αν βγαινει καφεινη σε ενδοφλεβια, το εξεταζω, να γλυτωσω απο τον κοπο.Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:18Πάλι καλά που βάζεις και νερό και δεν τον τρως με το κουτάλι από το κουτίΑσέβαστος έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:03 παπορισιο.
στιγμιαιο καφε, και νερο. αχτυπητο, χωρις ζαχαρη γαλα, παστουρμα η οτι αλλο βαζετε μεσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καφέ προτιμάτε?
Re: Τι καφέ προτιμάτε?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχω κάτι φίλους από την Κρήτη που τον πίνουν έτσι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:03 παπορισιο.
στιγμιαιο καφε, και νερο. αχτυπητο, χωρις ζαχαρη γαλα, παστουρμα η οτι αλλο βαζετε μεσα.
Νόμιζα ότι είναι κάποια κρητική συνήθεια η κάτι τέτοιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Από το Ελμπασάν είσαι, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν ντρέπεσαι όταν το παραγγέλνεις αυτό, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Από Τίρανα εσύ, τύπε;George_V έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:10Κοιτα αν και πινω τα παντα απο καφε, τον φραπε τον εχω στην κορωνιδα της κλιμακας. Στο 90% των περιπτώσεων πινω φραπε μετριο με γάλα.
Dein Herz, meine Gier
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι ειναι αποκλειστικο προνομιο των Αλβανων αυτος ο καφές?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να φανταστώ Άμστελ, δικέ μου;mao mao έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:37https://www.mednutrition.gr/portal/life ... to-stomaxiΝon4me έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:34
Μ ενα πενηνταρικο εδω και κατι χρονια παιρνεις εσπρεσσιερα . ο νες γαμαει χτυπημενος με κουταλι , αλλα ειναι οτι χειροτερο για στομαχι - νευρικο .
μύθος οτι πειράζει το στομάχι. Όσο για το νευρικό σύστημα, πίνω καφέ για να τσιτωθώ. Αν θέλω να χαλαρώσω πίνω μπίρα.
Dein Herz, meine Gier
Σε κάτι που κάνει 1,5 ευρώ, τύπε, αφήνεις και φιλοδώρημα;Καραμελίτσα έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:45Γιατί τον λυπάσαι; Αφήνω πάντα φιλοδώρημα.George_V έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:19 Εγω λυπαμαι τον μπαριστα οταν παει καποιος να παραγγειλει ενα καφε και του απαγγελει ολοκληρη συνταγη για το πως τον θέλει.
Αντε μετα να ικανοποιησεις αυτον τον πελάτη.
Πόσο; 1 λεπτό;
Dein Herz, meine Gier
Aπό ξανθιές Κάιζερ. Από κόκκινες κόκκινες Leffe. Σε μαύρη φιξ.Feindflug έγραψε: 28 Μάιος 2022, 09:52Να φανταστώ Άμστελ, δικέ μου;mao mao έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:37https://www.mednutrition.gr/portal/life ... to-stomaxiΝon4me έγραψε: 28 Μάιος 2022, 00:34
Μ ενα πενηνταρικο εδω και κατι χρονια παιρνεις εσπρεσσιερα . ο νες γαμαει χτυπημενος με κουταλι , αλλα ειναι οτι χειροτερο για στομαχι - νευρικο .
μύθος οτι πειράζει το στομάχι. Όσο για το νευρικό σύστημα, πίνω καφέ για να τσιτωθώ. Αν θέλω να χαλαρώσω πίνω μπίρα.
Φρεντο καπουτσινο
και φρεντο εσπρέσο και ελληνικό ενίοτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έχει συνδυαστεί με την κάθοδο των Δωριέων στα 90ς ρε τύπε. Αυτοί πίνανε φραπέδες γκλυκούς μέτριους με γκάλα και το συνεχίζουν πολλοί μέχρι και σήμερα.
Στην τελική, αν θέλεις μπουγάτσα, αγόρασε μια και φάε. Μην την βάζεις στον καφέ.
Dein Herz, meine Gier
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τύπε σταμάτα να δικάζεις, άραξε πιές έναν καφέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Φράπε μέτριο, σχεδόν πάντα χωρίς γάλα.
Ιδανικός για όλες τις ώρες, ιδίως το πρωί, και σταθερή αξία.
Ιδανικός για όλες τις ώρες, ιδίως το πρωί, και σταθερή αξία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τωρα τελευταίο εσπρέσσο αμερικάνο,
κάμμια σχέση με φιλτρου σε γευση άρωμα και επιπτώσεις στο στομάχι
Τον κάνω αντιστροφα απο την καθιερωμένη συνταγή: βάζω απο τη μηχανή ζεστό νερό στο γυαλινο φλυτζάνι, αφήνω λιγο να πέσει η θερμοκρασία και μετά κουμπώνω το κλειστρο, ριχνω μια δοση καφέ και παρατηρώ το υπερθέαμα να πέφτει και να διαλυεται στο νερό
κάμμια σχέση με φιλτρου σε γευση άρωμα και επιπτώσεις στο στομάχι
Τον κάνω αντιστροφα απο την καθιερωμένη συνταγή: βάζω απο τη μηχανή ζεστό νερό στο γυαλινο φλυτζάνι, αφήνω λιγο να πέσει η θερμοκρασία και μετά κουμπώνω το κλειστρο, ριχνω μια δοση καφέ και παρατηρώ το υπερθέαμα να πέφτει και να διαλυεται στο νερό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής