Εσπρέσο και λοιπούς καφέδες πιο καινούριους προτιμούν οι πιο νέοι άνθρωποι.
Έχει λογική η απάντηση που δίνεις. Από την άλλη η εντύπωση μου όμως είναι ότι βλέπω και σαραντάρηδες και πενηντάρηδες να παίρνουν φρέντο. Δεν παρατηρώ δηλαδή τόσο βαθύ ηλικιακό χάσμα ώστε να αποδώσουμε αποκλειστικά εκεί το phorumικό αποτέλεσμα
Εγώ το βλέπω ως ότι οι πιο νέοι δεν γνωρίζουν τον φραπέ, εννοώ δεν εχουν μάθει να πίνουν φραπέ,οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι που προτιμούν φραπέ να είναι από μια ηλικία και πάνω. Άσχετο αν έξω τους βλέπεις να παίρνουν κάτι σε εσπρέσο.
Οι νέοι άνθρωποι δεν είναι το μέτρο της κατανάλωσης καφέ.
Μέτρο της κατανάλωσης είναι οι έχοντες οικονομική άνεση και χρόνο, ταυτόχρονα, δηλαδή οι συνταξιούχοι.
Ο μέσος συνταξιούχος, ειδικά στην επαρχία, πίνει δύο καφέδες την ημέρα, στο καφενείο της γειτονιάς.
Maspoli έγραψε: 29 Μάιος 2022, 10:05
Έχει λογική η απάντηση που δίνεις. Από την άλλη η εντύπωση μου όμως είναι ότι βλέπω και σαραντάρηδες και πενηντάρηδες να παίρνουν φρέντο. Δεν παρατηρώ δηλαδή τόσο βαθύ ηλικιακό χάσμα ώστε να αποδώσουμε αποκλειστικά εκεί το phorumικό αποτέλεσμα
Εγώ το βλέπω ως ότι οι πιο νέοι δεν γνωρίζουν τον φραπέ, εννοώ δεν εχουν μάθει να πίνουν φραπέ,οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι που προτιμούν φραπέ να είναι από μια ηλικία και πάνω. Άσχετο αν έξω τους βλέπεις να παίρνουν κάτι σε εσπρέσο.
Οι νέοι άνθρωποι δεν είναι το μέτρο της κατανάλωσης καφέ.
Μέτρο της κατανάλωσης είναι οι έχοντες οικονομική άνεση και χρόνο, δηλαδή οι συνταξιούχοι.
Εγώ το βλέπω ως ότι οι πιο νέοι δεν γνωρίζουν τον φραπέ, εννοώ δεν εχουν μάθει να πίνουν φραπέ,οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι που προτιμούν φραπέ να είναι από μια ηλικία και πάνω. Άσχετο αν έξω τους βλέπεις να παίρνουν κάτι σε εσπρέσο.
Οι νέοι άνθρωποι δεν είναι το μέτρο της κατανάλωσης καφέ.
Μέτρο της κατανάλωσης είναι οι έχοντες οικονομική άνεση και χρόνο, δηλαδή οι συνταξιούχοι.
Όλοι πίνουν καφέ.
Σωστά. Έγραψα για μέτρο κατανάλωσης, δηλαδή για αυτόν που επηρεάζει περισσότερο τις πωλήσεις καφέ.
mao mao έγραψε: 29 Μάιος 2022, 10:10
Σε καπουτσίνο ζεστό ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αλλά φρέντο εσπρέσσο 9 στις 10 φορές είναι αποτυχία έξω.
Πού βρίσκεσαι; Μπορείς να δώσεις παραδείγματα μαγαζιών; Γενικά η αθήνα κατ' αρχήν, αλλά και οι άλλες μεγάλες πόλεις έχουν υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, γνώσεων και πρώτης ύλης, σίγουρα πάνω από τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μέσο όρο.
Επίσης ποτέ μην περιμένεις να έχεις την ίδια γεύση και αίσθηση σε ζεστό και κρύο εσπρέσο. Ο κρύος πάντα θα υστερεί λόγω του πάγου
Για θεσσαλονίκη μιλάω. Σε πολύ συγκεκριμένα μαγαζιά θα τολμήσω να πάρω φρέντο εσπρεσο. Στα περισσότερα καταλαβαίνεις οτι είναι μάπα χωρίς να δοκιμάσεις από το ποτήρι που θα στο σερβίρουν. Ο πάγος είναι θέμα, ειδικά όταν λιώνει και αραιώνει τον καφέ. Οι πρώτες γουλιές είναι πάντα καλύτερες.
