Βοήθεια χριστιανοί, κάποιος χάκαρε τον JBGCJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
600 ευρώ η ξαπλώστρες στη Mykonos - "δεν πάει ο κάθε τυχάρπαστος"
Re: 600 ευρώ η ξαπλώστρες στη Mykonos - "δεν πάει ο κάθε τυχάρπαστος"
My Life had stood, a Loaded Gun
- John Brown Gun Club
Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.aljawn έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:57Βοήθεια χριστιανοί, κάποιος χάκαρε τον JBGCJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Η όπως είχε πει και ο θείος Άνταμ, the chief enjoyment of riches, is in parading those riches.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:07 Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κατά κάποιο τρόπο δηλαδή αποτελεί επένδυσηJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όχι μόνο αυτό, αυτό μπορεί να συμβείΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:18κατά κάποιο τρόπο δηλαδή αποτελεί επένδυσηJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:07Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.aljawn έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:57Βοήθεια χριστιανοί, κάποιος χάκαρε τον JBGCJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βέβαια η διαφορά είναι ότι η πλαζ είναι δημόσια περιουσία που τη μισθώνει κάποιος για να τη κάνει exlucsive club και το κράτος σφυρίζει αδιάφορα αφού τσεπώνει το μίσθιοJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:07Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.aljawn έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:57Βοήθεια χριστιανοί, κάποιος χάκαρε τον JBGCJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
giorgos mpekos
δύστυχος το κράτος του μητσοτακη έχει σφυρίξει αδιάφορα για τις ανατιμήσεις προιοντων εδώ και πολύ καιρο τι μας νοιάζουν ο ιξαπλωσυρες στη Μύκονο όταν τα βασικά ειδη αλλά και οι τελευταίες απλές φτηνές απολαύσεις έχουν πάρει το. Ανήφορο σε μια προσπάθεια να εξοντώσει ότι απομεινεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:30βέβαια η διαφορά είναι ότι η πλαζ είναι δημόσια περιουσία που τη μισθώνει κάποιος για να τη κάνει exlucsive club και το κράτος σφυρίζει αδιάφορα αφού τσεπώνει το μίσθιοJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:07Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.
-
giorgos mpekos
Πλέον είδα άρθρα που γράφουν που θα βρεις πολύ φθηνό σουβλάκι γύρο πίτα και αυτη η πολυ φθηνή τιμή ήταν τα 3 ευρώ ενώ παλιά ήταν παντού 2.5 ευρο και υπήρχαν και αρκετά φθηνότερα.μετα θα παρουσιάσουν σαν πολύ φθηνό τα 4 ευρο.
τώρα έβαλε και φόρο στα νερά και για να πάρεις ένα δροσερό μπουκαλάκι μεστον καύσωνα που πεθαίνεις θα δίνεις 60 λεπτα
τις βενζίνες δεν τις εξταζω καν μιας και βρίσκονται ήδη στο θεο πόσοι επαγγελματίες έχουν πληγει από την αισχροκέρδια
τώρα έβαλε και φόρο στα νερά και για να πάρεις ένα δροσερό μπουκαλάκι μεστον καύσωνα που πεθαίνεις θα δίνεις 60 λεπτα
τις βενζίνες δεν τις εξταζω καν μιας και βρίσκονται ήδη στο θεο πόσοι επαγγελματίες έχουν πληγει από την αισχροκέρδια
- John Brown Gun Club
Για οσους εχουν μυαλο και φιλοδοξιες, ναι. 600 ευρω ειναι πολλα λεφτα, αλλα σχεδον τιποτα εαν θες να βρεθεις διπλα σε πολυ πλουσιους ανθρωπους- γιατι συνηθως ειναι τελειως απροσιτοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:18κατά κάποιο τρόπο δηλαδή αποτελεί επένδυσηJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 Ο μονος λογος που καποιος θα πληρωνε 600αρα (την ωρα;) για μια ξαπλωστρα ειναι για να λιαζεται διπλα σε αλλους ανθρωπους που μπορουν να πληρωσουν 600 ευρω για μια ξαπλωστρα, κατι που με τους καταλληλους χειρισμους θα μπορουσε να αποφερει πολυ περισσοτερο πλουτο.
Για τους περισσοτερους ομως ειναι απλα νεοπλουτιστικη μοστρα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Γιατί να μην πάει κανείς;Annibas έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:29Δεν είναι θέμα Κούλη εδώ, να μην πάει κανένας εγώ ούτε σε παραλίες της Αττικής δεν αγοράζω ξαπλώστρα.
Όσοι μπορούν και γουστάρουν να τα δώσουν γιατι να μην πάνε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- John Brown Gun Club
Ας ελπισουμε πως το μισθιο ειναι τουλαχιστον αναλογο των χρεωσεων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:30βέβαια η διαφορά είναι ότι η πλαζ είναι δημόσια περιουσία που τη μισθώνει κάποιος για να τη κάνει exlucsive club και το κράτος σφυρίζει αδιάφορα αφού τσεπώνει το μίσθιοJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:07Εγω ειμαι απο τους τυχαρπαστους, βασικα δεν θα πηγαινα ποτε σε καμια πλαζ με ξαπλωστρες ακομα κι αν μου δινανε 600 ευρω. Καταλαβαινω ομως την λογικη αυτης της υπερογκης χρεωσης και δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο το να πληρωνεις ενα εξισου μεγαλο ποσο για να γινεις μελος σε καποια exclusive country club στο Λονδινο ξερω γω. Η ταξικη στεγανοποιηση για τους πλουσιους εχει κοστος.
Υπεραπλουστευση.OANNHSEA έγραψε: 30 Μάιος 2022, 19:06Για ψάξε να δεις κάτι χώρες όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Σερβία, η Σλοβενία...Philip Mortimer έγραψε: 30 Μάιος 2022, 19:00Γνωρίζεις πολλές χώρες στο μέγεθος της Ελλάδας με σοβαρή βαριά βιομηχανία;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:58
κολλάει ότι την έχουμε βρει με το να ξεβρακώνουμε τους τουρίστες και τόσες δεκαετίες δεν έχει δημιουργηθεί καμία προοπτική για σοβαρή οικονομία, το αντίθετο μάλιστα, έφυγαν και όλες οι βιομηχανίες και αποδυναμώθηκε και ο πρωτογενής τομέας
είναι κάτι που νομοτελειακά θα το βρούμε μπροστά μας
Όλες έχουν περισσότερες βιομηχανίες και βιοτεχνίες από ότι ο βόθρος της Ελλάδας!!!
ΥΓ
Για να μην αναφέρουμε άλλες χώρες όπως η Φιλανδία που παράγει μέχρι και ατσάλι για θωρακισμένα...
.
Η Τσεχία η η Σλοβακία δεν μπορούν να πουλήσουν τουρισμό όπως η Ελλάδα η η Αυστρία δίπλα τους, αν μπορούσαν θα το έκαναν.
Η Φινλανδία έχει φτιάξει σόου με τον Σάντα Κλάους στο Ροβανιέμι για να τσιμπήσει κάνα τουρίστα.
Όταν ένας νεαρός μπορεί να βγάζει 1500 τον μήνα για μια τουριστική σεζόν και για πάνω από 6 μήνες δεν θα κάτσει να φυλάει γίδια ούτε θα πάει στο εργοστάσιο για 600 τον μήνα.
Όλοι οι άνθρωποι παντού ακολουθούν το ευκολότερο χρήμα όταν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το Βέλγιο το κρατάει ζωντανό ο ξένος κόσμος που μαζεύεται εκεί λόγω ΕΕ και ΝΑΤΟ.Ερμής έγραψε: 30 Μάιος 2022, 19:30Α σε τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, ας πούμε για χώρες στα μέτρα μας όπως το Βέλγιο και η Ιρλανδία.Philip Mortimer έγραψε: 30 Μάιος 2022, 19:23Ναι βρε, εδώ σημαντικά κομμάτια της βαριάς βιομηχανίας έφυγαν από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία κλπ αλλά μιλάμε για την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας..Ερμής έγραψε: 30 Μάιος 2022, 19:21
Πώς φαίνεται ότι δεν έχουν ιδέα απο την πραγματικη οικονομια όσοι βρήκαν ένα Ε9 σα τόμο της παπυρους λαρους![]()
Η Ιρλανδία έχει μεγάλη πλασματική αύξηση του ΑΕΠ γιατί έκαναν έδρα το Δουβλίνο εταιρίες κολοσσοί όπως η Aple για φορολογικούς λόγους.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia