κατασταση παρατεταμενης υστεριας - η πλειοψηφια βγαινει πολυ ευκολα εκτος εαυτου - τα ξεσπασματα ειναι απιστευτα - βλεπεις την μαυρη πισα της κολασης στα ματια τους κ τον αφρο απο τα καζανια στο στομα τουςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον μαγείρεψε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον μαγείρεψε...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και όλο αυτό, μπροστά στα μάτια τής έντρομης κόρης της!ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
Αυτό κι αν είναι...
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκδίκηση για τις φορές που την έδειρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
Sometimes when we push boundaries, the boundaries push back.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Από τη στιγμή που την έχεις βγάλει αλώβητος από την κόλαση που περιγράφεις, είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος, Άγι.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:18κατασταση παρατεταμενης υστεριας - η πλειοψηφια βγαινει πολυ ευκολα εκτος εαυτου - τα ξεσπασματα ειναι απιστευτα - βλεπεις την μαυρη πισα της κολασης στα ματια τους κ τον αφρο απο τα καζανια στο στομα τουςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:23Εκδίκηση για τις φορές που ισχυριζεται πως την έδειρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
Sometimes when we push boundaries, the boundaries push back.
φξδ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό και στα ελληνικά χρονικά, έχει γυριστεί και στον Κόκκινο Κύκλο, νομίζω αρχές δεκαετίας '80 κάπου στην επαρχία, αλλά εκεί δεν είχαμε μαγείρεμα μόνο τεμαχισμό και θάψιμο.. Και εκεί ο σύζυγος, όπως φαίνεται στο επεισόδιο κακοποιούσε και έδερνε την γυναίκα του μέχρι που εκείνη τρελάθηκε και έφτασε στο έγκλημα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 31 Μάιος 2022, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαθαινεις να επιβιωνεις - αλλωστε συμβαινει τοσο συχνα που ειμεθα προπονημενοι κ πανετοιμοιΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:24Από τη στιγμή που την έχεις βγάλει αλώβητος από την κόλαση που περιγράφεις, είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος, Άγι.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:18κατασταση παρατεταμενης υστεριας - η πλειοψηφια βγαινει πολυ ευκολα εκτος εαυτου - τα ξεσπασματα ειναι απιστευτα - βλεπεις την μαυρη πισα της κολασης στα ματια τους κ τον αφρο απο τα καζανια στο στομα τουςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:15 Μέχρι το φόνο και τον τεμαχισμό, το πράγμα έχει μια στοιχειώδη λογική. Το ότι μαγείρεψε τα κομμάτια που έφαγε, δείχνει ολικό σαλτάρισμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομίζω θυμάμαι τι λες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι δεν τρελλάθηκε όταν τελικά τον σκότωσε. Ήταν τρελλή όσο τον ανεχόταν.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:26 Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό και στα ελληνικά χρονικά, έχει γυριστεί και στον Κόκκινο Κύκλο, νομίζω αρχές δεκαετίας '80 κάπου στην επαρχία, αλλά εκεί δεν είχαμε μαγείρεμα μόνο τεμαχισμό και θάψιμο.. Και εκεί ο σύζυγος, όπως φαίνεται στο επεισόδιο καποιούσε και έδερνε την γυναίκα του μέχρι που εκείνη τρελάθηκε και έφτασε στο έγκλημα..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται πράγματι ότι "Η ελπίδα είναι παγίδα."ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:30Νομίζω θυμάμαι τι λες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι δεν τρελλάθηκε όταν τελικά τον σκότωσε. Ήταν τρελλή όσο τον ανεχόταν.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:26 Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό και στα ελληνικά χρονικά, έχει γυριστεί και στον Κόκκινο Κύκλο, νομίζω αρχές δεκαετίας '80 κάπου στην επαρχία, αλλά εκεί δεν είχαμε μαγείρεμα μόνο τεμαχισμό και θάψιμο.. Και εκεί ο σύζυγος, όπως φαίνεται στο επεισόδιο καποιούσε και έδερνε την γυναίκα του μέχρι που εκείνη τρελάθηκε και έφτασε στο έγκλημα..
Φύγε κυρά μου, αφού το νιώθεις που πάει το πράμα...
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Τελικά δεν κατάλαβα γρι.
Τι της έκανε και έπαθαν υστερία αυτές οι δύο
Κοίταγε τον κώλο της στην παραλία;
Ο.Ι.
εχει σημασια ;O I έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:47Τελικά δεν κατάλαβα γρι.
Κοίταγε τον κώλο της στην παραλία;![]()
Ο.Ι.
ο τυπος βεβαια ειναι παραδειγμα αντιμετωπισης των συχνοτατων υστερικων ξεσποασματων τους - τον παραδεχτηκα οταν του πηρε τσιγαρο απο το πακετο του κ το αναψε με τον αναπτηρα του κ δεν αντεδρασε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι πάντα σωτηρία η φυγή, ακόμη και αν φύγει η γυναίκα και έχει κάπου να πάει, βασικό. Ειδικώς αν υπάρχουν και παιδιά, που δεν μπορεί να αφήσει. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι πρώην σύντροφοι ή και σύζυγοι δεν εννοούν να αποδεχτούν τον χωρισμό ακόμη και αν είναι τυπικό διαζύγιο ή οριστική διακοπή σχέσης και φτάνουν μέχρι το έγκλημα, όχι μόνον της γυναίκας αλλά και των συγγενών της και φυσικά το χειρότερο από όλα, των παιδιών. Ακόμη και αν είναι δικά τους.O I έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:38Σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται πράγματι ότι "Η ελπίδα είναι παγίδα."ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:30Νομίζω θυμάμαι τι λες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι δεν τρελλάθηκε όταν τελικά τον σκότωσε. Ήταν τρελλή όσο τον ανεχόταν.Parrot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:26 Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό και στα ελληνικά χρονικά, έχει γυριστεί και στον Κόκκινο Κύκλο, νομίζω αρχές δεκαετίας '80 κάπου στην επαρχία, αλλά εκεί δεν είχαμε μαγείρεμα μόνο τεμαχισμό και θάψιμο.. Και εκεί ο σύζυγος, όπως φαίνεται στο επεισόδιο καποιούσε και έδερνε την γυναίκα του μέχρι που εκείνη τρελάθηκε και έφτασε στο έγκλημα..
Ο.Ι.
Η εκδικητική μανία γενικώς των "παρατημένων" (είτε υπήρχε νόμιμος είτε παράνομος δεσμός που κόπηκε με πρωτοβουλία του άλλου ή της άλλης) ενίοτε οδηγεί τους ανθρώπους σε πλήρη παράνοια και τους κάνει να βλέπουν ως εχθρούς όχι μόνον τον/την πρώην αλλά και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.
Αν πέσεις σε σαλταρισμένη βίδα, αρσενική ή θηλυκή, δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:55Δεν είναι πάντα σωτηρία η φυγή, ακόμη και αν φύγει η γυναίκα και έχει κάπου να πάει, βασικό. Ειδικώς αν υπάρχουν και παιδιά, που δεν μπορεί να αφήσει. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι πρώην σύντροφοι ή και σύζυγοι δεν εννοούν να αποδεχτούν τον χωρισμό ακόμη και αν είναι τυπικό διαζύγιο ή οριστική διακοπή σχέσης και φτάνουν μέχρι το έγκλημα, όχι μόνον της γυναίκας αλλά και των συγγενών της και φυσικά το χειρότερο από όλα, των παιδιών. Ακόμη και αν είναι δικά τους.O I έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:38Σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται πράγματι ότι "Η ελπίδα είναι παγίδα."ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:30
Νομίζω θυμάμαι τι λες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι δεν τρελλάθηκε όταν τελικά τον σκότωσε. Ήταν τρελλή όσο τον ανεχόταν.
Ο.Ι.
Η εκδικητική μανία γενικώς των "παρατημένων" (είτε υπήρχε νόμιμος είτε παράνομος δεσμός που κόπηκε με πρωτοβουλία του άλλου ή της άλλης) ενίοτε οδηγεί τους ανθρώπους σε πλήρη παράνοια και τους κάνει να βλέπουν ως εχθρούς όχι μόνον τον/την πρώην αλλά και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.
Αν πέσεις σε σαλταρισμένη βίδα, αρσενική ή θηλυκή, δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι όντως υπομονετικός ο τύπος μέχρι εκεί που δεν πάει και μπράβο του!Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:51εχει σημασια ;O I έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:47Τελικά δεν κατάλαβα γρι.
Κοίταγε τον κώλο της στην παραλία;![]()
Ο.Ι.
ο τυπος βεβαια ειναι παραδειγμα αντιμετωπισης των συχνοτατων υστερικων ξεσποασματων τους - τον παραδεχτηκα οταν του πηρε τσιγαρο απο το πακετο του κ το αναψε με τον αναπτηρα του κ δεν αντεδρασε - μεγαλος παιχτης -το βιντεο ειναι για σεμιναριο
Έχει σημασία διότι αν είναι αυτός ο λόγος τής υστερίας, οι κυρίες να πήγαιναν με πανοπλία στην παραλία για να μη τον κοιτάει
Ο.Ι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 3 Απαντήσεις