαβλώνουν στο τιμόνι μετά τις καραντίνες , αλλά είμαι της άποψης ότι η Τροχαία πλέον πρέπει- εκτός από αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος- να ρίχνει κι ένα χέρι ξύλο ή αυτόφωρο και στη μπουζού.
Αν κολλήσεις άλλες δύο σε βλέπω σε ριγνκ επαγγελματία πυγμάχο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 17 Απαντήσεις