Golden Age έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:19Και αρκετοί ομοϊδεάτες σου δεν πέρασαν ούτε απ' έξω.Gewponos90 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:17Δεν είσαι ένας απο αυτούς. Σορυ. Μάλλον δεν εισασταν αρκετά κομμουνιστές
Εγώ όμως πέρασα.
Golden Age έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:19Και αρκετοί ομοϊδεάτες σου δεν πέρασαν ούτε απ' έξω.Gewponos90 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:17Δεν είσαι ένας απο αυτούς. Σορυ. Μάλλον δεν εισασταν αρκετά κομμουνιστές
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Κόκκορας έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:20 πόσοι από αυτούς που δηλώνουν αριστεροί πιστεύουν στον υπαρκτό σοσιαλισμό και τον προωθούν; αναφέρομαι στο κυρίαρχο δόγμα που είναι το οικονομικό σαφώς,ελαχιστότατοι
αντιθέτως για τίποτα Λαύρες,τριπολιτσές,δκαιώματα κάθε είδους εδώ εκεί,ο μητροπολίτης τάδε είπε αυτό
ω τέτοιες αναφορές θα δείς πάρα πολλές!
όμως η κυρίαρχη ιδέα του σοσιαλισμου δεν είναι ο αντικληρικαλισμός!αλλα η κατάργηση των τάξεων με την επιβολή οικονομικής ισότητας,η κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης
αυτο που ονομαζουμε αριστερα πλεον ειναι μαλλον μια νεωτερικη ιδεολογια την οποια αρχει μερος της οποιας διανοησης (πανεπιστημιων ΜΜΕ) καθολου ριζοσπαστικη.
θα περιμενε κανεις κριτικη του συστηματος (του σοβιετικου) σε θεματα διαχειρισης των κοινων,τροπους αποφυγης συγκεντρωσης της εξουσιας ,προτασεις για αμεσοδημοκρατικα συνδυαστικα με αντιπροσωπευτικα (περιορισμενου βαθμου παντως και αμεσης ανακλησης) μοντελα
τιποτα απο αυτα
απλα μια παραιτηση ,ριζοσπαστικο εχει απομεινει μοναχα ενα παλαιολιθικου τυπου σταλινικο κομματι της αριστερας που εχει απορριψει την οποια κριτικη εκ των προτερων και ειναι το διαδοχο σχημα της σοβιετικης αποτυχιας
μια καταθλιψη με θυμα τον λαο δηλαδη η ελληνικη αριστερα(ως επι το πλειστον)
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ είμαι ένας που τη βρίσκω με τη ντίσκο, χρόνου επιτρέποντος.independent44 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:38 Οι 8 στους 10 φοιτητές δεν ασχολούνται καν.
Απ' αυτούς που απομένουν, το 30% να ΄ναι ΚΚΕ άντε δηλαδή 0,3*0,2=6%
Τόσο έχει και στις εκλογές τις κανονικές. Έχουν όμως το ταλέντο να φαίνονται για πολλαπλάσιοι όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τις απεργίες.

Στα 35 μου, λίγο αργά δεν είναι για φοιτητικές παρατάξεις;George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:25 Εχεις σκεφτει να γραφτεις στη ΔΑΠ μπας και πηδηξεις ποτε? (ακομα και εκει χλωμο το βλεπω βεβαια αλλα κανε μια προσπαθεια).
Κατέληξες και παραμένεις; Δηλαδή τώρα, μετά το πέρας των σπουδών, ψηφίζεις ΜητσοτακικήΝουΔού;Jimmy81 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:46 Εμένα πάντως στη σχολή, ΔΑΠίτης ήρθε να με βοηθήσει στην επιλογή μαθημάτων. Είχα πάει και εκδρομή Αράχωβα με τη ΔΑΠ...της πλάκας. Λες και πήγαινες με το δημοτικό. Είχα γνωρίσει και κνίτες, συμπαθητικοί αλλά πολύ μπλα μπλα. Highlight όταν μια κνίτισα φίλη ήθελε να μου στείλουν ταξί στο σπίτι για να κατέβω να ψηφίσω στις φοιτητικές εκλογές. Μετά από πολύ πρήξιμο απέρριψα το αίτημα. Πιο ωραίοι τύποι οι αναρχικοί. Παραλίγο να με κερδίσουν, αλλά κατέληξα στην κεντροαριστερά. Οι ανάρχες πάντως έγραφαν τα πιο ωραία, εμπνευσμένα συνθήματα.
E αμα ειναι να πηδηξεις ομως νομιζω θα κανουμε μια εξαιρεση.
Όχι, αυτοί είναι χριστιανοδημοκρατική κεντροδεξιά. Εγώ είμαι με τον Αλέξη (και πρώην ΠΑΣΟΚος).Gordian Knot έγραψε: 30 Μάιος 2022, 02:01 Κατέληξες και παραμένεις; Δηλαδή τώρα, μετά το πέρας των σπουδών, ψηφίζεις ΜητσοτακικήΝουΔού;
Πόσοι φοιτητές είναι πλούσιοι απο γονείς και έρχεται η ΔΑΠ πρώτη σε ψήφους τόσα χρόνια; Γέμισε ο τόπος "καπίταλα".LETO έγραψε: 30 Μάιος 2022, 01:32 Για να μη γινουν ΔΑΠ, δλδ ελιτιστες, ρατσιστες, θρησκοληπτοι, βαλκανοβλαχοι με μπλουζακια πολο, πλουσιοι απο γονεις οπως ειναι οι περισσοτεροι δαπιτες.
Τι είπες ότι είναι η Μητσοτακική ΝΔ; Κεντροδεξιά;Jimmy81 έγραψε: 30 Μάιος 2022, 02:11Όχι, αυτοί είναι χριστιανοδημοκρατική κεντροδεξιά. Εγώ είμαι με τον Αλέξη (και πρώην ΠΑΣΟΚος).Gordian Knot έγραψε: 30 Μάιος 2022, 02:01 Κατέληξες και παραμένεις; Δηλαδή τώρα, μετά το πέρας των σπουδών, ψηφίζεις ΜητσοτακικήΝουΔού;