!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λίβερπουλ - Ρεάλ
- wooded glade
Λίβερπουλ - Ρεάλ
Έχω δώρο τζάμπα στοίχημα.
Τι να παίξω ;
Οπαδικά είμαι plague on both houses.
Η Ρεάλ έφαγε Τσέλση και Σίτυ. Μπορεί να φάει και τον Κλοπ ;
Τι να παίξω ;
Οπαδικά είμαι plague on both houses.
Η Ρεάλ έφαγε Τσέλση και Σίτυ. Μπορεί να φάει και τον Κλοπ ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Λίβερπουλ - Ρεάλ
5 ευρω φρι μπετ
το κανεις και νημα ρε?
το κανεις και νημα ρε?
Με οποιονδήποτε άλλον και να έπαιζε η Λίβερπουλ θα είχαν ποντάρει σπίτια πάνω της. Με αυτήν την Ρεάλ που έχει κάνει τους τελικούς ρουτίνα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Με βαριά καρδιά μεν, με τη Ρεάλ δε.
- wooded glade
Υπάρχει και το χι.
Τρεις στους τέσσερεις μεγάλους τελικούς φέτος πήγαν στα πέναλτυ: Carabao cup, FA cup, Europa.
Τρεις στους τέσσερεις μεγάλους τελικούς φέτος πήγαν στα πέναλτυ: Carabao cup, FA cup, Europa.
Η πουλ θα το σηκωσει
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Είμαι με τα Ορφανά του Φράνκο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Το carabao cup από πότε θεωρείται σοβαρός τελικός; κατώτερος απ το κυπελλο Ελλάδαςwooded glade έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:43 Υπάρχει και το χι.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Λίβερπουλ - Τσέλση έπαιξαν όμως και δεν κατεβάσανε τα δεύτερα.jason0 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05Το carabao cup από πότε θεωρείται σοβαρός τελικός; κατώτερος απ το κυπελλο Ελλάδαςwooded glade έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:43 Υπάρχει και το χι.
Ας παίξουν και φιλικό με τους βασικούς, τι να λέειwooded glade έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:20Λίβερπουλ - Τσέλση έπαιξαν όμως και δεν κατεβάσανε τα δεύτερα.jason0 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05Το carabao cup από πότε θεωρείται σοβαρός τελικός; κατώτερος απ το κυπελλο Ελλάδαςwooded glade έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:43 Υπάρχει και το χι.
Ο θεσμός είναι ασημαντος
- wooded glade
Είναι.jason0 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:43Ας παίξουν και φιλικό με τους βασικούς, τι να λέειwooded glade έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:20Λίβερπουλ - Τσέλση έπαιξαν όμως και δεν κατεβάσανε τα δεύτερα.jason0 έγραψε: 27 Μάιος 2022, 21:05
Το carabao cup από πότε θεωρείται σοβαρός τελικός; κατώτερος απ το κυπελλο Ελλάδας
Ο θεσμός είναι ασημαντος
Η Μάντσεστερ Σίτυ εναντίον μας είχε κατεβάσει τα τρίτα, πριν κάτι χρόνια, επί Κόντε.
Αλλά λαίμαι έπεσαν κόρμια στο φετινό.
Εγώ για αύριο έπαιξα το χου τελικά.
- Otto Weininger
Κανονικά είμαι πάντα με την Ρεάλ. Φέτος όμως θα κάνω μια εξαίρεση λόγω Τσιμίκα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 19 Απαντήσεις