Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:38
Αθώος δεν είναι. Σκότωσε. όσοι πραγματικα΄λυπάστε για το γεγονός βρείτε τρόπο να βοηθήσετε προσωπικά την οικογένειά του.
Στο ίντερνετ μόνο κακό του κάνετε (όπως και σε όλη την Ελλάδα )
Άκουσε να το καταλάβεις αλλιώς:
πριν ελάχιστα χρόνια, κόλλησαν της αδελφής μου ένα πιστόλι για να κάνουν τη ληστεία (ένα τσογλανάκι βασικά ήταν)
η αδελφή μου είναι και λίγο νευρική
αν τη επόμενη φορά συμβεί κάτι, το παραμικρό, και της δημιουργηθεί κανα αντανακλαστικό στον ψυχισμό της, εσύ θα στηρίξεις την ίδια και την οικογένειά της?
Δεν δικαιολογώ οπωσδήποτε όποιον αντιδρά βίαια πάντα.
Είναι ΣΙΧΑΜΑΡΑ αυτό που κάνετε και νομίζετε και οτι μιλάτε σε πρόβατα.
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω. Ξέρω ότι μιλάω σε πρόβατα. Για την αδερφή σου δεν έχω να πω κάτι γιατί ούτε σ' ενδιαφέρει ούτε και θα καταλάβεις. Και δεν καταλαβαίνεις, αφού βλέπω τι γράφεις παρακάτω.
Σιχαμάρα είναι αυτό που κάνετε εσείς. Γιατί και απαίδευτοι είστε και ανίδρωτοι και νομίζετε ότι ο κόσμος είναι εικονίτσες με ψηφιακή αλληλεπέδραση.
Βουρ σε αυτοκινητα, βιτρινες και τζαμια. Ληστευουμε μαγαζια, καιμε περιπτερα, μπουκαρουμε σε διαμερισματα. Τσακιζουμε το μικροαστισμο, γινομαστε ουλοι μαστουρηδες και αλανιαρηδες. Τσακιζουμε το μικροαστισμο κ φερνουμε την Επανασταση πιο κοντα...
αυτά τα λες εσύ, δεν απορρέουν, με την καμία, από τις δημοσιευσεις μου.
Nαι μενεις στα μισα του δρομου. Μαχεσαι για το δικαιωμα των ληστων στην απροβληματιστη διαφυγη
ενώ εσύ μαχεσαι για την αφερεση της ζωής των ληστών;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν θα μου προξενήσει καμία έκπληξη αν τελικά δεν ήταν "απόπειρα κλοπής" αλλά η κατάληξη άλλης μίας φάσης "ελάτε να σπάσουμε πλάκα τραμπουκίζοντας την πουστάρα"
Kostis έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:52
Τελικά από πουθενα δεν προκυπτει οτι ειχε μαχαιρι. Αυτο που βλεπουμε ειναι το σπασμενο γυαλι που πηρε για να αμυνθει. Τα πραγματα εχουν ως εξης. Μπηκε για να προστατευθει
οντας φιλησυχος και βεγκαν
απο τον καυγα στο απεναντι κοσμηματοπωλειο.
Τώρα θα λέτε vegan σαν απόδειξη ήρεμου και φιλήσυχου ανθρώπου ή πως είναι σάικο και έχει το ακαταλόγιστο.
Γιατί όταν οι vegans επιτίθενται σε κρεοπωλεία δεν είναι καθόλου φιλήσυχοι.
Kostis έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:52Ο φασιστας ομοφοβικος κοσμηματοπωλης-κλεπταποδοχος αρχισε να τον βαραει για να τον βγαλει με την βια εξω. Για να προστατευθει ο καημενος απο την μανια του κοσμηματοπωλη σπαει τα τζαμια και προσπαθει να δραπετευσει. Οι φασιστες μαζευονται και τον βαρουν αλυπητα. Παει να φυγει και του την πεφτουν με τα γλομπς οι αλλοι φασιστες μπατσοι και τον αποτελειωνουν.
Ειδικά το "κλεπταποδόχος", όλα τα λεφτά! Σε λίγο θα του χρεώσεις και τον τυφώνα Φλόρενς!
Τελικά ο κοσμηματοπώλης ήταν μέσα, μαζί του και τον έδερνε ή έξω και τον περίμενε. Συνεννοήσου με τους άλλους να λέτε τα ίδια.
Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:04
Δεν θα μου προξενήσει καμία έκπληξη αν τελικά δεν ήταν "απόπειρα κλοπής" αλλά η κατάληξη άλλης μίας φάσης "ελάτε να σπάσουμε πλάκα τραμπουκίζοντας την πουστάρα"
Εγώ διακρίνω μια απέραντη προσμονή και αίσθηση ηδονής να συνέβη αυτό που αναφέρεις, σχεδόν σε βλέπω να παρακαλάς και να τρέμεις από συγκίνηση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, ο οργασμός που ένοιωσες από το περιστατικό είναι δεδομένος.
Βοήθα τον γείτονά σου να προστατέψει την περιουσία του, για να σε βοηθήσει και αυτός.
Άμα υπήρχε τέτοιο πνεύμα το 2008, θα είχαν σώσει τα μαγαζιά τους από τους κατσαπλίαδες που έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα.
Παρέα στον κορκονεα θα κάνανε, και τώρα μην ξεχνάμε ο καταστήματαρχης είναι μέσα και κανένα κόμμα δεν ζητάει να αλλάξει αυτό. Η ΧΑ έχει ανάλογες θέσεις αλλά λογικά δεν μιλάει μην της τον χρεώσουν, δεν θέλει πολύ και επιβαρύνει και τον υπό διωγμό. Μόνο πολιτικά αλλάζει η κατάσταση. Η ΝΔ εντελώς εξαφανισμένη.
Βινόσαυρος έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:28λογικότατο, δεν μπορώ να εξισορροπήσω την ανθρωπινη ζωή με μια τζαμαρια και δεκα ακριβα κοσμηματα
Εσύ είσαι δικαστής και τον κατηγορείς για φόνο εκ προμελέτης καθαρά και ξάστερα;
δες ξανά ποιος τον κατηγορεί και γιατί
Εσύ μιλάς για προμελέτη!
Εγώ περιμένω το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Καταλαβαίνεις την διαφορά;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Kostis έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:52
Τελικά από πουθενα δεν προκυπτει οτι ειχε μαχαιρι. Αυτο που βλεπουμε ειναι το σπασμενο γυαλι που πηρε για να αμυνθει. Τα πραγματα εχουν ως εξης. Μπηκε για να προστατευθει οντας φιλησυχος και βεγκαν απο τον καυγα στο απεναντι κοσμηματοπωλειο. Ο φασιστας ομοφοβικος κοσμηματοπωλης-κλεπταποδοχος αρχισε να τον βαραει για να τον βγαλει με την βια εξω, αφού έσπασε την τζαμαρία για να βγει έξω. Για να προστατευθει ο καημενος απο την μανια του κοσμηματοπωλη σπαει τα τζαμια και προσπαθει να δραπετευσει. Οι φασιστες μαζευονται και τον βαρουν αλυπητα. Παει να φυγει και του την πεφτουν με τα γλομπς οι αλλοι φασιστες μπατσοι και τον αποτελειωνουν.
Αναρχοάπλυτος ή τρόλλι;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 23 Σεπ 2018, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!