Oι ενορκοι ειναι ακομα σε συσκεψη. Δεν εχουν βγει ακομα. Κανεις δεν ξέρει ποσο θα παρει αυτο καθως ο νομος της Βιρτζίνια προβλέπει ομοφωνια ενορκων για να μπορεσει ο δικαστης να επιβάλλει ποινη (η αθωωση) αλλιως ενδεχομένως θα καταληξει σε mistrial.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τελικά η μουνάρα της όλης υπόθεσης είναι η camille vasquez, η δικηγόρος του τζώνυ
100 φορές πιο όμορφη και καυτή από την άχαρη και κρυόκωλη heard
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:38 τελικά η μουνάρα της όλης υπόθεσης είναι η camille vasquez, η δικηγόρος του τζώνυ

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πάντως δεν βγάζει νόημα, δηλαδή γιατί εξαρχής να τον κατηγορήσει για κάτι που υποτίθεται ότι είναι εντελώς ψευδές..; 
Πως το επιτρέπει ο δικηγόρος της αυτό; Δεν καταλαβαίνει ότι χάνει την όποια αξιοπιστία έχει;hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:32 Εδώ είναι δυο φωτογραφίες που κατάθεσε η Άμπερ στο δικαστήριο, ισχυριζόμενη ότι είναι δυο διαφορετικές φωτογραφίες με διαφορετικό φωτισμό και όχι η ίδια φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία:
Για πόσο ηλίθιους περνάει τους ενόρκους; Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφεραν και ειδικό στο δικαστήριο για να πει πως, ναι, είναι δυο διαφορετικές φωτογραφίες.![]()
κλασσικος σωματοτυπος - χαρακτηριστικα προσωπου κ ενδυματολογικη προσεγγιση απο ''επιτυχημενες'' προερχομενες απο τα χωρια του βαλτου - πρεπει να εχει προσφερει η περιοχη στο πανελληνιο μερικες εκατονταδες τεμαχια την τελευταια δεκαετιαGeorge_V έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:44ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:38 τελικά η μουνάρα της όλης υπόθεσης είναι η camille vasquez, η δικηγόρος του τζώνυ
100 φορές πιο όμορφη και καυτή από την άχαρη και κρυόκωλη heard![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- George_V
Επισης ανακαλυψα πως στο Δικηγορικο γραφειο που δουλευει η Βασκεζ (το οποιο παρεπιτοντως εχει υποκαταστηματα σε καμια 10αρια πολεις σε ΗΠΑ και Ευρωπη) εχουν και μια Ελληνιδα δικηγορο.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:51
κλασσικος σωματοτυπος - χαρακτηριστικα προσωπου κ ενδυματολογικη προσεγγιση απο ''επιτυχημενες'' προερχομενες απο τα χωρια του βαλτου - πρεπει να εχει προσφερει η περιοχη στο πανελληνιο μερικες εκατονταδες τεμαχια την τελευταια δεκαετια
https://brownrudnick.com/people/angela-papalaskaris/

Παντου υπαρχει ενας/μια Ελληνας/Ελληνιδα...
Y.Γ. Daje τι λες για την ολοσωμη Βασκεζ και την Ελληνιδα συναδελφο της (ισως και φιλη της απο τη δουλεια)
- hellegennes
Γιατί είναι ηλίθια και γιατί ήξερε ότι θα έχει την υποστήριξη όλων των μεγάλων μέσων, επειδή "believe all women" και άλλες ανάλογες μαλακίες.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:48 Πάντως δεν βγάζει νόημα, δηλαδή γιατί εξαρχής να τον κατηγορήσει για κάτι που υποτίθεται ότι είναι εντελώς ψευδές..;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε τελική φάση η δουλειά τους είναι να κάνουν αυτό που θέλει ο πελάτης τους. Είναι βέβαιο ότι θα της είπαν πως δεν θα περάσει αυτό στο δικαστήριο αλλά είναι αρκετά ηλίθια για να επιμείνει. Στο τέλος δεν μπορούν παρά να δεχτούν να παρουσιάσουν αυτό που θα τους πει ή να παραιτηθούν.ST48410 έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:50Πως το επιτρέπει ο δικηγόρος της αυτό; Δεν καταλαβαίνει ότι χάνει την όποια αξιοπιστία έχει;hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:32 Εδώ είναι δυο φωτογραφίες που κατάθεσε η Άμπερ στο δικαστήριο, ισχυριζόμενη ότι είναι δυο διαφορετικές φωτογραφίες με διαφορετικό φωτισμό και όχι η ίδια φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία:
Για πόσο ηλίθιους περνάει τους ενόρκους; Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφεραν και ειδικό στο δικαστήριο για να πει πως, ναι, είναι δυο διαφορετικές φωτογραφίες.![]()
Γιατί να παραιτηθούν; Σύμφωνα με όσα γράφονται, 5 εκατομμύρια είναι το κόστος που θα καταβληθεί. Ζεστό χρήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όλα τα "συστημικά" μέσα αυτή την στιγμή είναι εναντίον της.. Επίσης, αν δεν έγινε τίποτα τότε πώς είχαν πάει σε δίκη στην αρχή..;hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:19Γιατί είναι ηλίθια και γιατί ήξερε ότι θα έχει την υποστήριξη όλων των μεγάλων μέσων, επειδή "believe all women" και άλλες ανάλογες μαλακίες.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:48 Πάντως δεν βγάζει νόημα, δηλαδή γιατί εξαρχής να τον κατηγορήσει για κάτι που υποτίθεται ότι είναι εντελώς ψευδές..;![]()
Εγώ ξέρω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..
- hellegennes
Τι είναι; Εναντίον της;Parrot έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:27Όλα τα "συστημικά" μέσα αυτή την στιγμή είναι εναντίον της.. Επίσης, αν δεν έγινε τίποτα τότε πώς είχαν πάει σε δίκη στην αρχή..;hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2022, 00:19Γιατί είναι ηλίθια και γιατί ήξερε ότι θα έχει την υποστήριξη όλων των μεγάλων μέσων, επειδή "believe all women" και άλλες ανάλογες μαλακίες.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:48 Πάντως δεν βγάζει νόημα, δηλαδή γιατί εξαρχής να τον κατηγορήσει για κάτι που υποτίθεται ότι είναι εντελώς ψευδές..;![]()
Εγώ ξέρω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..
https://www.washingtonpost.com/arts-ent ... epp-trial/
https://www.theguardian.com/society/202 ... ohnny-depp
https://mashable.com/article/johnny-dep ... ce-charges
https://www.nbcnews.com/pop-culture/pop ... -rcna28572
Δεν πήγαν ποτέ σε δίκη για αυτά που ισχυρίζεται η ηλίθια. Κέρδισε αυτομάτως στην συνείδηση των ΜΜΕ επειδή είναι γυναίκα και ο Ντεπ απολύθηκε από όλες του τις δουλειές.
Φυσικά υπάρχει καπνός. Υπάρχει και φωτιά. Μόνο που καίει από την πλευρά της ηλίθιας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Kαλη η Καμιλ, αλλα ψηφιζω Σανον, την ψυχιατρο που εξετασε την Χερντ

- hellegennes
Ω, ναι, η Δρ. Κάρι. 42 χρονών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ε, εντάξει τώρα, υπερβάλλεις. Ακόμα και για το «κρυόκωλη». Οι sociopaths είναι εξ ορισμού οτιδήποτε εκτός από κρυόκωλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:38 τελικά η μουνάρα της όλης υπόθεσης είναι η camille vasquez, η δικηγόρος του τζώνυ
Κατά κανόνα γυαλίζει το μάτι τους και είναι ικανοί να φτάσουν στο φόνο (φυσικού προσώπου ή, κακή ώρα όπως εδώ, χαρακτήρα)

Άμα χορηγήσεις στην Amber (Alert) λίγα
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
ΠΩΠΩΩΩΩΩΩBlackdog έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:21 Kαλη η Καμιλ, αλλα ψηφιζω Σανον, την ψυχιατρο που εξετασε την Χερντ
![]()
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
ΓΙΑ ΓΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος