Για τα άλλα δύο, με το όνειρο θα μεινω προς το παρον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μαπα ειναι οι γεμιστες ντοματες και χανονται και ντοματες για σαλατα που ταιριαζουν με το φαγητοGherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:25Μερσί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 09:51 ΕΒΓΕ! Κι εγώ μόνο πιπεριές κάνω γεμιστές. Ποτέ τομάτες
Δεν τις τρώμε τις ντομάτες. Για ποιο λόγο να τις κάνω;
και εμεις βαζουμε πιπεριες,αλλα οχι πολλες πρασινες γιατι δεν τις σηκωνει ο μηχανημα
βαζουμε φλωρινης,διαφορες αλλες,μελιτζανα και κολοκυθακι αμα λαχει
- Κόκκορας
τι γραμμωση ακομα ελευθερος εισαι;vantono έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:28 Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
Για τα άλλα δύο, με το όνειρο θα μεινω προς το παρον![]()
τσακο τους κολοκυθοκεφτεδες (προχθες εφαγα) και με μετρο ολα οκ ειναι
Δεν ειναι δυσκολο, αν θες και εχεις ορεξη μπορεις να μαθεις, εχει απειρα βιντεο να δεις.Naranjita έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:22δεν ξέρω να ανοίγω φύλλοVolk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 13:20Τη κλασικη κιμαδοπιτα με σπιτικο φυλλο χωρις γιαουρτι και λοιπες προσθηκες, ξερεις να τη φτιαχνεις;Naranjita έγραψε: 26 Μάιος 2022, 13:11 κιμαδόπιτα, συνταγή της Αργυρούς.
ανάμεσα στα φύλλα, είχε ένα μείγμα από γιαούρτι, αβγά, λάδι και νερό, αλλά και από πάνω
ωραία βγήκε.
https://www.argiro.gr/recipe/kimadopita-se-stroseis/
Σε μια πιτα, το παν, ολη η μαστορια και αυτο που κανει τη διαφορα, ειναι το φυλλο!
Λιγο πολυ, γεμιση και ψησιμο ολοι που εχουν ασχοληθει με το θεμα, τα καταφερνουν.
Εκει που ειναι η μεγαλη διαφορα και θες να φας ολο το ταψι, ειναι εξαιτιας του φυλλου!
Δοκιμασε το, θα χαρω πολυ να δω στο μελλον να ανεβαζεις τη πρωτη σου πιτα με δικο σου φυλλο!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Καποιος που ειναι εντος γαμου, δεν πρεπει να προσεχει τη σιλουετα του;Κόκκορας έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:36τι γραμμωση ακομα ελευθερος εισαι;vantono έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:28 Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
![]()
- vantono
Είχα φάει πριν περιπου ενα 5μηνο κάτι τελείως σάπιους, απο ενα παρακμιακο ντελιβερυ, που κολυμπούσαν στο λάδι, μου γάμησαν εντελως το στομαχι και απο τότε εχω 5 μηνες να τους νοσταλγήσω. Είναι το αγαπημενο μου φαγητό και μετά απ'αυτο το σιχάθηκα. Μολις πριν λιγες μερες μου ξαναηρθε η ορεξη για αυτους. Αλλά δεν τους θελω με λαδιλα φουλ, τους θελω στεγνους. Μονο σπιτικοι απο δω και περα.Κόκκορας έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:36τι γραμμωση ακομα ελευθερος εισαι;vantono έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:28 Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
![]()
- vantono
Δεν ειμεθα εντος γάμου, αλλα προσέχομεν και οι δύο γενικως.Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:39Καποιος που ειναι εντος γαμου, δεν πρεπει να προσεχει τη σιλουετα του;Κόκκορας έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:36τι γραμμωση ακομα ελευθερος εισαι;vantono έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:28 Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Κόκκορας
εξου και το με μετρο,αλλο να προσεχει την σιλουετα καποιοςVolk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:39Καποιος που ειναι εντος γαμου, δεν πρεπει να προσεχει τη σιλουετα του;Κόκκορας έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:36τι γραμμωση ακομα ελευθερος εισαι;vantono έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:28 Εχω πεθυμήσει τρελά κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, και μπακαλιάρο. Το τελευταιο θα το φτιάξομεν αύριο (πλακί). Θα κρατήσομεν πολυ λίγο για τηγανητό ίσα για τη γεύση, διότι είμεθα και σε περιοδο γράμμωσης και δεν επιτρέπονται οι παρασπονδίες.
![]()
![]()
![]()
![]()
και αλλο να θελει και γραμμωση που γι αμενα και ελευθερος να εισαι δενμου ακουγεται και πολυ οκ...
αυτα εμεις,αλλοι αλλα
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φίλε, κάτι πρέπει να κάνεις με την εμφάνιση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ωραία θα ήταν να μάθω, αλλά έτσι όπως είναι το σπίτι μου, δεν έχω χώρο να το ανοίξω. η κουζίνα είναι ένα μικρό μαγειρείο το οποίο έχει ελάχιστο χώρο στους πάγκους και το δίπλα δωμάτιο, έχει μια μικρή τραπεζαρία,χαλιά από κάτω, καναπέ δίπλα..... θα γίνει χάλια όλο το δωμάτιο με τα αλευρια....είμαι και άμπαλη....Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:38
Δεν ειναι δυσκολο, αν θες και εχεις ορεξη μπορεις να μαθεις, εχει απειρα βιντεο να δεις.
Σε μια πιτα, το παν, ολη η μαστορια και αυτο που κανει τη διαφορα, ειναι το φυλλο!
Λιγο πολυ, γεμιση και ψησιμο ολοι που εχουν ασχοληθει με το θεμα, τα καταφερνουν.
Εκει που ειναι η μεγαλη διαφορα και θες να φας ολο το ταψι, ειναι εξαιτιας του φυλλου!
Δοκιμασε το, θα χαρω πολυ να δω στο μελλον να ανεβαζεις τη πρωτη σου πιτα με δικο σου φυλλο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ωραίο φαί, αλλά δεν είναι για τις κρύες μέρες του χειμώνα?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι πχ αν είσαι στην Αυστραλία τέτοια εποχή, λέει.
Αν είσαι Ελλάδα δεν λέει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νταξ, να το φάει θέλει όχι να το γαμήσει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Συμφωνα με αυτα που εγραψες, εχεις δικιο!Naranjita έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:59ωραία θα ήταν να μάθω, αλλά έτσι όπως είναι το σπίτι μου, δεν έχω χώρο να το ανοίξω. η κουζίνα είναι ένα μικρό μαγειρείο το οποίο έχει ελάχιστο χώρο στους πάγκους και το δίπλα δωμάτιο, έχει μια μικρή τραπεζαρία,χαλιά από κάτω, καναπέ δίπλα..... θα γίνει χάλια όλο το δωμάτιο με τα αλευρια....είμαι και άμπαλη....Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 14:38
Δεν ειναι δυσκολο, αν θες και εχεις ορεξη μπορεις να μαθεις, εχει απειρα βιντεο να δεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις