!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Ω ΚΑΚΟΜΟΊΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΟΝΕΊΣ ...
-
giorgos mpekos
Re: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Ω ΚΑΚΟΜΟΊΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΟΝΕΊΣ ...
η κόρη μου.εκανε φροντιστήρια στην 3η λυκειου
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εσύ είσαι καλός και διακριτικός χρήστης,οπότε δεν θέλω να σου πω ότι έγραψες κοτσάνα.paul25 έγραψε: 26 Φεβ 2021, 21:51
Δεν ειμαι πατερας, αλλα γιατι να ασχοληθουν με αυτο που εκαναν στις σπουδες τους; Δεν ειναι απαραιτητο, δεν ειναι δυνατον να αντιστοιχηθουν πληρως τα πτυχια με την αγορα, απο που προκυπτει κατι τετοιο;
Από που προκύπτει ; Σύγκρινε το σύστημα των Γερμανών με το δικό μας και θα καταλάβεις γιατί η μία χώρα πάει με χίλια κι εμείς με εξήντα.
Το λεγόμενο Ausbildung - Κατάρτιση/Εκπαίδευση πάνω σε ένα και μόνο αντικείμενο.
Και αυτό ο μαθητής πρέπει να το επιλέξει έγκαιρα και με αυτό να ασχοληθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.
Όποιος δεν θέλει να κάνει αυτό,πηγαίνει και σπουδάζει - αλλά κανένας Γερμανός γονέας δεν θα στείλει το παιδί του να σπουδάσει Θεολόγος ή Ιχθυοκαλλιεργητής,για να το δει δέκα χρόνια μετά υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ.
Στο δικό μας το 'ρδέλο,εκπαίδευση και αγορά εργασίας δεν συνδέονται καν.
Φυσικά εκεί βοηθάει και η αγορά εργασίας,όχι μόνο το τεράστιο μέγεθός της,αλλά και η ύπαρξη θέσεων που ανταποκρίνονται στο βιογραφικό του καθενός.
Στο εστιατόριο που είχα δουλέψει στη Γερμανία,όταν πρωτοπήγα,μιλούσα με τους πελάτες και έβλεπα την απορία στα βλέμματά τους όταν τους εξηγούσα πως ο τάδε σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά τώρα δουλεύει σερβιτόρος.
Ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό σου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το θέμα περιγράφεται από τον Νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι δημιουργούνται Πανεπιστημιακά τμήματα συνδεδεμένα με την αγορά, θα είναι πολύ λίγα αφού δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων για να στηρίξει ένα μεγάλο αριθμό από αυτά. Ακόμα και να δημιουργηθούν αυτές οι Σχολές λίγων ειδικοτήτων, θα πρέπει να χτιστούν πολλά τμήματα ώστε να εξυπηρετήσουν όλη αυτή την μεγάλη εισροή φοιτητών της χώρας και οι οποίοι θα περισσεύουν αφού οι θέσεις στην μικρή οικονομία μας είναι λίγες. Επομένως, πρέπει είτε να μεγεθύνεις την οικονομία σου για να απορροφήσεις όλον αυτό το κόσμο, και για την Ελλάδα αυτό σημαίνει αιώνες, είτε αυτό που θα μπορείς να κάνεις άμεσα, είναι να κόψεις την πρόσβαση όλων αυτών που μπαίνουν σωρηδόν σε Σχολές με πολύ σκληρές εξετάσεις διατηρώντας μια καλή ισορροπία μεταξύ Προσφοράς και Ζήτησης έτσι ώστε να μην χάνουν τα πτυχία την αξία τους.BigChiefWahoo έγραψε: 23 Μάιος 2022, 01:01 Εσύ είσαι καλός και διακριτικός χρήστης,οπότε δεν θέλω να σου πω ότι έγραψες κοτσάνα.
Από που προκύπτει ; Σύγκρινε το σύστημα των Γερμανών με το δικό μας και θα καταλάβεις γιατί η μία χώρα πάει με χίλια κι εμείς με εξήντα.
Το λεγόμενο Ausbildung - Κατάρτιση/Εκπαίδευση πάνω σε ένα και μόνο αντικείμενο.
Και αυτό ο μαθητής πρέπει να το επιλέξει έγκαιρα και με αυτό να ασχοληθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.
Όποιος δεν θέλει να κάνει αυτό,πηγαίνει και σπουδάζει - αλλά κανένας Γερμανός γονέας δεν θα στείλει το παιδί του να σπουδάσει Θεολόγος ή Ιχθυοκαλλιεργητής,για να το δει δέκα χρόνια μετά υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ.
Στο δικό μας το 'ρδέλο,εκπαίδευση και αγορά εργασίας δεν συνδέονται καν.
Φυσικά εκεί βοηθάει και η αγορά εργασίας,όχι μόνο το τεράστιο μέγεθός της,αλλά και η ύπαρξη θέσεων που ανταποκρίνονται στο βιογραφικό του καθενός.
Στο εστιατόριο που είχα δουλέψει στη Γερμανία,όταν πρωτοπήγα,μιλούσα με τους πελάτες και έβλεπα την απορία στα βλέμματά τους όταν τους εξηγούσα πως ο τάδε σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά τώρα δουλεύει σερβιτόρος.
Σχετικά με την Γερμανία, απαντάς εν μέρει μόνος σου, μεγαλύτερη οικονομία, λιγότεροι απόφοιτοι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μου αρεσουβ πολύ κάτι τέτοια νήματα από τα ρουμελιώτικα βουνά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
όταν ελεύθερος πριν κάνεις οικογένεια,έχεις ξοδέψει για την πάρτυ σου για τα καλύτερα, έχεις ντυθεί γουστάρεις διασκεδάσεις κλπ... Ε ! Δεν θα προσφέρεις ξοδέψεις κλπ για τα μονάκριβα σου ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-
- 59 Απαντήσεις