https://twitter.com/Jazziest175/status/ ... 5376095233
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Και οι 40.000.000;Δημοκράτης έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:47Ναι όλοι προτιμούν την ρωσική και για κάποιο ακόμα πιο περίεργο λόγο πολεμούν τους ΡώσουςPogol έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:34Πιο περίεργο είναι, ότι ενώ όλοι προτιμούν την ρώσικη γλώσσα, για να μιλούν και να σκέπτονται, η χώρα δεν την άφησε ως μια από τις επίσημες, έστω στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές.Δημοκράτης έγραψε: 26 Μάιος 2022, 22:11
Περίεργο που μιλάνε Ρωσικά μεταξύ τους και ουκρανικα στην κάμερα. Σύμφωνα με κάτι πολύ σοβαρούς χρυσαυγιτες και άλλους πουτλεροκους εδώ μέσα τα ουκρανικα δεν υπάρχουν και επίσης όσοι μιλούν ρωσικά στην Ουκρανία είναι Ρώσοι που τους καταπιέζει το ναζιστικό καθεστως
Ακόμα πιο περίεργο και ύποπτο είναι, το γεγονός ότι θεώρησες περίεργο κάτι άλλο.![]()
Και αυτοί που το κάνουν, δεν έχουν άλλη επιλογή. Είτε είναι επαγγελματίες, είτε επιστρατεύτηκαν. Κάποιο το κάνουν με ζήλο. Και είναι ο λόγος (και αφορμή), για την εισβολή.
-
Δημοκράτης
Α μάλιστα, δεν θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους απλά αναγκάζονταιPogol έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:30Και οι 40.000.000;Δημοκράτης έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:47Ναι όλοι προτιμούν την ρωσική και για κάποιο ακόμα πιο περίεργο λόγο πολεμούν τους ΡώσουςPogol έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:34
Πιο περίεργο είναι, ότι ενώ όλοι προτιμούν την ρώσικη γλώσσα, για να μιλούν και να σκέπτονται, η χώρα δεν την άφησε ως μια από τις επίσημες, έστω στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές.
Ακόμα πιο περίεργο και ύποπτο είναι, το γεγονός ότι θεώρησες περίεργο κάτι άλλο.![]()
Και αυτοί που το κάνουν, δεν έχουν άλλη επιλογή. Είτε είναι επαγγελματίες, είτε επιστρατεύτηκαν. Κάποιο το κάνουν με ζήλο. Και είναι ο λόγος (και αφορμή), για την εισβολή.
Ρε καταλαβαίνεις ότι η Ρωσία για να πάρει την μαροουπολη, δηλαδή μια πόλη με 95%+ ρωσοφονους, έπρεπε να την ισοπεδώνσει και να κάνει πόλεμο 2 μηνες;
Πως σκατα πιστεύετε ότι έχει τέτοια αντίσταση αν οι Ουκρανοί είναι Ρώσοι και απλώς δεν το λένε τα κακά μμε
Beria έγραψε: 27 Μάιος 2022, 16:17Σωστό! Πώς να βρεις κοινά στοιχεία σε μια ιμπεριαλιστική επίθεση σε γειτονική χώρα που βασίζεται στο ιδεολόγημα ότι εκεί ζουν κάτοικοι με κοινή καταγωγή με τον επιτιθέμενοMaspoli έγραψε: 27 Μάιος 2022, 16:13 Ομολογώ πάντως ότι τη σύγκριση ΕΣΣΔ με Ουκρανία, ούτε εγώ την βλέπω. Και δε θεωρώ ότι φταίω εγώ.
Απορώ πώς το σκέφτηκα

Στην ΕΣΣΔ του Στάλιν, τέτοιες πράξεις δεν ήταν ανεκτές, ούτε έμεναν ατιμώρητες. Στην Ουκρανία των "δυτικοφρόνων" από το 2014 και μετά, είναι.
Αν θέλουμε να αναζητήσουμε πιο σοβαρές αναλογίες θα μπορούσαμε να εξετάσουμε την αναλογία μεταξύ της χιτλερικής Γερμανίας όταν προχώρησε στην στρατικοποίηση του Ρουρ και της "δυτικοφρονης" Ουκρανίας όταν αυτή προχώρησε στην αλλαγή της διακηρυγμένης ουδετερότητάς της και επιπλέον προχώρησε σε σημαντικές, αρνητικές, αλλαγές που επηρεαζαν την καθημερινή ζωή αρκετών κατοικιών της ως προς το γλωσσικό ή άλλα ζητήματα. Τι θέση αλήθεια θα έπρεπε να πάρει κάποιος όταν ο Χίτλερ στρατικοποιούσε το Ρουρ; Θα δικαιολογούνταν κάπως για παράδειγμα το να δράσει στρατιωτικά το γαλλικό κράτος; Έστω κι αν ήταν ιμπεριαλιστικό; Το ότι δεν έδρασε στρατιωτικά τότε η Γαλλία, ήταν κάτι που λειτούργησε υπέρ της ή εναντίον της;
Τα περί ιδεολογημάτων ότι εκεί ζουν κάποιοι με κοινή καταγωγή με τον επιτιθέμενο, σίγουρα ακούγονται λιγότερο γελοία από το δικαίωμα ίδρυσης ενός κράτους σε εδάφη επειδή εκεί ζούσαν κάποιοι πρόγονοι πριν 2000 χρόνια.
Και η Ατλάντα στα 1864 ισοπεδώθηκε, αμερικανοί ήταν κι αυτοί που την πολιορκούσαν, κι αυτοί που την υπερασπίζονταν. Στη Μαριούπολη πάντως, η "άμυνα" δεν στηρίχθηκε σε ντόπιους, ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των ντόπιων αναζήτησε καταφύγιο στα δυτικά.Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:36Α μάλιστα, δεν θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους απλά αναγκάζονταιPogol έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:30Και οι 40.000.000;Δημοκράτης έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:47
Ναι όλοι προτιμούν την ρωσική και για κάποιο ακόμα πιο περίεργο λόγο πολεμούν τους Ρώσους![]()
Ρε καταλαβαίνεις ότι η Ρωσία για να πάρει την μαροουπολη, δηλαδή μια πόλη με 95%+ ρωσοφονους, έπρεπε να την ισοπεδώνσει και να κάνει πόλεμο 2 μηνες;
Πως σκατα πιστεύετε ότι έχει τέτοια αντίσταση αν οι Ουκρανοί είναι Ρώσοι και απλώς δεν το λένε τα κακά μμε
-
Δημοκράτης
Παπαριες ως συνήθως. Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι εμφύλιος πουτινοτσολιαMaspoli έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:50Και η Ατλάντα στα 1864 ισοπεδώθηκε, αμερικανοί ήταν κι αυτοί που την πολιορκούσαν, κι αυτοί που την υπερασπίζονταν. Στη Μαριούπολη πάντως, η "άμυνα" δεν στηρίχθηκε σε ντόπιους, ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των ντόπιων αναζήτησε καταφύγιο στα δυτικά.Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:36Α μάλιστα, δεν θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους απλά αναγκάζονταιPogol έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:30
Και οι 40.000.000;
γαμιέσαι, όχι λιγο, πολύ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γιατί θεωρείς ότι ο κάτοικος της Χερσώνας έχει σημερα μεγαλύτερη διαφορά με τον κάτοικο του Ροστώφ σε επίπεδο φυλής σε σύγκριση με τη διαφορά του κάτοικου της Βοστώνης με τον κάτοικο της Ατλάντα στα 1864;Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:53 Παπαριες ως συνήθως. Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι εμφύλιος πουτινοτσολια
Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:53 Παπαριες ως συνήθως. Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι εμφύλιος πουτινοτσολια

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Δημοκράτης
Γιατί αντίθετα με εσένα δεν είμαι βλακας να θεωρώ ότι όλοι οι Σλάβοι είναι μια φυλήMaspoli έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:05Γιατί θεωρείς ότι ο κάτοικος της Χερσώνας έχει σημερα μεγαλύτερη διαφορά με τον κάτοικο του Ροστώφ σε επίπεδο φυλής σε σύγκριση με τη διαφορά του κάτοικου της Βοστώνης με τον κάτοικο της Ατλάντα στα 1864;Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 18:53 Παπαριες ως συνήθως. Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι εμφύλιος πουτινοτσολια
Πλούτος και ποιότητα επιχειρημάτων...
-
Δημοκράτης
Τι επιχειρήματα θες δηλαδή πέρα από το ότι δεν είναι όλοι οι Σλάβοι ρωσοι;
Ο πονος για τους Σλαβους ενωσε τη δυση εναντια στη Ρωσια..
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Οι DNR και LPR ανακοίνωσαν ότι πιθανότατα θα ισχύσει η θανατική ποινή σε Βρετανούς και Μαροκινούς αιχμαλώτους Πολέμου η οποία θα είναι άμεσα εκτελέσιμη.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Αν δεν καταλαβαίνεις, να το δείξεις στους φίλους σου να σ΄το μεταφράσουν.Δημοκράτης έγραψε: 27 Μάιος 2022, 19:39Τι επιχειρήματα θες δηλαδή πέρα από το ότι δεν είναι όλοι οι Σλάβοι ρωσοι;
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις