!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι ταινίες των περασμένων δεκαετιών βαρετές;
-
kingstonian
- Phorum.gr user: kingstonian
Είναι οι ταινίες των περασμένων δεκαετιών βαρετές;
Δεν θυμάμαι που στο φεης το πέτυχα. Αλλά ήταν πιτσιρικάδες ν. παλαιότεροι. Και κραζαμε τα πιτσιρίκια ότι έχουν attention span χρυσόψαρου.
Όντως αν βάλεις στα παιδάκια της Μαρβελ να δουν τον Λωρενς της Αραβίας με το intermission μπόνους θα κόψουν φλέβες... Αλλά έχουν δίκιο;
Όντως αν βάλεις στα παιδάκια της Μαρβελ να δουν τον Λωρενς της Αραβίας με το intermission μπόνους θα κόψουν φλέβες... Αλλά έχουν δίκιο;
Re: Είναι οι ταινίες των περασμένων δεκαετιών βαρετές;
Σιγά μην κάτσουμε να δούμε και Αραβικό κινηματογράφο....ρε πάτε καλά;kingstonian έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:22 Δεν θυμάμαι που στο φεης το πέτυχα. Αλλά ήταν πιτσιρικάδες ν. παλαιότεροι. Και κραζαμε τα πιτσιρίκια ότι έχουν attention span χρυσόψαρου.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πόσο περασμένων δεκαετιών;
Γιατί ας πούμε το Σταρ Γουορς και το Μπλειντ Ρανερ είναι πολύ περασμένων δεκαετιών, αλλά δεν νομίζω ότι τις λες βαρετές
Γιατί ας πούμε το Σταρ Γουορς και το Μπλειντ Ρανερ είναι πολύ περασμένων δεκαετιών, αλλά δεν νομίζω ότι τις λες βαρετές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εξαρτάται την ταινία.
Αν δεις Μπάστερ Κήτον που είναι πανάρχαιος,θα πάθεις μία πλάκα σχετικά με το πόσο μοντέρνος και επιδραστικός παραμένει.
Αν δεις Μπεν Χουρ ξέρω 'γω,εντάξει μία υπερπαραγωγή που σε μερικά σημεία σε κάνει και γελάς με τις κλισεδιές και τις ερμηνείες.
Αν δεις Τζων Κάρπεντερ,θα σκεφτείς ότι ο κινηματογράφος δεν έχει εποχή και μπορεί να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.
Εξαρτάται την ταινία.
Αν δεις Μπάστερ Κήτον που είναι πανάρχαιος,θα πάθεις μία πλάκα σχετικά με το πόσο μοντέρνος και επιδραστικός παραμένει.
Αν δεις Μπεν Χουρ ξέρω 'γω,εντάξει μία υπερπαραγωγή που σε μερικά σημεία σε κάνει και γελάς με τις κλισεδιές και τις ερμηνείες.
Αν δεις Τζων Κάρπεντερ,θα σκεφτείς ότι ο κινηματογράφος δεν έχει εποχή και μπορεί να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.
Εξαρτάται την ταινία.
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι πλεον σπάνια βγαίνει καλή ταινία
Η τελευταία που μου άρεσε ήταν με τον Ντι Κάπριο με τον κομήτη αλλά παίζει να ήταν η μόνη που μου άρεσε μετά από κοβιντ, δλδ 2-3 χρόνια
Επίσης πολλές απ τις παλιές είναι ανέκδοτα, είδα τα σαγόνια του καρχαρία το 1 και γελουσα με τις βλακείες και ποσο μη ρεαλιστικές ήταν οι αντιδράσεις όλων
Η τελευταία που μου άρεσε ήταν με τον Ντι Κάπριο με τον κομήτη αλλά παίζει να ήταν η μόνη που μου άρεσε μετά από κοβιντ, δλδ 2-3 χρόνια
Επίσης πολλές απ τις παλιές είναι ανέκδοτα, είδα τα σαγόνια του καρχαρία το 1 και γελουσα με τις βλακείες και ποσο μη ρεαλιστικές ήταν οι αντιδράσεις όλων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μερικές είναι απάλευτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νομίζω ότι οι ταινίες της δεκαετίας των δεκαετιών σέβεντις και έιτις δεν συγκρίνονται καν σε ενδιαφέρον με τις σημερινές.
Λες και όσο προχωρά η τεχνολογία με τις εκπληκτικές δυνατότητες που δίνουν τα γραφιστικά σε σχέση με το κόστος που απαιτούσαν οι αντίστοιχες ταινίες του παρελθόντος, τόσο οι σεναριογράφοι -ή όσοι δίνουν έγκριση για την παραγωγή- αποβλακώνονται.
Λες και όσο προχωρά η τεχνολογία με τις εκπληκτικές δυνατότητες που δίνουν τα γραφιστικά σε σχέση με το κόστος που απαιτούσαν οι αντίστοιχες ταινίες του παρελθόντος, τόσο οι σεναριογράφοι -ή όσοι δίνουν έγκριση για την παραγωγή- αποβλακώνονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ισχύει και για τις κωμωδίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά δεν βγαίνουν πλεον καφροκωμωδιες να γελάς με το μέγεθος της μαλακίας
Στραβοί πιλότοι, γεμιστό όπλο, naked gun, σιωπή των αχαμνών, τέτοια
Τώρα όλα είναι ο ίδιος κύκλος, φερελ, σουντεικις, καρελ, βον, κτλ που μπλεκουν σε δυσκολες καταστάσεις
Καποιες ταινίες περασαν το τεστ του χρονου και εγιναν all time classics, και καποιες αλλες που ηταν εξίσου δημοφιλεις στην εποχή τους τις βλέπεις σημερα και γελας.
Το ίδιο ακριβώς ειναι και με τα παλια τραγούδια.
Και το ίδιο θα ειναι σε 20 χρόνια με οτι βλέπουμε και ακούμε σήμερα.
Το ίδιο ακριβώς ειναι και με τα παλια τραγούδια.
Και το ίδιο θα ειναι σε 20 χρόνια με οτι βλέπουμε και ακούμε σήμερα.
- Μαδουραίος
Εξαρτάται από την ταινία.
Μπορούμε να πούμε ότι σήμερα δίδεται περισσότερο έμφαση στο να μην είναι οι ταινίες βαρετές και κατά τ' άλλα οι περισσότερες είναι βγαλμένες από το πουριτανικό κατηχητικό της πολιτικής ορθότητας.
Μπορούμε να πούμε ότι σήμερα δίδεται περισσότερο έμφαση στο να μην είναι οι ταινίες βαρετές και κατά τ' άλλα οι περισσότερες είναι βγαλμένες από το πουριτανικό κατηχητικό της πολιτικής ορθότητας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν αναφερόμουν στις κωμωδίες που ανέφερες. Αυτές όντως παίζουν στο ίδιο πλαίσιο με τις ελληνικές ρόδες, τσάντες και κοπάνες εκείνης της περιόδου.jason0 έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:46Βασικά δεν βγαίνουν πλεον καφροκωμωδιες να γελάς με το μέγεθος της μαλακίας
Στραβοί πιλότοι, γεμιστό όπλο, naked gun, σιωπή των αχαμνών, τέτοια
Τώρα όλα είναι ο ίδιος κύκλος, φερελ, σουντεικις, καρελ, βον, κτλ που μπλεκουν σε δυσκολες καταστάσεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστός, το fight club σήμερα θα χέζονταν να το βγάλουνAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:51 Εξαρτάται από την ταινία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 32 Απαντήσεις