Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:29
Οκ, τώρα παίζει το στόρυ "εγώ σαλταρισμένε φουσκωτέ αδελφέ μου σε πιστεύω".
Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.
Σιγά μην κολλήσουν στο να κάνουν σημαία το τελευταίο γράμμα του φουσκωτού.
δικαιωση εθνι και πλουφ
Δηλαδή;
Μπορείς να διευκρινήσεις ποιος/ποια έκανε τι σ' αυτήν την ιστορία; Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το σημείωμα του αυτόχειρα φυσικά.
Χωρίς αοριστολογίες.
Γιατί κάπου αδελφές και αδελφοί έχουν μπλέξει τους μηρούς τους.
Οι αξιόποινες πράξεις που προκύπτουν απο το σημείωμα δεν καταδεικνύουν και οτι ο αυτόχειρας ήταν ενήμερος για τις παράνομες δραστηριότητες της γυναίκας αυτής;
Τι φάση πια; Ο ένας βαρεμένος ηξερε για κύκλωμα και δεν μίλαγε, Ο άλλος βαρεμένος ( της Πάτρας) ηξερε οτι η τρελή του σκοτώνει τα παιδιά και τώρα πετά χαρταετό. Πολλή γνώση ρε παιδιά ... και οι δημοσιογράφοι και οι παρατρεχάμενοι ...
Παίρνουμε τώρα στα σοβαρά έναν κρετίνο που κεράτωνε τη γυναίκα του και μια γκόμενά του έφαγε 500 χιλιάρικα που κάνεις δε ξέρει πως τα έβγαλε κι από που. Σοβαρή Προσωπικότητα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μια χαρά το πάτε.
Δεν κατάλαβες, εδώ επιστρέψαμε και στο σενάριο Μπίκα= στάνταρ βίζιτα, που το είχαμε αφήσει αρκετές σελίδες πίσω, μόνο και μονο επειδη εθεάθη εις Κόσταν Ναβαρίνον το περασμένο καλοκαίρι. Λες και δεν μπορουσε να ειχε κανενα φραγκατο γκόμενο-χορηγό εκεινη την περίοδο (ίσως και τον εργοδότη της, δεν αποκλείεται). Μια ξαδέρφη μου δηλαδή που έχει σχέση 7 χρόνια με φραγκατο γκόμενο (και ειναι και η ίδια σχετικά φραγκάτη, με καλη δουλεια) και εχουν πάει 2 φορές κόστα ναβαρίνο και δεν περνάει καλοκαίρι που να μην πάνε Μύκονο, βίζιτα και αυτή.
απορια
οσες εχουν γκομενοχορηγους πως να τις αποκαλουμε ;
Μια χαρά το πάτε.
απορια
Eφόσον δεν βγαίνουν από κοινό ταμείο (ζευγάρι με κοινό λογαριασμό ή που μοιράζεται έξοδα) είναι βίζιτες. Το μόνο που δέχομαι είναι να θέλει ο ένας να κάνει διακοπές σε μέρος που η τσέπει του άλλου δεν αντέχει και να του πει ότι εφόσον μπορεί, θα καλύψει τη διαφορά. Επίσης δέχομαι να πει "σου κάνω δώρο τις διακοπές". Το να σου πληρώνει τα πάντα ο άλλος αυτόματα τον κάνει χορηγό σου.-
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
vantono έγραψε: 02 Ιουν 2022, 10:42
απορια
Eφόσον δεν βγαίνουν από κοινό ταμείο (ζευγάρι με κοινό λογαριασμό ή που μοιράζεται έξοδα) είναι βίζιτες. Το μόνο που δέχομαι είναι να θέλει ο ένας να κάνει διακοπές σε μέρος που η τσέπει του άλλου δεν αντέχει και να του πει ότι εφόσον μπορεί, θα καλύψει τη διαφορά. Επίσης δέχομαι να πει "σου κάνω δώρο τις διακοπές". Το να σου πληρώνει τα πάντα ο άλλος αυτόματα τον κάνει χορηγό σου.-
σωστα
το θεμα ειναι οταν λεμε πως δεν τρεχει μια να εχουν φραγκατο γκομενοχορηγο αλλα κανει τζιζ να τις αποκαλουμε βιζιτες η πουτανες
στο τελος θα μας πουν πως ειναι αγωνιστριες του αντικαπιταλιστικου μετωπου - που τα μασανε απο τους πλουτοκρατες στο ονομα της εκδικησης της εργατικης ταξης με αλλα μεσα (τρυπες)
απορια
σωστα
το θεμα ειναι οταν λεμε πως δεν τρεχει μια να εχουν φραγκατο γκομενοχορηγο αλλα κανει τζιζ να τις αποκαλουμε βιζιτες η πουτανες
στο τελος θα μας πουν πως ειναι αγωνιστριες του αντικαπιταλιστικου μετωπου - που τα μασανε απο τους πλουτοκρατες στο ονομα της εκδικησης της εργατικης ταξης με αλλα μεσα (τρυπες)
Αυτό είναι το λιγότερο. 0,1 θα μας πουν ότι ζηλεύουμε που δεν μας τα πληρώνουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:54
Το μέλος της οικογένειας Λεβέντη, Ντόνα Συμεωνίδου, μιλά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τον βιασμό, τη δυναστεία, τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα
"ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ" είπε
How it 's going
Μα, η Γεωργία είναι βίζιτα.
καραστημενο μονο ηλιθιοι θα πιστευαν τετοια μαλακια