!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ;
Re: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ;
Ρε μαλάκες, κι εγώ το έχω κάνει χωρίς να ξέρω ότι το κάνετε όλοι σας, αλλά σταματήστε τις ad hominem επιθέσεις στον ΟΡ.
Οι Έλληνες φοιτητές γίνονται κομούνια γιατί αν πας να σπουδάσεις και πήξει λίγο το μυαλό σου αντιλαμβάνεσαι ότι ως εργαζόμενος επιστήμονας διεκδικείς πολύ πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντά σου όταν συνασπίζεσαι με τον εργάτη, παρά με τον Μαρινάκη. Και δεν υπάρχει άλλο κόμμα εκτός του ΚΚΕ που υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων κόντρα στο κεφάλαιο.
αυτο.independent44 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:38 Οι 8 στους 10 φοιτητές δεν ασχολούνται καν.
Απ' αυτούς που απομένουν, το 30% να ΄ναι ΚΚΕ άντε δηλαδή 0,3*0,2=6%
Τόσο έχει και στις εκλογές τις κανονικές. Έχουν όμως το ταλέντο να φαίνονται για πολλαπλάσιοι όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τις απεργίες.
ειναι λιγοι, σκουζουν πολυ.
και σκουζουν λιγο περισσοτερο στα πανεπιστημια απο οτι στον εξω κοσμο, επειδη εξω πεφτει και καμμια μπουφλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- wooded glade
Πως θα γίνει αυτό αν δεν πάμε στη Μόσχα ;Βλήμα έγραψε: 31 Μάιος 2022, 02:05 Οι Έλληνες φοιτητές γίνονται κομούνια γιατί αν πας να σπουδάσεις και πήξει λίγο το μυαλό σου αντιλαμβάνεσαι ότι ως εργαζόμενος επιστήμονας διεκδικείς πολύ πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντά σου όταν συνασπίζεσαι με τον εργάτη, παρά με τον Μαρινάκη. Και δεν υπάρχει άλλο κόμμα εκτός του ΚΚΕ που υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων κόντρα στο κεφάλαιο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-