Μου το είχες πει και στο συγχωρεμένο αυτό το τιπ. Το ακολούθησα και ξανατρωω χοιρινό. Πλέον μόνο από γειτονικό χασάπη που έχει ΑΑΑ κρέατα δοκιμασμέναpanos291 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:25 Προσωπικη αποψη για την τοπ μπριζολα που εχω φαει (εκτος απο σπιτικο γουρουνακι παντα).
Παιρνετε μπριζολες μαυρου χοιρου απο την φάρμα Μπραλου, τις ψηνετε στα καρβουνα και βαζετε πανω θαλασσινο αλατι και φρεσκο πιπερι.
Ενας φιλος Δανος σεφ που φτιαχνει μενου σε τοπ εστιατορια στην χωρα του και συνεργαζεται και με τον Rasmus Kofoed του Geranium, μου ειχε πει πριν χρόνια αυτο το απλο πραγμα που προτεινα παραπανω.
Το γαματο χρεας δεν το μαρινάρουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπριζόλα μόνο!
Re: Μπριζόλα μόνο!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είπα ότι θα στην πετάξουν στον ακάλυπτο ρε δικέ μου.
Σε ποιο μαγαζί εννοούσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ερμη παραγγειλε online και θα με θυμηθείς.Ερμής έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:29Μου το είχες πει και στο συγχωρεμένο αυτό το τιπ. Το ακολούθησα και ξανατρωω χοιρινό. Πλέον μόνο από γειτονικό χασάπη που έχει ΑΑΑ κρέατα δοκιμασμέναpanos291 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:25 Προσωπικη αποψη για την τοπ μπριζολα που εχω φαει (εκτος απο σπιτικο γουρουνακι παντα).
Παιρνετε μπριζολες μαυρου χοιρου απο την φάρμα Μπραλου, τις ψηνετε στα καρβουνα και βαζετε πανω θαλασσινο αλατι και φρεσκο πιπερι.
Ενας φιλος Δανος σεφ που φτιαχνει μενου σε τοπ εστιατορια στην χωρα του και συνεργαζεται και με τον Rasmus Kofoed του Geranium, μου ειχε πει πριν χρόνια αυτο το απλο πραγμα που προτεινα παραπανω.
Το γαματο χρεας δεν το μαρινάρουμε.
Εdit: Παρατηρησε το αυξημενο λιπος σαν να είναι εντελώς διαφορετικο ζωο. Μην το φοβηθεις, δεν ειναι σαν το κανονικο λιπος που έχεις συνηθίσει. Οταν θα το τρως μαζι με το ψαχνο θα καταλαβεις.
https://www.farmabralou.gr/product/briz ... u-choirou/
Μα από εκεί πήρα τότε. Απλά επειδή τώρα μου πέφτει λίγο μακρυά, γνωστός μου κρεατεμπορας μου είπε 10 χασάπικα στην Αθήνα που έχουν τοπ ποιότητα. Ένα από αυτά ήταν πολύ κοντά μου και το τιμώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:01 Το ψητό χοιρινό πάει με λευκό κρασί.
Το ψητό χοιρινό θέλει άλλο ψήσιμο από το μοσχάρι.
Προσωπικά το μοσχάρι το τρώω σενιαν, το χοιρινό αν το φάω κάποια στιγμή θέλω να είμαι καλά ψημένο

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Και εμεις στη διαιτα ειμαστε τυπε.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:05 Θέλω το νήμα να γίνει αόρατο!
Λυπηθείτε εμάς εμάς τους διαιτούντες.
Μπριζολα, ψητα λαχανικα, χωριατικη σαλατα, τζατζικι, 2 ποτηρια κρασι. Ουτε ψωμια, ουτε αναψυκτικα, ουτε γλυκα, ουτε πατατες. Μονο αυτα!
Κανεις δεν παχυνε τρωγοντας πρωτεινη και λαχανικα. Τα συνοδευτικα παχαινουν.
Το χοιρινο, εχει περιμετρικα το λιπος, καθαριζεις με το μαχαιρι μεσα σε ενα λεπτο και εχεις καθαρο απαχο κρεας!
Εχει και στο Λονδινο μαγαζια για καλο κρεας!
Ελα μαζι την επομενη φορα αν θες, στα βορεια της Αττικης ειναι.Feindflug έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:29Δεν είπα ότι θα στην πετάξουν στον ακάλυπτο ρε δικέ μου.
Σε ποιο μαγαζί εννοούσα.
Και εμένα μου βάζουν τέτοια, ωστόσο τα τρώω πολύ αραια (σχεδόν 1 φορά την εβδομάδα). Μπριζόλα έχω να δω εδώ και 2 μήνες, γιατί όταν ήταν στο πρόγραμμα ήμουν σε ταβέρνα και παράγγειλα σουβλάκια γιατί -δυστυχώς- δεν είχε μπριζόλα.Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 01:15Και εμεις στη διαιτα ειμαστε τυπε.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 22:05 Θέλω το νήμα να γίνει αόρατο!
Λυπηθείτε εμάς εμάς τους διαιτούντες.
Μπριζολα, ψητα λαχανικα, χωριατικη σαλατα, τζατζικι, 2 ποτηρια κρασι. Ουτε ψωμια, ουτε αναψυκτικα, ουτε γλυκα, ουτε πατατες. Μονο αυτα!
Κανεις δεν παχυνε τρωγοντας πρωτεινη και λαχανικα. Τα συνοδευτικα παχαινουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το ξέρω, αν και λόγω των λεκτινών που περιέχει είναι βλαβερό για άτομα κάθε ομάδας αίματος.Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 01:16 Το χοιρινο, εχει περιμετρικα το λιπος, καθαριζεις με το μαχαιρι μεσα σε ενα λεπτο και εχεις καθαρο απαχο κρεας!
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Στα πιο πολλά που εχω παει απογοήτευση, πληρώνεις ενα σκασμο λεφτα (£40-50 το ατομο) και είσαι ακόμα νηστικος. Θες mc donalds για after.
Οι φθηνες τουρκοταβερνες εχουν μονο chicken wings που βρωμάει και ανοστα lamb ribs που ξυνεις λιγο το κοκκαλο.
Περνα μια βολτα απο εδω: Hawksmoor Seven Dials και μιας και θα εισαι εκει, μολις φας πηγαινε για ποτα στο Simmons Bar που ειναι διπλα, στο Σοχο.nick έγραψε: 03 Ιουν 2022, 01:30Στα πιο πολλά που εχω παει απογοήτευση, πληρώνεις ενα σκασμο λεφτα (£40-50 το ατομο) και είσαι ακόμα νηστικος. Θες mc donalds για after.
Οι φθηνες τουρκοταβερνες εχουν μονο chicken wings που βρωμάει και ανοστα lamb ribs που ξυνεις λιγο το κοκκαλο.
Ισως το πιο νοστιμο φαγητο για κρεατικα στο Λονδινο. Μια δοκιμη, θα σου δειξει την αληθεια. Θα χαρω να πας και να ανεβασεις φωτογραφιες και τις εντυπωσεις σου.
Οι παρακατω φωτο δεν ειναι δικες μου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση