!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:00 https://twitter.com/andreasmoun/status/ ... n6yc_xUNDg

Στο σημείωμα του κάνει λόγο για πρόσωπα με κύρος που ζητούν ανήλικα κορίτσια και ναρκωτικά

αλλά και κυκλώματα που τους τα προσφέρουν, με απώτερο σκοπό να τους εκβιάσουν και να αποσπάσουν χρήματα. :smt047

Κλείνοντας, ο Γ.Π. ζητάει συγχώρεση από τον πνευματικό του, από όσους τον αγάπησαν, αλλά και από τους αθλούμενους του γυμναστηρίου.
Οταν εγώ άνοιξα το παρακάτω νήμα

viewtopic.php?f=24&t=40518

Μου λέγανε κάποιοι ότι τα λέω γιατί "δεν γαμάω".

Επρεπε δηλαδή να πεθάνει άνθρωπος για να πειστείτε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 12:59

Ρώτησα ήδη εάν εννοούσες αυτά που έγραψα εγώ για ευχές.
Οσο αφορα εσενα, σου ειπα εξ αρχης δεν σε πιστευω

Την συγκεκριμενη ανορθολογιστικη, φτηνη και προσβλητικη επιχειρηματολογια την εχω διαβασει 5-6 φορες εδωμεσα. Δεν θυμαμαι τι ειχα στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη, αλλα μαλλον αναφερομουν σε αυτα, οχι σε σενα συγκεκριμενα.

Απο κει και περα, το οτι εγω δεν σε πιστευω δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα σε σημαδεψει, μπορεις να ζησεις και χωρις αυτο. Οπως και εγω μπορω να ζησω αποδεχομενος το γεγονος οτι καποιο ανθρωποι τριγυρω ειναι τοσο φτωχοι σε επιχειρηματα, που το ριχνουν στο συναισθημα και την υπερβολη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Αγις έγραψε: 01 Ιουν 2022, 09:39 ελπιζω να το τραβηξουν μεχρι τελους οι Λεβεντηδες - την δυναμη την εχουν - κ να αποδειχτουν περα απο καθε αμφιβολια τα οσα αποκαλυπτονται
μεγαλα γλεντια θα χουμε
Αν βέβαια αποδειχτεί ότι τα όσα λέει στο γραμμα του τα έγραψε ο ίδιος και αν δεν τα έγραψε για λογαριασμό του κάποιος άλλος.

Τα όσα καταγγέλει βέβαια, τα έχω ήδη περιλάβει στο νήμα περί "ερωτικής Θεσσαλονίκης", άρα τα πιστεύω.

Η πλοκή πυκνώνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:06
georgebi έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:00

+ ότι είσαι υπέρβαρος :g030:

Εικόνα
https://magdasnews.gr/aytoktonia-giorgo ... rasi-toys/
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
AlienWay

georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:17
AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:06
georgebi έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:00

+ ότι είσαι υπέρβαρος :g030:

Εικόνα
https://magdasnews.gr/aytoktonia-giorgo ... rasi-toys/
Υπερβαρος είμαι και σεξ δεν κάνω εδώ και λίγο καιρό μόνο, ωστόσο δεν θα παραστήσω ότι δεν βλέπω τι γίνεται γύρω μου και κυρίως... τι ακούγεται ότι γίνεται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:14
Τα όσα καταγγέλει βέβαια, τα έχω ήδη περιλάβει στο νήμα περί "ερωτικής Θεσσαλονίκης"

:o :o :o

Κανε καλού κακού μια ασφάλεια για...... αυτοκτονία....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται :smt047

Εικόνα
Spoiler
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:06 Μου λέγανε κάποιοι ότι τα λέω γιατί "δεν γαμάω".
:lol:

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
AlienWay

georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:21
AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:14
Τα όσα καταγγέλει βέβαια, τα έχω ήδη περιλάβει στο νήμα περί "ερωτικής Θεσσαλονίκης"

:o :o :o

Κανε καλού κακού μια ασφάλεια για...... αυτοκτονία....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται :smt047

[img]https://i.postimg.cc/ZY98q3JJ/krem ... .jpg[/img]
Δεν χρειάζεται. Ο,τι αναρτώ, το έχουν πει άλλοι δημόσια. Αν ήμουν ο ίδιος μάρτυρας όλων αυτών, θα προτιμούσα να σιωπήσω. Ας κάνουν αυτοί ασφάλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 01 Ιουν 2022, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Blackdog έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:12
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 12:59

Ρώτησα ήδη εάν εννοούσες αυτά που έγραψα εγώ για ευχές.

Την συγκεκριμενη ανορθολογιστικη, φτηνη και προσβλητικη επιχειρηματολογια την εχω διαβασει 5-6 φορες εδωμεσα. Δεν θυμαμαι τι ειχα στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη, αλλα μαλλον αναφερομουν σε αυτα, οχι σε σενα συγκεκριμενα.

Απο κει και περα, το οτι εγω δεν σε πιστευω δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα σε σημαδεψει, μπορεις να ζησεις και χωρις αυτο. Οπως και εγω μπορω να ζησω αποδεχομενος το γεγονος οτι καποιο ανθρωποι τριγυρω ειναι τοσο φτωχοι σε επιχειρηματα, που το ριχνουν στο συναισθημα και την υπερβολη.
Επιχείρημά για ποιο πράγμα;
Για το αν είναι πουτάνα η κοπέλα;
Δεν δήλωσα εγώ ότι είναι πουτάνα η κοπέλα για να προβάλω και επιχειρήματα προς αυτήν την κατεύθυνση ούτε προέκυψε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο ούτε έχει και καμμιά ιδιαίτερη σημασία καθώς και οι πουτάνες βιάζονται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Blackdog

Τα εγραφε και ο Λαμπροπουλος στο λινκ που μπηκε πριν απο κατι σελιδες

https://www.in.gr/2022/05/16/greece/nee ... ssaloniki/

Σημαντική έρευνα από δικαστικές κι αστυνομικές αρχές για έναν ύποπτο θάνατο, για ξυλοδαρμούς , για απάτες κι άλλες παράνομες ενέργειες με ενδεχόμενη εμπλοκή κρατικών λειτουργών, φαίνεται να πραγματοποιείται –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- για πρόσωπα που έχουν πιθανόν άμεση ή έμμεση σχέση με την καταγγελία του «βιασμού» της 24χρονης Γεωργίας Μ. στην Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον ερευνάται περιστατικό με απειλές και ξυλοδαρμούς σε κατοικία στην Θεσσαλονίκη από επίσης γνωστό της 24χρονης εναντίον του προαναφερόμενου νεαρού στο οποίο δηλώθηκε ότι ήταν παρόντες και «κουκουλοφόροι αστυνομικοί» κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα έχει προκύψει σειρά επαφών του ίδιου γνωστού της 24χρονης και με άλλους αστυνομικούς, οι οποίες ερευνώνται. Ακόμη εξετάζεται από δικαστικούς λειτουργούς περιστατικό αμφισβητούμενης «αυτοχειρίας» που σχετίζεται με ακίνητο στην Θεσσαλονίκη και το οποίο αφορά πάλι άτομα που ήξεραν την 24χρονη. Επιπλέον ερευνάται ο τρόπος διακίνησης βίντεο που υποτίθεται ότι απεικόνιζε τον «ομαδικό βιασμό της 24χρονης» την Πρωτοχρονιά και έχουν εντοπισθεί τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην σχετική μεθόδευση. Τελος από τις δικαστικές αρχες εξετάζονται υποθέσεις με απάτη ύψους 411.000 ευρώ σε βάρος γεωργικού συνεταιρισμού το 2016, περίπτωση άγριων ξυλοδαρμών ιδιωτών λόγω εταιρικού ανταγωνισμού αλλά και αναφορές για ξέπλυμα χρήματος σε συνεταιριστική τράπεζα όπως και δημιουργία εικονικών εταιρειών με πρωταγωνιστές πρόσωπα που φέρεται να σχετίζονται με την 24χρονη. Με τους ίδιους ν αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή και να δηλώνουν σε υπομνήματα τους ότι δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επιλήψιμη ενέργεια.

Εχω την εντυπωση επισης οτι αυτος ο εισαγγελεας που "εστειλαν" πριν απο καποιες μερες ειχε εμπλοκη στο κυκλωμα. Και δεν ηταν με την πλευρα των κατηγορουμενων..
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 12:59 Ρώτησα ήδη εάν εννοούσες αυτά που έγραψα εγώ για ευχές.
Τον Sys;
Αυτός είναι λάμπα αλήθειας.
Φτιάχνει ένα ποστ και φωτίζεται το φόρουμ... :102:
Άβαταρ μέλους
georgebi

Blackdog έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:52
georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:46
:g030: :g030: :g030:
Στα καλυτερα κομματια εχει πεσει λογοκρισια ομως.

Ο μακαριτης τους εδωσε ολους.
without censorship :g030: :g030:

https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 3DN8ExI9hQ
Spoiler
Blackdog

sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:24
Επιχείρημά για ποιο πράγμα;
Για το αν είναι πουτάνα η κοπέλα;
Δεν δήλωσα εγώ ότι είναι πουτάνα η κοπέλα για να προβάλω και επιχειρήματα προς αυτήν την κατεύθυνση ούτε προέκυψε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο ούτε έχει και καμμιά ιδιαίτερη σημασία καθώς και οι πουτάνες βιάζονται.
Ενταξει

Οποτε λες οτι δεν το εννοουσες ετσι οπως το αντιληφθηκα

Οκ κεης κλοουζντ, παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:26
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 12:59 Ρώτησα ήδη εάν εννοούσες αυτά που έγραψα εγώ για ευχές.
Τον Sys;
Αυτός είναι λάμπα αλήθειας.
Φτιάχνει ένα ποστ και φωτίζεται το φόρουμ... :102:
Έχεις πάει σε άλλο επίπεδο "το βάζω λόγια στο στόμα του άλλου" σταβ, πρόσεχε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”