Πήξε.Gewponos90 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:35Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:32Όχι απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να αρχίσει τα προκαταρκτικά, να βρει ανταπόκριση και να μην ρωτήσει τπτ. Που για μένα δεν είναι κακό αλλά ο καθένας κανονίζει για τον εαυτό του.
Εγώ πάλι νομίζω ότι αξίζει ψοφος. Και αν ανησυχήσουμε που χάθηκε ο νάνος
Υ.Γ το ψοφος δεν το κυριολεκτικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
το οτι εχεις εσυ παιδιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:31
Ή κόρη μου ΦΤΑΊΕΙ εάν μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη
Ο γιός μου ΦΤΑΙΕΙ εάν μπλέξει με την ψυχανωμαλη Φόνισσα
ειναι ευθυνη ολων μας
Το οποίο σημαίνει;Chainis έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:32Μια χαρά μας τα λες αλλά ζούμε Ελλάδα οι περισσότεροι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:41Μπα, δεν νομίζω να στερηθούμε το σεξ. Οι γυναίκες τουλάχιστον και το ξέρω και το ξέρεις.stergiosbik έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:33
Μονο με χαρτι απο τρελογιατρο(ψυχιατρο) θα απολαμβανετε το παπαρι μας.
Θα σας φαει ο δονητης.
Ούτε και εσείς. Απλά εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να μην καταλήξετε κατηγορούμενοι για βιασμό. Μη βγαίνετε με άγνωστες, μην πάτε στα σπίτια τους, μην προκαλείτε κτλ.
Έτσι ώστε να ελαχιστοποιησετε τις πιθανότητες να πέσετε θύματα κάποιας ψεύτρας.
Να προσέχετε να μη πηδάτε γυναίκες που μπορεί να σας κατηγορήσουν μετά βρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πηδαμε οτι καθεταιNaida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:44Το οποίο σημαίνει;Chainis έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:32Μια χαρά μας τα λες αλλά ζούμε Ελλάδα οι περισσότεροι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:41
Μπα, δεν νομίζω να στερηθούμε το σεξ. Οι γυναίκες τουλάχιστον και το ξέρω και το ξέρεις.
Ούτε και εσείς. Απλά εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να μην καταλήξετε κατηγορούμενοι για βιασμό. Μη βγαίνετε με άγνωστες, μην πάτε στα σπίτια τους, μην προκαλείτε κτλ.
αλλα ακομα και αν ειχαμε την διαθεση για διαλογη,που το γραφει οτι θα παρουσιασει προβλημα μετα?
Μόνο και μόνο που θα μπλέξεις με φανατική φεμινίστρια , σε κάνει άξιο της μοίρας σου
εκει δε μπαινω
λογω χαμηλου Ph
Ααα αυτό τι να σου πω. Είναι δική σου ευθύνη να το καταλάβεις. Για να προστατευτείς μπορεις να μην κάνεις καμιά κίνηση που μπορεί να παρεξηγηθεί και θολώσει το μυαλό της άλλης, να μην πίνεις σε παρέα με γυναίκες και τέτοια. Επίσης να μην πηδάς άγνωστες, γνωστές, πρώην, επόμενες, Γενικά να προσέχεις να μη σου συμβεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι Μπεκτασι είναι υψηλής πνευματικότητας και πολύ μακριά από τη βια. Τη βία απέναντι στον γείτονα, τον αλλοδοξο, τις γυναίκες, τον ξένοΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:13γινεσαι μουσουλμανος - στο ταγμα των μπεκτακσηδων που συμφερει - κ γαμας κ δερνεις ελευθεραΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:09 Επιλογές σαν άνδρας
1, Δεν γαμας , το γυρίζεις στην θρησκευτική αποχή ..μήπως αγιασεις κιόλας
2., Παντρεύεσαι και τηρεις μονογαμική ζωή ( ή κανεις καμία ξεπετα μόνο σε αγοραίο έρωτα)
3. Ως ανύπαντρος που δεν θέλει να παντρευτεί την βγάζεις μόνο με αγοραίο έρωτα
4 Ποιο καλή ή μοναξιά (αυτό ικανοποίηση )
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
έργο_μακέτο έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:57ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
γιατι δικη μου?αυτη φυτρωσε?
μανα δεν εχει? φιλες? γνωστους ?
να ενημερωσουν την κοινωνια οτι ειναι τρελη?
Αυτός ο ηλίθιος νόμος αφορά τους Ισπανούς.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:44Το οποίο σημαίνει;Chainis έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:32Μια χαρά μας τα λες αλλά ζούμε Ελλάδα οι περισσότεροι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:41
Μπα, δεν νομίζω να στερηθούμε το σεξ. Οι γυναίκες τουλάχιστον και το ξέρω και το ξέρεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εσύ πρέπει να προσέχεις. Τρελές πάντα θα υπάρχουν. Πρέπει να μάθετε εσείς να προσέχετε μην από τις επιλογές σας οδηγηθείτε στην φυλακή.Κος Mike έγραψε: 27 Μάιος 2022, 23:02
γιατι δικη μου?αυτη φυτρωσε?
μανα δεν εχει? φιλες? γνωστους ?
να ενημερωσουν την κοινωνια οτι ειναι τρελη?
Spoiler
Υγ. Είσαι πανέξυπνος άνθρωπος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σύντομα και στην γειτονιά σας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω δε προσεχω,αμα βρω ανοιχτη τρυπα μπαινωNaida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 23:06Εσύ πρέπει να προσέχεις. Τρελές πάντα θα υπάρχουν. Πρέπει να μάθετε εσείς να προσέχετε μην από τις επιλογές σας οδηγηθείτε στην φυλακή.
Spoiler
Υγ. Είσαι πανέξυπνος άνθρωπος.
η κοινωνια να προσεξει να μας ενημρωνει για τις τρελες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση