!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
κι αν σταλταρει μετα τον πηδουλο?
αν απ την ζηλεια που δε μπορεσει να Τον ξαναφαει λαλησει τοτε τι κανουμε?
Και αν μετάνιωσε που έκανε σεξ και την έπιασαν οι ενοχές;Κος Mike έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:15 κι αν σταλταρει μετα τον πηδουλο?
- Eθνικοκοινωνιστης
τελος και η ισπανια,να ζησετε να την θυμαστε μετα την σουηδια,γαλλια ιταλια 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 27 Μάιος 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα πρέπει να προσέχετεΚος Mike έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:15 κι αν σταλταρει μετα τον πηδουλο?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δικό τους πρόβλημαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:17 τελος και η ισπανια,ναζησετε να την θυμαστε μετα την σουηδια,γαλλια ιταλια![]()
Ας απαγορεύεται το σεξ στις χώρες τους
- Eθνικοκοινωνιστης
μακαριΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:19Δικό τους πρόβλημαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:17 τελος και η ισπανια,ναζησετε να την θυμαστε μετα την σουηδια,γαλλια ιταλια![]()
Ας απαγορεύεται το σεξ στις χώρες τους
κατι για ισπανους τραμπ και οπαδους του φρανκο ακουω να αναδυονται και εκει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κσι κάτι άλλο
ΑΣΦΑΛΏΣ και κάθε άνδρας όπως και κάθε γυναίκα θα πρέπει να προσέχει που μπλέκει
Και είναι ΆΜΕΣΑ υπεύθυνος ή υπεύθυνη για το με τι συντρόφους μπλέκει
ΑΣΦΑΛΏΣ και κάθε άνδρας όπως και κάθε γυναίκα θα πρέπει να προσέχει που μπλέκει
Και είναι ΆΜΕΣΑ υπεύθυνος ή υπεύθυνη για το με τι συντρόφους μπλέκει
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αν ή κόρη μου μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη είναι δική της ευθύνη
Εάν ο γιος μου μπλέξει με την ψυχανωμαλη γυναίκα φόνισσα είναι δική του ευθύνη
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εγώ δεν πιστεύω στην προσωπική ευθύνη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:23 Αν ή κόρη μου μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη είναι δική της ευθύνη
Ούτε στην ελεύθερη βούληση.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Ή κόρη μου ΦΤΑΊΕΙ εάν μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτηέργο_μακέτο έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:29Εγώ δεν πιστεύω στην προσωπική ευθύνη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:23 Αν ή κόρη μου μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη είναι δική της ευθύνη
Ούτε στην ελεύθερη βούληση.
Ο γιός μου ΦΤΑΙΕΙ εάν μπλέξει με την ψυχανωμαλη Φόνισσα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να αρχίσει τα προκαταρκτικά, να βρει ανταπόκριση και να μην ρωτήσει τπτ. Που για μένα δεν είναι κακό αλλά ο καθένας κανονίζει για τον εαυτό του.zteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:38Έτσι δεν γίνεται η κάνω λάθος.Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:37 Δλδ θα ρωτάει πάντα αυτός που κάνει την πρώτη κίνηση: "Θες;"
Και η απάντηση θα είναι "ναι" για να μην θεωρηθεί βιασμός.
Οκ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μια χαρά μας τα λες αλλά ζούμε Ελλάδα οι περισσότεροι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:41Μπα, δεν νομίζω να στερηθούμε το σεξ. Οι γυναίκες τουλάχιστον και το ξέρω και το ξέρεις.stergiosbik έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:33Μονο με χαρτι απο τρελογιατρο(ψυχιατρο) θα απολαμβανετε το παπαρι μας.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:29
Και τρελοί υπάρχουν. Και βιαστές και άντρες που δεν δέχονται το όχι. Μας είπατε όλα αυτά λύνονται με το να προσέχουμε, να μην βγαίνουμε μόνες μας, να μην πίνουμε, να μην δίνουμε λανθασμένα μηνύματα, τα θέλει ο κωλος μας κτλ κτλ .
Ε τώρα σειρά σας να προσέχετε με ποιες μπλέκετε βρε! Να μην κάνετε λάθος επιλογές, να προσέχετε με ποιες βγαίνετε, μην βγαίνετε με άγνωστες, μην πίνετε όταν είστε μόνοι σας με μια γυναίκα, μην περνάτε λανθασμένα μηνύματα γιατί θα κάνετε λαθος επιλογές θα τα θέλει ο κωλος σας και θα καταλήξετε στη φυλακή.
Θα σας φαει ο δονητης.
Ούτε και εσείς. Απλά εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να μην καταλήξετε κατηγορούμενοι για βιασμό. Μη βγαίνετε με άγνωστες, μην πάτε στα σπίτια τους, μην προκαλείτε κτλ.
Έτσι ώστε να ελαχιστοποιησετε τις πιθανότητες να πέσετε θύματα κάποιας ψεύτρας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2022, 22:32Όχι απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να αρχίσει τα προκαταρκτικά, να βρει ανταπόκριση και να μην ρωτήσει τπτ. Που για μένα δεν είναι κακό αλλά ο καθένας κανονίζει για τον εαυτό του.zteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:38Έτσι δεν γίνεται η κάνω λάθος.Gherschaagk έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:37 Δλδ θα ρωτάει πάντα αυτός που κάνει την πρώτη κίνηση: "Θες;"
Και η απάντηση θα είναι "ναι" για να μην θεωρηθεί βιασμός.
Οκ
Εγώ πάλι νομίζω ότι αξίζει ψοφος. Και αν ανησυχήσουμε που χάθηκε ο νάνος
Υ.Γ το ψοφος δεν το κυριολεκτικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση