Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
OANNHSEA έγραψε: 23 Σεπ 2018, 09:15
με τόση περισσότερη λύσσα τρέχουν να το υπερασπιστούν όλοι οι αριστεροί!!!
Παίζουν ρόλο και τα κοινωνικά κοννέ. Ο συγχωρεμένος πρέπει να 'χε πολλά τέτοια και πολύ ισχυρά. Μόνο η Μέρκελ και ο Γιούγκερ δεν τουίταραν ακόμη για τον "συμπαθή γνωστό τους".
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2018, 12:58
Δυστυχώς υπάρχει βίντεο οπότε φαίνεται.
Το αφήγημα ότι τις κλωτσιές ούτε που τις κατάλαβε, σηκώθηκε, απείλησε κόσμο, και μετά σκέφτηκε "Ωχ, είμαι πούστης,πρεζάκιας και κλέφτης!", και πέθανε από ντροπή, δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Ή διάσειση από τις κλωτσιές ή αιμορραγία επειδή τον κλωτσούσαν μέσα στα γυαλιά είναι οι πιο πιθανές αιτίες για μένα, προφανώς θα ήταν καλύτερα να μας πει ο ιατροδικαστής.
Οι κλωτσιές ήταν πιο πολύ για να τον εμποδίσουν να βγει πάρα για να τον χτυπήσουν.
Να μου πεις ότι με τις κλωτσιές σπάσανε γυαλιά και τον κόψανε, να το δεχτώ.
Αλλά να μιλάνε για λιντσάρισμα και ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου όταν α) Σταμάτησαν να κλωτσάνε όταν βγήκε και β) σηκώθηκε ξαφνικά και άρχισε να τρέχει με ένα γυαλί στο χέρι όπου χρειάστηκαν 3-4 αστυνομικοί για να τον αφοπλισουν, πάει πολύ δε νομίζεις;
Δεν πάει πολύ, κόσμος έχει βγει από το νοσοκομείο νομίζοντας ότι είναι καλά, έχει πάει σπίτι του γελώντας ανάμεσα σε ανακουφισμένους συγγενείς, και έχει πεθάνει από διάσειση.
Εγώ ευτυχώς μίλησα για λιντσάρισμα από την πρώτη κιόλας σελίδα, διορθώνοντας το νηματοθέτη που μίλησε για αυτοδικία, πριν μαθευτεί η ταυτότητα του θύματος, οπότε κανείς έξυπνος δεν μπορεί να πει ότι το λέω επειδή μου είπε ο τάδε να το πω.
Τότε μάλλον πρέπει να ενημερωθείς για το τι σημαίνει λιντσάρισμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2018, 12:58
Δυστυχώς υπάρχει βίντεο οπότε φαίνεται.
Το αφήγημα ότι τις κλωτσιές ούτε που τις κατάλαβε, σηκώθηκε, απείλησε κόσμο, και μετά σκέφτηκε "Ωχ, είμαι πούστης,πρεζάκιας και κλέφτης!", και πέθανε από ντροπή, δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Ή διάσειση από τις κλωτσιές ή αιμορραγία επειδή τον κλωτσούσαν μέσα στα γυαλιά είναι οι πιο πιθανές αιτίες για μένα, προφανώς θα ήταν καλύτερα να μας πει ο ιατροδικαστής.
Οι κλωτσιές ήταν πιο πολύ για να τον εμποδίσουν να βγει πάρα για να τον χτυπήσουν.
Να μου πεις ότι με τις κλωτσιές σπάσανε γυαλιά και τον κόψανε, να το δεχτώ.
Αλλά να μιλάνε για λιντσάρισμα και ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου όταν α) Σταμάτησαν να κλωτσάνε όταν βγήκε και β) σηκώθηκε ξαφνικά και άρχισε να τρέχει με ένα γυαλί στο χέρι όπου χρειάστηκαν 3-4 αστυνομικοί για να τον αφοπλισουν, πάει πολύ δε νομίζεις;
Δεν πάει πολύ, κόσμος έχει βγει από το νοσοκομείο νομίζοντας ότι είναι καλά, έχει πάει σπίτι του γελώντας ανάμεσα σε ανακουφισμένους συγγενείς, και έχει πεθάνει από διάσειση.
Εγώ ευτυχώς μίλησα για λιντσάρισμα από την πρώτη κιόλας σελίδα, διορθώνοντας το νηματοθέτη που μίλησε για αυτοδικία, πριν μαθευτεί η ταυτότητα του θύματος, οπότε κανείς έξυπνος δεν μπορεί να πει ότι το λέω επειδή μου είπε ο τάδε να το πω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:10
Η όποια απειλή προέκυψε ως αποτέλεσμα της επιλογής τους να μείνουν εκεί για να παίξουν ξύλο.
Στο δικαστήριο δε νομίζω να έχουν καμία ελπίδα.
Θα δείξει.
Όποιος πάντως θεωρεί ότι αν καταδικαστεί ο γέρος, οι υπόλοιποι τρόμπες θα κερνάνε και φρέντο τον κάθε απρόσκλητο επισκέπτη, για να μην τους χαλάσει το ίματζ, κάνει μοιραίο λάθος.
OANNHSEA έγραψε: 23 Σεπ 2018, 09:15
με τόση περισσότερη λύσσα τρέχουν να το υπερασπιστούν όλοι οι αριστεροί!!!
Παίζουν ρόλο και τα κοινωνικά κοννέ. Ο συγχωρεμένος πρέπει να 'χε πολλά τέτοια και πολύ ισχυρά. Μόνο η Μέρκελ και ο Γιούγκερ δεν τουίταραν ακόμη για τον "συμπαθή γνωστό τους".
Δεν είναι τόσο "απλή" η "πανστρατιά" υπερ του.
Παντα η ανωμαλια ηταν κωλος και βρακι με την ελιτ της κοινωνιας.
Με αυτές τις ακραίες απόψεις δημιουργείτε τον κίνδυνο ο επόμενος νοικοκύρης που θα βρεθεί σε παρόμοια θέση να καλέσει τον κουμπάρο, τους κολλητούς και τα παιδιά από τη δουλεια να πιάσουν τον ληστή να τον πάνε μέχρι το εξοχικο δεμένο πίσω από το αυτοκίνητο και εκεί να τον βασανίζουν κάνα τριήμερο.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:18
Το περιστατικό είχε πάρει διαστάσεις πριν γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος
Ελα ρε σατανικε. Εχουμε γίνει η Ουγκαντα της Ευρώπης. Τρεις στις 4 ειδήσεις ειναι ξεκαθαρίσματα, ληστείες και την τεταρτη κανα αποχαυνωμα-event-γάμος-κηδεία. Οκ πλην ΕΡΤ που παιζει τους βίους του Αη-Τσίπρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”