Σωστά. Έγραψα για μέτρο κατανάλωσης, δηλαδή για αυτόν που επηρεάζει περισσότερο τις πωλήσεις καφέ.
Οσοι εργαζόμαστε πίνουμε τουλάχιστον 2. Εγώ όταν κάνουμε υπερωρίες πίνω μαξ πίνω 4.Το ίδιο και οι συνάδελφοι. Ο συνταξιούχος θα πιει έναν, βαριά 2.
Παραγγέλνετε 4 καφέδες απ' έξω καθημερινά;
Και στο σπίτι τι μηνιάτικο βάζετε βρε Νάιδα;
Οι 2 που είναι στάνταρ θα τους παραγγείλω σίγουρα. Δηλαδή 4€. Οι άλλοι 1-2 είναι κερασμένοι από το μπος
Ε άλλα προσωπικά έξοδα σε καθημερινή βάση δεν έχω.
Όσοι τύποι εργαζόμαστε, πίνουμε ένα καφεδάκι το πρωί, έτσι για την κοινωνικοποίηση πιο πολύ και το απόγευμα χτυπάμε νιτρικά και pre-workout με καφεΐνες και ταυρίνες για να βγει η προπόνηση.
Naida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 10:47
Οι 2 που είναι στάνταρ θα τους παραγγείλω σίγουρα. Δηλαδή 4€. Οι άλλοι 1-2 είναι κερασμένοι από το μπος
Ε άλλα προσωπικά έξοδα σε καθημερινή βάση δεν έχω.
80-85 ευρώ το μήνα για καφέ στη δουλειά είναι πάρα πολλά. Κουζινάκι πάιζει εκεί που είστε;
Naida έγραψε: 29 Μάιος 2022, 10:47
Οι 2 που είναι στάνταρ θα τους παραγγείλω σίγουρα. Δηλαδή 4€. Οι άλλοι 1-2 είναι κερασμένοι από το μπος
Ε άλλα προσωπικά έξοδα σε καθημερινή βάση δεν έχω.
80-85 ευρώ το μήνα για καφέ στη δουλειά είναι πάρα πολλά. Κουζινάκι πάιζει εκεί που είστε;
Κανένα 100αρι υπολογίζω σε καφέδες. Δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι δεν έχω αλλού είδους έξοδα πχ τσιγάρα, βενζίνες, κομμωτήρια, νύχια, γυμναστήρια κτλ Παίζει κουζίνακι αλλά μόνο για φραπέ, γαλλικό, ελληνικό. Έχουμε πει να πάρουμε μια καλή επαγγελματική αλλά άχρηστη θα πάει γιατί δεν θα πηγαίνουμε να φτιάξουμε στανταρακι.
για κρυο καφέ, μονο cold brew, πολύ ανώτερη γεύση απο φρέντο με παγάκια και πανεύκολος στην προετοιμασία
Το προβλημα είναι οτι βγαίνει πάντα δυνατός γιατί με την αργή εκχυλιση διαλύεται όλη η καφεϊνη
dna replication έγραψε: 29 Μάιος 2022, 12:44
για κρυο καφέ, μονο cold brew, πολύ ανώτερη γεύση απο φρέντο με παγάκια και πανεύκολος στην προετοιμασία
Το προβλημα είναι οτι βγαίνει πάντα δυνατός γιατί με την αργή εκχυλιση διαλύεται όλη η καφεϊνη
Ουτε φυλακισμενος ρε φιλε δεν διαθετει τοσο χρονο για να φτιαξει καφε.
dna replication έγραψε: 29 Μάιος 2022, 12:44
για κρυο καφέ, μονο cold brew, πολύ ανώτερη γεύση απο φρέντο με παγάκια και πανεύκολος στην προετοιμασία
Το προβλημα είναι οτι βγαίνει πάντα δυνατός γιατί με την αργή εκχυλιση διαλύεται όλη η καφεϊνη
Ειδα σε ένα βιντεακι 200 γραμμάρια καφέ για 1 λίτρο ρόφημα.
Feindflug έγραψε: 29 Μάιος 2022, 10:48
Όσοι τύποι εργαζόμαστε, πίνουμε ένα καφεδάκι το πρωί, έτσι για την κοινωνικοποίηση πιο πολύ και το απόγευμα χτυπάμε νιτρικά και pre-workout με καφεΐνες και ταυρίνες για να βγει η προπόνηση.
Ταυρίνη;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.