Το χασίς τι ρόλο έχει στην ισλαμική κουλτούρα ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:01![]()
Στηρίζουμε ΙΣΛΑΜ !!!![]()
Τώρα μάλιστα που λόγω ιατρού έχω κοψει το οινόπνευμα ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Μη συναινετικό σεξ χωρίς βία δεν υπάρχει οπότε μάλλον το σάιτ διάβασε λάθος τον νόμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν γνωρίζω και δεν παίρνω ναρκωτικά
- Eθνικοκοινωνιστης
government mandated gf στην κορεα
κορεα η ισπανια?
κορεα η ισπανια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν κατάλαβες καλάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:56Σε αυτή την περίπτωση ας απαγορεύονται και το φλερτ (σεξουαλική παρενόχληση) και το σεξ (άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι βιαστης ακόμη και στα πλαίσια της συζυγικής ζωής ) ...
Εγώ σαν ΑΙΝΕΙΑΝ, έχω πατήσει τα εξήντα , έχω ζήσει την ζωή μου , και ..μετά από εμένα ας γίνει ο κατακλυσμός , για τους υπόλοιπους νεώτερους από εμένα ..![]()
και με τις σεξεργάτριες δεν θα πας....καθώς θα τις βιάζεις
αλλά θα τις πληρώνεις .... για να μην χάνουν εισοδήματα
γιατί εμείς

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το θέμα απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς είναι το τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριοzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:03 Μη συναινετικό σεξ χωρίς βία δεν υπάρχει οπότε μάλλον το σάιτ διάβασε λάθος τον νόμο.
Και κατά πόσο ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ως ένοχος
Ή θεωρείται ως ένοχος που θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι Αθώος
Καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας στο δικαστήριο
Αν δεν κάνω σεξ γιατί να τις πληρώνω;georgebi έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:04Δεν κατάλαβες καλάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 20:56Σε αυτή την περίπτωση ας απαγορεύονται και το φλερτ (σεξουαλική παρενόχληση) και το σεξ (άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι βιαστης ακόμη και στα πλαίσια της συζυγικής ζωής ) ...
Εγώ σαν ΑΙΝΕΙΑΝ, έχω πατήσει τα εξήντα , έχω ζήσει την ζωή μου , και ..μετά από εμένα ας γίνει ο κατακλυσμός , για τους υπόλοιπους νεώτερους από εμένα ..![]()
![]()
και με τις σεξεργάτριες δεν θα πας....καθώς θα τις βιάζεις![]()
αλλά θα τις πληρώνεις .... για να μην χάνουν εισοδήματα![]()
γιατί εμείς
[img]https://i.postimg.cc/R0FPRyWx/5370 ... .png[/img]
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλή η πλάκα, αλλά...
Λογικά, τέτοιου είδους νόμος ακυρώνεται απ' οποιοδήποτε συνταγματικό δικαστήριο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αρα αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικος στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ένωσης ..Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:07 Καλή η πλάκα, αλλά...
Λογικά, τέτοιου είδους νόμος ακυρώνεται απ' οποιοδήποτε συνταγματικό δικαστήριο.
Από την στιγμή που γίνεται καταγγελία πας σε δίκη.Τοτε θεώρησαι κατηγορούμενος ούτε αθώος ούτε ένοχος αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο.Οποτε κάτι άλλο λέει ο νόμος όχι αυτόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05Το θέμα απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς είναι το τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριοzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:03 Μη συναινετικό σεξ χωρίς βία δεν υπάρχει οπότε μάλλον το σάιτ διάβασε λάθος τον νόμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο νόμος λέει, σύμφωνα με το πρώτο ποστ ότι ή γυναίκα που κάνει καταγγελία για βιασμό ΔΕΝ χρειάζεται αποδείξεις για να γίνει πιστευτή η καταγγελία τηςzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:10Από την στιγμή που γίνεται καταγγελία πας σε δίκη.Τοτε θεώρησαι κατηγορούμενος ούτε αθώος ούτε ένοχος αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο.Οποτε κάτι άλλο λέει ο νόμος όχι αυτόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05Το θέμα απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς είναι το τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριοzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:03 Μη συναινετικό σεξ χωρίς βία δεν υπάρχει οπότε μάλλον το σάιτ διάβασε λάθος τον νόμο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το τεκμήριο της αθωότητας...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:09Αρα αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικος στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ένωσης ..Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:07 Καλή η πλάκα, αλλά...
Είναι επίσης ένα διεθνές ανθρώπινο δικαίωμα σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, άρθρο 11.
Επισήμως, καθιερώθηκε με τον Πανδέκτη επί Ιουστινιανού.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%B1%CF%82
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- taxalata xalasa
ο κατηγορουμενος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετουzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:10Από την στιγμή που γίνεται καταγγελία πας σε δίκη.Τοτε θεώρησαι κατηγορούμενος ούτε αθώος ούτε ένοχος αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο.Οποτε κάτι άλλο λέει ο νόμος όχι αυτόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05Το θέμα απο ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς είναι το τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριοzteo έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:03 Μη συναινετικό σεξ χωρίς βία δεν υπάρχει οπότε μάλλον το σάιτ διάβασε λάθος τον νόμο.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Είμαι βαθύτατα μισογύνης και ..μου αρέσει !!!!
Το εάν είμαι μισογύνης η όχι όμως , αφορά μόνον τις γυναίκες με τις οποίες συσχετίζομαι
Στις υπόλοιπες δεν πέφτει λόγος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση