Τέτοιοι είστεOtto Weininger έγραψε: 23 Σεπ 2018, 00:20Ή σε λυπούνται. Και μετά κλαίνε για τον κακο που τους πήδηξε την κολλητή και την παράτησε.Naida έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:55Δε γίνεται έτσι είναι οι γυναίκες. Κακές. Σου δίνουν ελπίδες και μετά που εσύ στενοχωριέσαι αυτές μαζεύονται όλες μαζί και γελανε.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49
Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνατε το ψυχικό ; Vol 3
Re: Θα κάνατε το ψυχικό ; Vol 3
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χτίζε χαρακτήρα, άκου τον θείο, παίζε με τα κορίτσια. Κάποια θα σου κάτσει.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:43.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Επι τη ευκαιρια θειε Αγι:
Μου εστειλε χαιρετισμο πριν λιγες μερες μια παντρεμενη σε ντειτινγκ απ. Της ειπα και εγω γεια μετα απο λιγες μερες που το ειδα. Δεν απαντησε.
Εστειλα κατι μηνυματα σε 2 αλλες που μου αρεσανε αλλα δεν ειχαμε ματς και αντι απαντησης με εκαναν ματς. Ρωτησα τη μια αν εχει δει μια ταινια που μου αρεσει για να αρχισουμε να γνωριζομαστε αλλα δεν μου απαντησε ποτε.
Τι κανω λαθος;
παιζουν μαζι σου,απλο
ή να στο πω αλλιως εχουν παρα πολλες επιλογες και δεν σε εχουν αναγκη![]()
Στο Badoo είσαι ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εντελώς αχρηστοι - ουτε που παίζεται καλό παιχνίδι δεν γνωρίζετε.Μπίστης έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:12Χτίζε χαρακτήρα, άκου τον θείο, παίζε με τα κορίτσια. Κάποια θα σου κάτσει.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:43
.
παιζουν μαζι σου,απλο
Στο Badoo είσαι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Θα το παίξω κορώνα-γράμματα. Κορώνα μπαίνω, γράμματα ξαναμπαίνω.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 18:25 Eιστε οικογενειάρχης με παιδιά η ελεύθερος σε μακροχρόνια σχέση και σας την πέφτει 20 χρονη καραμανάρα καβλαστέρι.
Της κάθεστε η τιμάτε τα παντελόνια σας και την μονογαμικότητα και αρνείστε ; Πως νομίζετε θα σας χαρακτηρίσει η συζυγος / συντροφος
1 Αν δεχτείτε και το μάθει
2 Αν αρνηθείτε και το μάθει
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Οτι και από τα δύο να κάνεις την σωστή απάντηση την έδωσε νωρίς νωρίς η Αμίλητη για το πώς θα χαρακτηριστείς. 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
Βρε ας το μάθει η αμίλητη κι ας με χαρακτηρίσει όπως θέλει, η γυναίκα μου μην το μάθει είναι αυτό που μετράει.Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:57 Οτι και από τα δύο να κάνεις την σωστή απάντηση την έδωσε νωρίς νωρίς η Αμίλητη για το πώς θα χαρακτηριστείς.![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .
Στην περίπτωση του όχι μάλιστα είναι πιο ηχηρό και ξεπέφτεις εντελώς στα μάτια τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
Ε αφού θα σε πουν μαλάκα πηδήξεις-δεν πηδήξεις, θέλει και ρώτημα τι πρέπει να κάνεις;Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .
Στην περίπτωση του όχι μάλιστα είναι πιο ηχηρό και ξεπέφτεις εντελώς στα μάτια τους.![]()
Εφτασες στο διδαγμαΝταρνάκας έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:24Ε αφού θα σε πουν μαλάκα πηδήξεις-δεν πηδήξεις, θέλει και ρώτημα τι πρέπει να κάνεις;Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .Νταρνάκας έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:00
Βρε ας το μάθει η αμίλητη κι ας με χαρακτηρίσει όπως θέλει, η γυναίκα μου μην το μάθει είναι αυτό που μετράει.![]()
Στην περίπτωση του όχι μάλιστα είναι πιο ηχηρό και ξεπέφτεις εντελώς στα μάτια τους.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ με τα αλάθητα στατιστικά σου θα πάρεις κοσμάκη στο λαιμό σου.Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σημασία δεν έχει αν θα σε πουν μαλάκα, σημασία έχει να υπερβείς εαυτόν και να το δεις ως ψυχικόΝταρνάκας έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:24Ε αφού θα σε πουν μαλάκα πηδήξεις-δεν πηδήξεις, θέλει και ρώτημα τι πρέπει να κάνεις;Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .Νταρνάκας έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:00
Βρε ας το μάθει η αμίλητη κι ας με χαρακτηρίσει όπως θέλει, η γυναίκα μου μην το μάθει είναι αυτό που μετράει.![]()
don't speak έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:35Σημασία δεν έχει αν θα σε πουν μαλάκα, σημασία έχει να υπερβείς εαυτόν και να το δεις ως ψυχικόΝταρνάκας έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:24Ε αφού θα σε πουν μαλάκα πηδήξεις-δεν πηδήξεις, θέλει και ρώτημα τι πρέπει να κάνεις;Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05
Τα στατιστικά μου ( αλάθητα- βγαλμένα απο τη ζωή ) συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έγραψε οτι θα λάβεις είτε πηδήξεις ειτε οχι .
![]()
* Κεντάς στο νήμα - θα σου στείλω τον Ορέστη για σεμινάρια χρεωσέ τον αγρια εχει λεφτα - να βγει κανα ταξιδάκι για ψωνια στο Μιλάνο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:43
* Κεντάς στο νήμα - θα σου στείλω τον Ορέστη για σεμινάρια χρεωσέ τον αγρια εχει λεφτα - να βγει κανα ταξιδάκι για ψωνια στο Μιλάνο.
Θα τον κεράσω κιόλας.
Το σχόλιο του Εθνι θα είναι όλα τα λεφτά
Εσύ παίζεις πρέμιερσιπ, ο Ορέστης λήγκ ουάν κι εγώ είμαι συνταξιούχος. Βοήθησε τον Ορέστη να ανέβει στην τσάμπιονσιπ και άσε τους σνομπισμούς.Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:18Εντελώς αχρηστοι - ουτε που παίζεται καλό παιχνίδι δεν γνωρίζετε.Μπίστης έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:12Χτίζε χαρακτήρα, άκου τον θείο, παίζε με τα κορίτσια. Κάποια θα σου κάτσει.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49
Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδες
Στο Badoo είσαι ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ορέστης 35
Σε ενα αλλο με πιο λιγο ανταγωνισμο.Μπίστης έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:12Χτίζε χαρακτήρα, άκου τον θείο, παίζε με τα κορίτσια. Κάποια θα σου κάτσει.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:43
.
παιζουν μαζι σου,απλο
Στο Badoo είσαι ;
don't speak έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:58Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:43
* Κεντάς στο νήμα - θα σου στείλω τον Ορέστη για σεμινάρια χρεωσέ τον αγρια εχει λεφτα - να βγει κανα ταξιδάκι για ψωνια στο Μιλάνο.![]()
Θα τον κεράσω κιόλας.
Το σχόλιο του Εθνι θα είναι όλα τα λεφτά![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 14 Απαντήσεις