Χαχα το χιουμορ σου ειναι αναλογο με τα @@ σου. Δεν εχει φυτρωσει ακομα.sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:54
Δεν είναι κακό γενικά να παίζουμε με τις λέξεις μαν αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι λίγο πιο συγκεκριμένη η φάση. Έκανες ένα claim λέγοντας ότι ευχήθηκα, εγώ όχι εσύ ε, κάτι, ωραία λοιπόν, σου ζήτησα να φέρεις το ποστ που ευχήθηκα, εγώ όχι εσύ ε, κάτι και μου έφερες αυτό το ποστ.
Και καπάκι με λες ότι παίζω, εγώ όχι εσύ ε, με τις λέξεις κι ότι τα έβαλα με λάθος μαν κιόλα.
![]()
Οκ.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Εδώ γιατί δεν γενικεύεις;sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:05 Κι αν ήταν η αδερφή σας η κόρη σας ή η ανιψιά σας δεν θα έμπλεκε με μαλακίες γιατί θα την είχατε κάνει μαύρη στο ξύλο.
Αν ο πατέρας μου, ο αδερφός μου, ο γιός μου, ο άντρας μου, ο ανιψιός μου πίνουν τα άντερα τους και κάνουν μλκιες, δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά οι υπόλοιποι.
Όλα κι όλα συς. Όχι κατά περίπτωση αλλά γενικά, σαν κοινωνικά όντα που είμαστε σε μια κοινωνία που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλα κόφτε το.
Σόρρυ αλλά σε έχασα εδώ.Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:12Εδώ γιατί δεν γενικεύεις;sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:05 Κι αν ήταν η αδερφή σας η κόρη σας ή η ανιψιά σας δεν θα έμπλεκε με μαλακίες γιατί θα την είχατε κάνει μαύρη στο ξύλο.
Αν ο πατέρας μου, ο αδερφός μου, ο γιός μου, ο άντρας μου, ο ανιψιός μου πίνουν τα άντερα τους και κάνουν μλκιες, δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά οι υπόλοιποι.
Όλα κι όλα συς. Όχι κατά περίπτωση αλλά γενικά, σαν κοινωνικά όντα που είμαστε σε μια κοινωνία που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Μήπως θες να πεις ότι έχασα κάποιο τσικ από τον παλμό της κενωνίας μας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πάρε φόρα.
.
.
Δεν έκανα χιούμορ μαν.Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:10Χαχα το χιουμορ σου ειναι αναλογο με τα @@ σου. Δεν εχει φυτρωσει ακομα.sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:54
Δεν είναι κακό γενικά να παίζουμε με τις λέξεις μαν αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι λίγο πιο συγκεκριμένη η φάση. Έκανες ένα claim λέγοντας ότι ευχήθηκα, εγώ όχι εσύ ε, κάτι, ωραία λοιπόν, σου ζήτησα να φέρεις το ποστ που ευχήθηκα, εγώ όχι εσύ ε, κάτι και μου έφερες αυτό το ποστ.
Και καπάκι με λες ότι παίζω, εγώ όχι εσύ ε, με τις λέξεις κι ότι τα έβαλα με λάθος μαν κιόλα.
![]()
Οκ.
![]()
.
.
Καλα
Ισως πριν βιασουν καποιοι τις κορες μας πανε στην μανουλα σου πρωτα. Εμεις θα φταιμε;
Προς θεου δεν το ευχομαι, υποθεση εργασιας κανω. Αν σε πειραξε ισως ειναι γιατι πισω απ το παχυ στρωμα σκατου που εχεις στον εγκεφαλο υπαρχουν ζωντανα κυταρρα ακομα
Και γιατι γελας σαν μαλακας τοτε μαν;sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:22Δεν έκανα χιούμορ μαν.Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:10Χαχα το χιουμορ σου ειναι αναλογο με τα @@ σου. Δεν εχει φυτρωσει ακομα.sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 15:54
![]()
Οκ.
![]()
![]()
- Cecily Anne
Αυτός ο εργοδότης που βλέπω είναι παντού χωμένος είναι ο εργοστασιάρχης της ζάχαρης;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΝαιCecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:29 Αυτός ο εργοδότης που βλέπω είναι παντού χωμένος είναι ο εργοστασιάρχης της ζάχαρης;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Της διαλυμένης κενωνίας θες να πεις;sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:20Σόρρυ αλλά σε έχασα εδώ.Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:12Εδώ γιατί δεν γενικεύεις;sys3x έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:05 Κι αν ήταν η αδερφή σας η κόρη σας ή η ανιψιά σας δεν θα έμπλεκε με μαλακίες γιατί θα την είχατε κάνει μαύρη στο ξύλο.
Μήπως θες να πεις ότι έχασα κάποιο τσικ από τον παλμό της κενωνίας μας;
- Cecily Anne
Και τον παίρνει τηλ να την πηγαινοφέρνει δεξιά αριστερά;Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:30ΝαιCecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:29 Αυτός ο εργοδότης που βλέπω είναι παντού χωμένος είναι ο εργοστασιάρχης της ζάχαρης;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού της είχε πει να τον πάρει τηλέφωνο όταν επιστρέψει στο σπίτι της.Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:34Και τον παίρνει τηλ να την πηγαινοφέρνει δεξιά αριστερά;Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:30ΝαιCecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:29 Αυτός ο εργοδότης που βλέπω είναι παντού χωμένος είναι ο εργοστασιάρχης της ζάχαρης;![]()
![]()
![]()
Τι σου κάνει εντυπωση ; Απόλυτα συνηθισμένο οι εργοδότες να κάνουν τους ταξιτζηδες σε υπαλληλους τουςCecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:34Και τον παίρνει τηλ να την πηγαινοφέρνει δεξιά αριστερά;Blackdog έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:30ΝαιCecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 16:29 Αυτός ο εργοδότης που βλέπω είναι παντού χωμένος είναι ο εργοστασιάρχης της ζάχαρης;![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-