του άρεσε να φοράει καρώ μίνι και καλτσες μέχρι το γόναΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:58Ο Κωλδρον ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά ναζί.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:30Gewponos90 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 01:06 Σιγά μην διαβάσουμε σεντόνι από τον αποστάτη.
Υ.Γ Τα παιδιά στην στενή δεν το έχουν πάρει καλά ότι τους ξέχασες. Ούτε ο Νίκος, ούτε ο Λιάκος.![]()
Κι όμως. Ο Γκολντεν είναι με τον τρόπο του πιστός στην Ιδέα του Ε.Σ.
Εκείνος που είναι πραγματικός αποστάτης σε βαθμό εσχάτης προδοσίας είναι ο Kauldron
Ένα ωραιότατο Γουδί τον περιμένει.
Διότι είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.![]()
![]()
Παρεσυρθη σαν άγουρη και αβγαλτη μαθητριουλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθενώνες, βελανίδια κλπ...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Παρθενώνες, βελανίδια κλπ...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τι φας πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:24τί νούμερα οι πνευματικοί ταγοί ρε μλκPertinax έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:21 Ωραίο το πετσόκομμα από τον Jimmy.
Γνωστό εθνο-ψέκι ο Μίκης, όπως και ο Vangelis. O οποίος Vangelis, μάλιστα, είχε θυμώσει λέει με τους Βολιώτες, γιατί δεν είχαν δώσει το ΟΚ να κάνει βόλτα με την Αργώ στον Παγασητικό παρέα με τους επιστήμονες της ΝASA![]()
![]()
Πολυβραβευμένοι Έλληνες με παγκόσμια αναγνώριση, πρωτοπόροι ο καθένας στο είδος του vs τζατζίκια και ταραμοσαλάτες φάση;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
φάση σφακ ατάκ με έψιλον και δελφικάsys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:38Τι φας πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:24τί νούμερα οι πνευματικοί ταγοί ρε μλκPertinax έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:21 Ωραίο το πετσόκομμα από τον Jimmy.
Γνωστό εθνο-ψέκι ο Μίκης, όπως και ο Vangelis. O οποίος Vangelis, μάλιστα, είχε θυμώσει λέει με τους Βολιώτες, γιατί δεν είχαν δώσει το ΟΚ να κάνει βόλτα με την Αργώ στον Παγασητικό παρέα με τους επιστήμονες της ΝASA![]()
![]()
Πολυβραβευμένοι Έλληνες με παγκόσμια αναγνώριση, πρωτοπόροι ο καθένας στο είδος του vs τζατζίκια και ταραμοσαλάτες φάση;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά για σένα τι να πούμε ....βρέθηκες στο ίδιο δωμάτιο του κοιτώνα του YMCA με Παναωτη Ψωμιάδη και Γιαννάκη Καλλιανο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:28του άρεσε να φοράει καρώ μίνι και καλτσες μέχρι το γόναΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:58Ο Κωλδρον ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά ναζί.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:30
![]()
Εκείνος που είναι πραγματικός αποστάτης σε βαθμό εσχάτης προδοσίας είναι ο Kauldron
![]()
Παρεσυρθη σαν άγουρη και αβγαλτη μαθητριουλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μάλιστα, σωστά, παρέλειψα την τυροκαυτερή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:40φάση σφακ ατάκ με έψιλον και δελφικάsys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:38Τι φας πίνκυ;
Πιάσε και μία παντζάρι να μην πηγαινοέρχεσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
ΣτελθάςKauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:13το τί αντιλαμβάνεται ένας αρπιτζάς σαν εσένα,Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:30Gewponos90 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 01:06 Σιγά μην διαβάσουμε σεντόνι από τον αποστάτη.
Υ.Γ Τα παιδιά στην στενή δεν το έχουν πάρει καλά ότι τους ξέχασες. Ούτε ο Νίκος, ούτε ο Λιάκος.![]()
![]()
Το γουδί γουδί όμως
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ναι, ναι... Φασολάδα μη ξεχάσεις να φάς.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:03ΣτελθάςKauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 14:13το τί αντιλαμβάνεται ένας αρπιτζάς σαν εσένα,Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:30
![]()
![]()
![]()
Το γουδί γουδί όμως![]()
![]()
Και είπαμε, Εθνικοσοσιαλιστής εγώ δεν είμαι, αλλά εσύ βάζεις με το μυαλό σου διάφορα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πτολεμαίος
Δεν ξέρω αν είσαι εσ ή όχι. Ξέρω ότι ήσουν με τη ΧΑ όμως. Και αυτοί ξέρουν ότι τους ξέχασες.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:15Ναι, ναι... Φασολάδα μη ξεχάσεις να φάς.
Και είπαμε, Εθνικοσοσιαλιστής εγώ δεν είμαι, αλλά εσύ βάζεις με το μυαλό σου διάφορα.
- taxalata xalasa
και η ΝΔ ξερει οτι τους ξεχασαν οι ΧΑ και τους μπουζου... ετσι ειναι αυτα... εφημεροι νεανικοι ερωτες...Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:47Δεν ξέρω αν είσαι εσ ή όχι. Ξέρω ότι ήσουν με τη ΧΑ όμως. Και αυτοί ξέρουν ότι τους ξέχασες.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:15Ναι, ναι... Φασολάδα μη ξεχάσεις να φάς.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 13:30Gewponos90 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 01:06 Σιγά μην διαβάσουμε σεντόνι από τον αποστάτη.
![]()
Μα δεν είπα ότι σταμάτησε να είναι ναζουλο. Ναζουλο σταθερό παραμένει και αυτό, το κάνει ακόμα χειρότερο. Γιατί αυτός ξέχασε τους ηγέτες του. Κανείς δεν είπε ότι όσοι τους ψήφιζαν ήταν όλοι ναζουλα. Το είχαμε πει και εδώ. Ότι με το που χάσουν την δυναμική τους θα διαλυθούν γιατί είχαν μαζέψει όλα τα ετερόκλητα στοιχεια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αν έβλεπες τα πράγματα πιο προσεκτικά, θα ήξερες οτι η ΧΑ και ο Κασιδιάρης (Έλληνες) έχουν βασικά τις ίδιες θέσεις μ' αυτές που λέω κι εγώ για το θέμα της Ρωσίας-Ουκρανίας.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:47Δεν ξέρω αν είσαι εσ ή όχι. Ξέρω ότι ήσουν με τη ΧΑ όμως. Και αυτοί ξέρουν ότι τους ξέχασες.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:15Ναι, ναι... Φασολάδα μη ξεχάσεις να φάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πτολεμαίος
Και όλη η αριστερα/κομμουνιστες/αναρχικοί πλην ελαχίστων.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:17Αν έβλεπες τα πράγματα πιο προσεκτικά, θα ήξερες οτι η ΧΑ και ο Κασιδιάρης (Έλληνες) έχουν βασικά τις ίδιες θέσεις μ' αυτές που λέω κι εγώ για το θέμα της Ρωσίας-Ουκρανίας.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:47Δεν ξέρω αν είσαι εσ ή όχι. Ξέρω ότι ήσουν με τη ΧΑ όμως. Και αυτοί ξέρουν ότι τους ξέχασες.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:15
Ναι, ναι... Φασολάδα μη ξεχάσεις να φάς.
Πραγματικά όμως η θεωρία των 2 άκρων δένει κουτί.
Κουτί όμως έτσι;
H θεωρία της δεξιά μπούρδας να δείς πώς δένει.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:20Και όλη η αριστερα/κομμουνιστες/αναρχικοί πλην ελαχίστων.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:17Αν έβλεπες τα πράγματα πιο προσεκτικά, θα ήξερες οτι η ΧΑ και ο Κασιδιάρης (Έλληνες) έχουν βασικά τις ίδιες θέσεις μ' αυτές που λέω κι εγώ για το θέμα της Ρωσίας-Ουκρανίας.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:47
Δεν ξέρω αν είσαι εσ ή όχι. Ξέρω ότι ήσουν με τη ΧΑ όμως. Και αυτοί ξέρουν ότι τους ξέχασες.
Κουτί όμως έτσι;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πτολεμαίος
Εγώ βλέπω ότι σύσσωμη η αριστερά μαζί με την ακροδεξια πλην ελαχίστων, γλειφετε τον ορωκτουλίνο του Πουτιν χρησιμοποιώντας την ίδια ρητορικη.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:25H θεωρία της δεξιά μπούρδας να δείς πώς δένει.Πτολεμαίος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:20Και όλη η αριστερα/κομμουνιστες/αναρχικοί πλην ελαχίστων.Kauldron έγραψε: 24 Μάιος 2022, 21:17
Αν έβλεπες τα πράγματα πιο προσεκτικά, θα ήξερες οτι η ΧΑ και ο Κασιδιάρης (Έλληνες) έχουν βασικά τις ίδιες θέσεις μ' αυτές που λέω κι εγώ για το θέμα της Ρωσίας-Ουκρανίας.
Κουτί όμως έτσι;
Όλα τ'αλλα είναι κουβέντες της πουτσας.
Επίσης εσύ, αποκαλουσες ναζουλα τους Ουκρανους, υποστηριζοντας ταυτοχρονα τον κας. Ε νταξ, το λες και κοροϊδία αυτό έτσι;
- John Brown Gun Club
LOL

Τα βελανίδια περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτεινών, ποτάσιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, καθώς και βιταμίνη Β6, ενώ είναι πιο πλούσια σε φυτικές ίνες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα άλευρα.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Τζιας, έχει στηθεί μια επιχείρηση που συλλέγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται προϊόντα από βελανίδια.
https://www.oakmeal.com/

Τα βελανίδια περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτεινών, ποτάσιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, καθώς και βιταμίνη Β6, ενώ είναι πιο πλούσια σε φυτικές ίνες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα άλευρα.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Τζιας, έχει στηθεί μια επιχείρηση που συλλέγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται προϊόντα από βελανίδια.
https://www.oakmeal.com/
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.