!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Aπελπισμένη μάχη οπισθοφυλακης πληρης κωμικων σκηνων - ειχα να διασκεδασω τοσο απο οταν ειχα δει τους Γενναιους του Μπρανκαλεονε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:02
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:55
sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:52
Σεβ, αν δεν έχεις διαβάσει το πόρισμα της Κυρίας εισαγγελέως διάβασε το, όταν τελειώσεις την ανάγνωση τριπλοτσέκαρε ότι είναι πόρισμα κάποιου εισαγγελέα και όχι κάποιου συνήγορου υπεράσπισης.
αν ελεγε τα αντιθετα θα τσεκαραμε αν ειναι εισαγγελεας η δικηγορος κατηγοριας;
Δεν ξέρω μαν, εμένα δεν μου φάνηκε αποστασιοποιημένος συναισθηματικά λόγος
εισαγγελέα αυτός αλλά φουλ biased που οκ αν τα έλεγε αυτά ο συνήγορος υπεράσπισης δεν θα μου προκαλούσε καμμία εντύπωση.

και μενα μου φανηκε να τα λεει πολυ αγριεμενα, αλλα δεν εχω ξαναδιαβασει αναλογη εκθεση απο αλλον εισαγγελεα (η καλυτερα απο την ιδια για αλλη υποθεση)να δω πως τα λενε συνηθως :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:59
Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:51
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:45

νομος :smt005: αμα το λεει το θυμα, ειναι αληθεια. :102:

το θυμα στην αρχη ειπε πολλοι.

αυτο ομως καταριφθηκε απο παντου, ουτε η ιδια δεν το λεει πλεον.
αλλα εσυ ξερεις καλυτερα και απο την ιδια, απο οτι φαινεται. :102:

επισης, δεν εχει αποδειχθει ακομη οτι ειναι θυμα. θυμα μπορει να ειναι και ο λεβεντης, αν αποδειχθει οτι η μπικα ελλεγε ψεμματα, εσκεμμενα η απο το μεθυσι της. αλλα φανταζομαι δεν ενοοεις αυτο το θυμα.
Στην αρχή ο δικηγόρος της είχε πει πως ήταν 3. Μετά έγιναν 2 και τελικά ήταν ένας.
Από την αρχή μέχρι και σήμερα είχε καταθέσει ότι δεν θυμάται και ότι είχε δύο αναλαμπές μόνον, μία ότι την πήγανε στο δωμάτιο και μια ακόμη ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ήταν ένας δίπλα της στο κρεβάτι ξαπλωμένος και άλλοι δύο όρθιοι μπροστά της εκ των οποίων ο ένας ξεκούμπωνε το παντελόνι του. Δεν είδα κάπου να αλλάζει αυτή η κατάθεση, μόνον να καταρρίπτει αυτήν την κατάθεση η Κυρία εισαγγελέας πέραν πάσης αμφιβολίας βασιζόμενη στις καταθέσεις μαρτύρων και επειδής εξακρίβωσε λέει ότι ήταν νηφάλια η Μπι. Δεν λέει πουθενά ότι βασίστηκε σε οπτικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου (τουλάχιστον για το θέμα σε ποιο δωμάτιο πήγε και με ποιους, αν είχε τέτοιο υλικό στα χέρια της δεν θα χρειαζόταν να βασιστεί σε καμμία μαρτυρία).

Αν είχε πιεί λίγο ακόμη δεν θα είχε καν αναλαμπές.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:48
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:47

Είπα ότι στηρίζει το θύμα :102: αν με ρωτάς την προσωπική μου εκτίμηση πιστεύω την μοιράστηκε το dna.
τι ειναι το dna, τραπουλα;

και οπως ξαναειπα, το βασικο που στηριζει το θυμα, ειναι "δε θυμαμαι"

δεν στηριζει κατι σαφες. οι αρχες καλουνται να βρουν τι εγινε.
Δεν λέει ότι δεν θυμάται. Αυτό θες εσύ να λέει. Είπε τι θυμάται. Εσύ δεν το πίστεψες. Εγώ βάσει όσων έβγαιναν στη φόρα, το πίστεψα. Τι α καμς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

νομος :smt005: αμα το λεει το θυμα, ειναι αληθεια. :102:

επισης, δεν εχει αποδειχθει ακομη οτι ειναι θυμα. θυμα μπορει να ειναι και ο λεβεντης, αν αποδειχθει οτι η μπικα ελλεγε ψεμματα, εσκεμμενα η απο το μεθυσι της. αλλα φανταζομαι δεν ενοοεις αυτο το θυμα.
Στην αρχή ο δικηγόρος της είχε πει πως ήταν 3. Μετά έγιναν 2 και τελικά ήταν ένας.
Από την αρχή μέχρι και σήμερα είχε καταθέσει ότι δεν θυμάται και ότι είχε δύο αναλαμπές μόνον, μία ότι την πήγανε στο δωμάτιο και μια ακόμη ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ήταν ένας δίπλα της στο κρεβάτι ξαπλωμένος και άλλοι δύο όρθιοι μπροστά της εκ των οποίων ο ένας ξεκούμπωνε το παντελόνι του. Δεν είδα κάπου να αλλάζει αυτή η κατάθεση, μόνον να καταρρίπτει αυτήν την κατάθεση η Κυρία εισαγγελέας πέραν πάσης αμφιβολίας βασιζόμενη στις καταθέσεις μαρτύρων και επειδής εξακρίβωσε λέει ότι ήταν νηφάλια η Μπι. Δεν λέει πουθενά ότι βασίστηκε σε οπτικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου (τουλάχιστον για το θέμα σε ποιο δωμάτιο πήγε και με ποιους, αν είχε τέτοιο υλικό στα χέρια της δεν θα χρειαζόταν να βασιστεί σε καμμία μαρτυρία).
Τελικά δεν τα ξερς καλά. Θυμάται.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:16
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:47

Είπα ότι στηρίζει το θύμα :102: αν με ρωτάς την προσωπική μου εκτίμηση πιστεύω την μοιράστηκε το dna.

Δεν λέει ότι δεν θυμάται. Αυτό θες εσύ να λέει. Είπε τι θυμάται. Εσύ δεν το πίστεψες. Εγώ βάσει όσων έβγαιναν στη φόρα, το πίστεψα. Τι α καμς.
πιο πανω γραφτηκε οτι ειπε πως τη βιασαν 3, μετα 2 μετα 1.

δεν το λεω εγω, ο δικηγορος της.

αμα θυμοταν, θα ελεγε παντα τον ιδιο αριθμο. :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:27
Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:16

πιο πανω γραφτηκε οτι ειπε πως τη βιασαν 3, μετα 2 μετα 1.

δεν το λεω εγω, ο δικηγορος της.

αμα θυμοταν, θα ελεγε παντα τον ιδιο αριθμο. :102:
Ναι ρε αλλάζει τον αριθμό των βιαστών τις μονές ημέρες είναι μονός και τις ζυγές ζυγός.
ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ! ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! 1

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Πόσο μλκας αυτός ο άνθρωπος; Τέρμα ηλίθιος.

Έδωσε πόσα φράγκα για το πάρτι αλλά αντί να δώσει λίγα παραπάνω να πάει με μια εκδιδόμενη, βίασε ο ηλίθιος την μεθυσμένη και τώρα τον τρέχει.

Καλά να πάθει κι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Όποιος έχει λεφτά δεν βιάζει. ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΈΝΤΕΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! 111

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Παράκρουση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:33 Πόσο μλκας αυτός ο άνθρωπος; Τέρμα ηλίθιος.

Έδωσε πόσα φράγκα για το πάρτι αλλά αντί να δώσει λίγα παραπάνω να πάει με μια εκδιδόμενη, βίασε ο ηλίθιος την μεθυσμένη και τώρα τον τρέχει.

Καλά να πάθει κι αυτός.
γω μαλακα θα τον ελεγα και αν πληρωνε μια βιζιτα αντι να βρει να γαμησει μια απο τις πολλες που θα τον γυροφερνουν, γιατι μια χαρα νεο παιδι ειναι.

το αν πραγματι βιασε τη μεθυσμενη, η αν η μεθυσμενη τον καβαλησε μες την τρελλη χαρα, μαλλον δε θα το μαθουμε ποτε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:25
sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:21

Πάρε φόρα.
:lol:
Καλα

Ισως πριν βιασουν καποιοι τις κορες μας πανε στην μανουλα σου πρωτα. Εμεις θα φταιμε;

Προς θεου δεν το ευχομαι, υποθεση εργασιας κανω. Αν σε πειραξε ισως ειναι γιατι πισω απ το παχυ στρωμα σκατου που εχεις στον εγκεφαλο υπαρχουν ζωντανα κυταρρα ακομα
Κοίτα, αυτό που είπα προηγουμένως είναι αρκετά απλό νομίζω, είπα ότι για ορισμένους από εσάς που χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο προλάβατε να την βγάλετε πουτάνα - βίζιτα την Μπι εάν στην θέση της ήτανε κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε όπως πχ κόρη, αδερφή κτλ δεν θα το δεχόσασταν έτσι ελαφριά να την πει κάποιος πουτάνα ειδικά αν Α δεν είναι τέτοια (που δεν έχει και καμμία απολύτως σημασία εδώ που τα λέμε όσον αφορά στο θέμα του βιασμού) και Β αν είχε πάει να καταγγείλει βιασμό και χρησιμοποιούσατε αυτόν τον χαρακτηρισμό σαν προσβολή προς αυτήν και ταυτόχρονα σαν στοιχείο που υποδεικνύει αθωότητα στον εκάστοτε κατηγορούμε νο (κι όλα αυτά ασχέτως αν νομίζετε ότι επειδής θα την μαυρίζατε στο ξύλο δεν θα έμπλεκε ποτέ εξαρχής κτλ κτλ :lol:).
Όλα αυτά λοιπόν δεν σημαίνουν ότι ευχήθηκα το οτιδήποτε για την κόρη οποιουδήποτε σε περίπτωση που ακόμη δεν το καταλαβαίνεις αλλά απλά ότι αν ήταν η κόρη οποιουδήποτε λέει πουτάνα την Μπι στην θέση της Μπι πιθανότατα :lol: δεν θα αντιδρούσε έτσι.
Αφού τελειώσαμε με τις επεξηγήσεις από την πλευρά μου και μιας και είπες κάτι για την μανούλα μου θέλεις πριν κάνω αναφορά να μοιραστείς μαζί μας τι ακριβώς σου έκανε η μανούλα μου και σε πλήγωσε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:12
sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:02
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 18:55

αν ελεγε τα αντιθετα θα τσεκαραμε αν ειναι εισαγγελεας η δικηγορος κατηγοριας;
Δεν ξέρω μαν, εμένα δεν μου φάνηκε αποστασιοποιημένος συναισθηματικά λόγος
εισαγγελέα αυτός αλλά φουλ biased που οκ αν τα έλεγε αυτά ο συνήγορος υπεράσπισης δεν θα μου προκαλούσε καμμία εντύπωση.

και μενα μου φανηκε να τα λεει πολυ αγριεμενα, αλλα δεν εχω ξαναδιαβασει αναλογη εκθεση απο αλλον εισαγγελεα (η καλυτερα απο την ιδια για αλλη υποθεση)να δω πως τα λενε συνηθως :102:
Δεν σου φάνηκε μόνον εσένα Σεβ, σε όσους έχουν ακόμη μυαλά στο κεφάλι τους έτσι τους φάνηκε.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μέτρο σύγκρισης πάντως, εισαγγελέας είναι υποτίθεται η Κυρία, όχι συνήγορος υπεράσπισης, ας γίνει δίκη να αποφασίσει το δικαστήριο.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 19:20

Τελικά δεν τα ξερς καλά. Θυμάται.
Λινκ;
Α και που' σαι, μην σβήσεις τίποτε σε παρακαλώ, περιμένω να απαντήσει πρώτα ο σκύλος και ΜΕΤΑ να κάνω αναφορά ε.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Η αλήθεια είναι ότι θένε σβήσιμο, γιατί δεν μας νοιάζουν οι μανάδες σας και οι αδερφές σας. Είστε εκτός θέματος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”