καθώς δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τις εξελίξεις
ούτε στο
https://twitter.com/Makis_Tr/with_replies?lang=el
ούτε και στο
https://www.zougla.gr/
Λέτε να έπαθε τίποτα;

Εμένα μου λύνει την αρχική απορία όμως, πώς ένα 17χρονο βρίσκεται σε τέτοια πάρτυ και γιατί δεν την κάνανε μαύρη στο ξύλο μάνα-πατέρας.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.
Θα διαπιστώσετε ότι για την υπόθεση καθεαυτή δεν προκύπτουν απαντήσεις.
Τα γραφόμενά του αφορούν την 17χρονη και τη μητέρα της.
georgebi για σένα το λέω.![]()
Σε παραπέμπω στις πολύ πρώτες σελίδες του νήματος, όπου κάτι είχα πει για τις μανάδες που στέλνουν τις κόρες τους σε τέτοια πάρτι και μου την έπεσε η Naida .Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:55Εμένα μου λύνει την αρχική απορία όμως, πώς ένα 17χρονο βρίσκετε σε τέτοια πάρτυ και γιατί δεν την κάνανε μαύρη στο ξύλο μάνα-πατέρας.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.
Εγώ αυτον παίρνω στα σοβαράCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:48Εδώ παίρνετε στα σοβαρά την Μπίκα.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:47 Παίρνουμε στα σοβαρά το παραλήρημα με υπονοούμενα ενός ατόμου με εμφανή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αυτοκτόνησε;

Ο Δημοσιογράφος ερευνά.georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:55 Εγώ πάντως ανησυχώ για τον
[img]https://i.postimg.cc/j2qTcNt2/p6-Z ... .jpg[/img]
καθώς δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τις εξελίξεις
ούτε στο
https://twitter.com/Makis_Tr/with_replies?lang=el
ούτε και στο
https://www.zougla.gr/
Λέτε να έπαθε τίποτα;![]()
Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά πιστεύω θα συμφωνώ. Εξ αρχής μου φαίνεται παράλογο ότι σε ορισμένους φαίνεται φυσιολογικό, δεν βρίσκω νόημα να ανοίξω συζήτηση για κάτι που στη βάση του μου είναι αδιανόητο.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:57
Σε παραπέμπω στις πολύ πρώτες σελίδες του νήματος, όπου κάτι είχα πει για τις μανάδες που στέλνουν τις κόρες τους σε τέτοια πάρτι και μου την έπεσε η Naida .
Οχι, πραγματικά, ψάξτε το και δείτε, διαβάστε, και φιλοσοφίστε.
Κακώς, διότι τις έφαγε από τον σουγκα ντάντι. Κι εγώ άμα έχω τη λαιμητόμο από πάνω κελαηδάω Ζαμπέτα σε διασκευή ποπ.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:58Εγώ αυτον παίρνω στα σοβαράCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:48Εδώ παίρνετε στα σοβαρά την Μπίκα.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:47 Παίρνουμε στα σοβαρά το παραλήρημα με υπονοούμενα ενός ατόμου με εμφανή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αυτοκτόνησε;
![]()
Εγώ πάλι τι είπα ο καψερός;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.

Προβοκάτορας.georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:00Εγώ πάλι τι είπα ο καψερός;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.
![]()
Όλοι με μένα τα βάζετε.....![]()
[img]https://i.postimg.cc/50JrJVHF/fb51 ... .gif[/img]
Έχεις δει ποτέ άτομο με σοβαρή κατάθλιψη; Σημεία και τέρατα λέει. Συνωμοσίες, παρακολουθήσεις, υποχθόνια σχέδια υπονόμευσής του κλπ. Άμα τους πάρεις στα σοβαρά κάηκεςΣενέκας έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54Απο όλα τα χυδαία και τα εξωφρενικά που έχουν γραφτεί ανα τα χρόνια σ'αυτό το πχορουμ, ο ισχυρισμός ή οι υπόνοιες ένα ότι ένα άτομο που αυτοκτόνησε γιατί ενδεχομένως έπασχε απο κατάθλιψη, δεν είχα σώας τα φρένας και άρα τα λεγόμενά του είναι άκυρα, είναι πολύ κοντά στην κορυφή. Χωρίς υπερβολή, θα έπρεπε να ντρέπεστεΥδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:47 Παίρνουμε στα σοβαρά το παραλήρημα με υπονοούμενα ενός ατόμου με εμφανή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αυτοκτόνησε;
ΑληθεςAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.
Πρέπει να χάλασε η λάμπα, Sys.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:40Γράφω ότι είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Πούτιν και της εισβολής στην Ουκρανία.
Τώρα μήπως;
Είπε ο ψυχίατρος. Η αυτοκτονία είναι αποτέλεσμα ενός σάκου διαφορετικών ασθενειών. Η βαριά κατάθλιψη ΔΕΝ σχετίζεται υποχρεωτικά με σχιζοφρενικές τάσεις. Και γενικά μαζέψου, γιατί έχεις ανοίξει πάλι το τσουβάλι με τις παπαριές και αμολάς.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:02Έχεις δει ποτέ άτομο με σοβαρή κατάθλιψη; Σημεία και τέρατα λέει. Συνωμοσίες, παρακολουθήσεις, υποχθόνια σχέδια υπονόμευσής του κλπ. Άμα τους πάρεις στα σοβαρά κάηκεςΣενέκας έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54Απο όλα τα χυδαία και τα εξωφρενικά που έχουν γραφτεί ανα τα χρόνια σ'αυτό το πχορουμ, ο ισχυρισμός ή οι υπόνοιες ένα ότι ένα άτομο που αυτοκτόνησε γιατί ενδεχομένως έπασχε απο κατάθλιψη, δεν είχα σώας τα φρένας και άρα τα λεγόμενά του είναι άκυρα, είναι πολύ κοντά στην κορυφή. Χωρίς υπερβολή, θα έπρεπε να ντρέπεστεΥδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:47 Παίρνουμε στα σοβαρά το παραλήρημα με υπονοούμενα ενός ατόμου με εμφανή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αυτοκτόνησε;
Μερικές γυναίκες είναι χειρότερες και από τους βιαστές σε τέτοια ζητήματα.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:00Κακώς, διότι τις έφαγε από τον σουγκα ντάντι. Κι εγώ άμα έχω τη λαιμητόμο από πάνω κελαηδάω Ζαμπέτα σε διασκευή ποπ.
Αυτο που περιγραφεις ειναι ψυχωση, οχι καταθλιψηΥδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:02
Έχεις δει ποτέ άτομο με σοβαρή κατάθλιψη; Σημεία και τέρατα λέει. Συνωμοσίες, παρακολουθήσεις, υποχθόνια σχέδια υπονόμευσής του κλπ. Άμα τους πάρεις στα σοβαρά κάηκες