Αυτά δεν είναι ακριβώς άρθρα υποστήριξης στην Άμπερ Χέρντ, άλλο πράγμα διαπραγματεύονται..hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:43Τι είναι; Εναντίον της;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:27Όλα τα "συστημικά" μέσα αυτή την στιγμή είναι εναντίον της.. Επίσης, αν δεν έγινε τίποτα τότε πώς είχαν πάει σε δίκη στην αρχή..;hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:19
Γιατί είναι ηλίθια και γιατί ήξερε ότι θα έχει την υποστήριξη όλων των μεγάλων μέσων, επειδή "believe all women" και άλλες ανάλογες μαλακίες.
Εγώ ξέρω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..
https://www.washingtonpost.com/arts-ent ... epp-trial/
https://www.theguardian.com/society/202 ... ohnny-depp
https://mashable.com/article/johnny-dep ... ce-charges
https://www.nbcnews.com/pop-culture/pop ... -rcna28572
Δεν πήγαν ποτέ σε δίκη για αυτά που ισχυρίζεται η ηλίθια. Κέρδισε αυτομάτως στην συνείδηση των ΜΜΕ επειδή είναι γυναίκα και ο Ντεπ απολύθηκε από όλες του τις δουλειές.
Φυσικά υπάρχει καπνός. Υπάρχει και φωτιά. Μόνο που καίει από την πλευρά της ηλίθιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- hellegennes
Τι διαπραγματεύονται; Μιλάνε για ένα άτομο που είναι θύτης και λένε ότι η αντιμετώπιση του κοινού απέναντί της θα κάνει ζημιά στα θύματα. Σύνελθε. Την υποστηρίζουν 100%, θεωρώντας ακόμη και μετά από όλα τα στοιχεία που έχουν βγει ότι είναι θύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, αυτό, η ρητορική που αναπτύσσεται στα σόσιαλ γενικά κάνει ζημιά στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας και δημιουργεί κακό υπόβαθρο.. Λογικό δεν είναι..;hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:46 Τι διαπραγματεύονται; Μιλάνε για ένα άτομο που είναι θύτης και λένε ότι η αντιμετώπιση του κοινού απέναντί της θα κάνει ζημιά στα θύματα. Σύνελθε. Την υποστηρίζουν 100%, θεωρώντας ακόμη και μετά από όλα τα στοιχεία που έχουν βγει ότι είναι θύμα.
Το ίδιο γίνεται και στη χώρα μας με την υπόθεση της Θεσσαλονίκης..
- hellegennes
Ποια ρητορική; Που δουλεύει ο κόσμος τον θύτη και υποστηρίζει το θύμα; Το ότι υποστηρίζει το θύμα κάνει ζημιά στα θύματα; Πας καλά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην πας μακρυά, δες την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και το πώς αντιδρά ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σεξιστικά στερεότυπα που ανακυκλώνονται..hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:33 Ποια ρητορική; Που δουλεύει ο κόσμος τον θύτη και υποστηρίζει το θύμα; Το ότι υποστηρίζει το θύμα κάνει ζημιά στα θύματα; Πας καλά;
Παρά το τρολάρισμα, έχει δίκιο ο παπαγάλος.
Οταν η Αμπερ Χερντ κατηγόρησε τον Τζόνι ότι την κακοποίησε, οι μεταμοντερνιστές των μίντια λέγανε "εγώ αδερφή μου σε πιστεύω".
Οταν ο Τζόνι της έκανε αγωγή για συκοφαντία, τότε οι μεταμοντερνιστές των μίντια λέγανε "εγώ αδερφή μου, εξακολουθώ να σε πιστεύω".
Οταν ο Τζόνι αποφάσισε να έχει κάλυψη με κάμερες στη δίκη, οι μεταμοντερνιστές των μίντια είπανε: "Η Αμπερ πάσχει από οιστριογονική διαταραχή, αλλά φταίει ο Τζόνι που την εκθέτει και κάνει κακό στα θύματα του metoo".
Ο Τζόνι κάνει κακό "στο αφήγημα", στον "σκοπό"... Στην "ιδεολογία". Στη "μετανεωτερική πραγματικότητα".
Οταν η Αμπερ Χερντ κατηγόρησε τον Τζόνι ότι την κακοποίησε, οι μεταμοντερνιστές των μίντια λέγανε "εγώ αδερφή μου σε πιστεύω".
Οταν ο Τζόνι της έκανε αγωγή για συκοφαντία, τότε οι μεταμοντερνιστές των μίντια λέγανε "εγώ αδερφή μου, εξακολουθώ να σε πιστεύω".
Οταν ο Τζόνι αποφάσισε να έχει κάλυψη με κάμερες στη δίκη, οι μεταμοντερνιστές των μίντια είπανε: "Η Αμπερ πάσχει από οιστριογονική διαταραχή, αλλά φταίει ο Τζόνι που την εκθέτει και κάνει κακό στα θύματα του metoo".
Ο Τζόνι κάνει κακό "στο αφήγημα", στον "σκοπό"... Στην "ιδεολογία". Στη "μετανεωτερική πραγματικότητα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τελικά, δικέ μου, ο μεταμοντερνισμός κρύβεται πίσω και από αυτήν την φάση, σωστά;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:44 Παρά το τρολάρισμα, έχει δίκιο ο παπαγάλος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σε πήρε ο πόνος για τα σεξιστικά στερεότυπα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:37Μην πας μακρυά, δες την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και το πώς αντιδρά ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σεξιστικά στερεότυπα που ανακυκλώνονται..hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:33 Ποια ρητορική; Που δουλεύει ο κόσμος τον θύτη και υποστηρίζει το θύμα; Το ότι υποστηρίζει το θύμα κάνει ζημιά στα θύματα; Πας καλά;
σεξιστικά στερεότυπα ότι ο βιαστής είσαι εσύ και ότι όλοι οι άνδρες είναι εν δυνάμει βιαστές μια χαρά είναι αποδεκτά από τη κοινωνία και αναπαράγονται από αυτούς και αυτές που κατά τ'άλλα είναι ενάντια στα σεξιστικά στερεότυπα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κρύβεται πίσω από κάθε φάση, όπου κατασκευάζεται μια εναλλακτική πραγματικότητα, για έναν "καλό σκοπό".Feindflug έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:46Τελικά, δικέ μου, ο μεταμοντερνισμός κρύβεται πίσω και από αυτήν την φάση, σωστά;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:44 Παρά το τρολάρισμα, έχει δίκιο ο παπαγάλος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα δεν ακούς τίποτε άλλο κάθε μέρα στις ειδήσεις παρά μόνο για βιασμούς, δολοφονίες και παρενοχλήσεις γυναικών..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:50σε πήρε ο πόνος για τα σεξιστικά στερεότυπα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:37Μην πας μακρυά, δες την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και το πώς αντιδρά ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σεξιστικά στερεότυπα που ανακυκλώνονται..hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:33 Ποια ρητορική; Που δουλεύει ο κόσμος τον θύτη και υποστηρίζει το θύμα; Το ότι υποστηρίζει το θύμα κάνει ζημιά στα θύματα; Πας καλά;
σεξιστικά στερεότυπα ότι ο βιαστής είσαι εσύ και ότι όλοι οι άνδρες είναι εν δυνάμει βιαστές μια χαρά είναι αποδεκτά από τη κοινωνία και αναπαράγονται από αυτούς και αυτές που κατά τ'άλλα είναι ενάντια στα σεξιστικά στερεότυπα
Δηλαδή πρέπει να την πληρώσει ένας αθώος σαν τον Τζόνι Ντεπ μόνο και μόνο για να περάσει στο κοινό ένα "σωστό" μήνυμα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:54Μα δεν ακούς τίποτε άλλο κάθε μέρα στις ειδήσεις παρά μόνο για βιασμούς, δολοφονίες και παρενοχλήσεις γυναικών..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:50σε πήρε ο πόνος για τα σεξιστικά στερεότυπα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:37
Μην πας μακρυά, δες την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και το πώς αντιδρά ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σεξιστικά στερεότυπα που ανακυκλώνονται..
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχουμε κάποια απόφαση δικαστηρίου που να πιστοποιεί ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι όντως αθώος..;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:56Δηλαδή πρέπει να την πληρώνει ένας αθώος σαν τον Τζόνι Ντεπ μόνο και μόνο για να περάσει στο κοινό ένα "σωστό" μήνυμα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:54Μα δεν ακούς τίποτε άλλο κάθε μέρα στις ειδήσεις παρά μόνο για βιασμούς, δολοφονίες και παρενοχλήσεις γυναικών..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:50
σε πήρε ο πόνος για τα σεξιστικά στερεότυπα;
τα επιχειρήματα του Τζόνι είναι καλύτερα αλλά δεν πρέπει να καταδικάζουμε την γυναικεία φύση η οποία χαρακτηρίζεται από άγρια ένστικτα.
Αυτήν την γυναίκα χωρίς να ξέρω ποια ήταν την είχα οθόνη στον υπολογιστή πέρσι
Αυτήν την γυναίκα χωρίς να ξέρω ποια ήταν την είχα οθόνη στον υπολογιστή πέρσι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τώρα έχω την αίσθηση ότι πετάς τη μπαλα στην εξέδρα.Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:59Έχουμε κάποια απόφαση δικαστηρίου που να πιστοποιεί ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι όντως αθώος..;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:56Δηλαδή πρέπει να την πληρώνει ένας αθώος σαν τον Τζόνι Ντεπ μόνο και μόνο για να περάσει στο κοινό ένα "σωστό" μήνυμα;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:54
Μα δεν ακούς τίποτε άλλο κάθε μέρα στις ειδήσεις παρά μόνο για βιασμούς, δολοφονίες και παρενοχλήσεις γυναικών..![]()
Ασε τον Τζόνι Ντεπ τότε -για τον οποίο δεν έχει βγει ακόμη απόφαση- και πες μου: Είναι σωστό να την πληρώνει ένας αθώος άντρας που κατηγορείται άδικα για κακοποίηση, μόνο και μόνο για να περάσει στο κοινό ένα "σωστό" μήνυμα;
Οσο για το αν είναι αθώος ο Τζόνι, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, με βάση τα στοιχεία που έχουν δει το φως στη δίκη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έλεος πια με αυτή την καραμέλα, ποιός αθώος άντρας κατηγορήθηκε και πού..;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:03 Είναι σωστό να την πληρώνει ένας αθώος άντρας που κατηγορείται άδικα για κακοποίηση, μόνο και μόνο για να περάσει στο κοινό ένα "σωστό" μήνυμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος