Ποια ειναι αυτη τυπε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Για πες μου λεβέντη μου, μόνες τους πηγαίνουν; Δεν έχεις ακούσει για τα παράνομα ζευγαράκια;Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2022, 22:06Αυτες συντηρουν ξενοδοχειαΠασιφάη έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:47Αμφιβάλλεις για το καραμπινάτο γεγονός πως υπάρχουν Έλληνες με καφενειακή συμπεριφορούλα σε απόψεις, που αφήνουν νηστικές τις οικογένειές τους για να πιάσουν αλλοδαπά κωλαράκια; Ποιός νομίζεις πως ''εγκατέστησε'' τέτοιες δίμετρες μουνάρες στο Ελλαδιστάν, αν όχι η '' άκρατη '' ανάγκη για να τις ''γλεντήσει'' ο μαλάκας νεοέλληνας που θα'λεγε και ο Πανούσης;Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:06 Οι Ελληνες αντρες ειναι γουρούνια ενω οι Ελληνιδες ύπανδρες ειναι υποδειγματικα πιστές κ αφοσιωμένες στην οικογένεια τους ....
Ποιός του χαλάει το σπίτι; Αυτές οι γυναίκες, ή ο ίδιος που η μόνη γραμμένη λέξη στο μέτωπό του είναι ''μουνί'';
Γιατί δεν είναι ''έξοχος'' Έλλην με σταθερές απόψεις περί μεταναστευτικού;![]()
Γιατί στο συγκεκριμένο θεματάκι, βγάζει σαλάκια καύλας και καταργεί τα ''ιδανικά'' του;
Έλα με τις μαγκιές εδώ μέσα όλοι σας. Που ''μπαίνατε'' που ''βγαίνατε'', που θα θέλατε, αλλά κρυώνει ο κώλος σας και αρέσκεστε να χαβαλεδιάζετε μπροστά σε έναν υπολογιστή για να το παίξετε ψαγμένοι. Τρώγοντας ρυζόγαλο και χαίδεύοντας τα ''ευαίσθητά'' σας, όταν βλέπετε κώλο.
Και για να σε προλάβω, σαφώς υπάρχουν και γυναίκες που δεν είναι υπόδειγμα μάνας, γυναίκας, συντρόφου. Αυτές όμως δεν συντηρούν τα κωλόμπαρα που υπάρχουν πέριξ και εντός των πόλεων, λεβέντη μου.![]()
Όμως αυτό, τί σχέση έχει με όσα λέω παραπάνω; Γιατί δεν σχολιάζεις το ''ζουμί'' της ανάρτησής μου, αντράκο μου; Δυσκολεύεσαι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σαφώς. Είναι λίγο αόριστα όμως όλα αυτά. Ευγένεια και σεβασμό σε νορμάλ επίπεδα ή και εμφάνιση μπορούν να δώσουν όλοι.Αρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2022, 22:43Εμφάνιση, ευγένεια, σεβασμό και ασφάλεια ψάχνουν κατά κανόνα, σε ανάλογα ποσοστά.
Εντάξει, τα λεφτά δεν νομίζω ότι τα ψάχνουν πέραν φυσικά του να σκέφτεται κάποιος τι θα κάνει αν παντρευτεί κλπ.
Ε όλοι μπορούν να έχουν σύντροφο.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:09Σαφώς. Είναι λίγο αόριστα όμως όλα αυτά. Ευγένεια και σεβασμό σε νορμάλ επίπεδα ή και εμφάνιση μπορούν να δώσουν όλοι.Αρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2022, 22:43Εμφάνιση, ευγένεια, σεβασμό και ασφάλεια ψάχνουν κατά κανόνα, σε ανάλογα ποσοστά.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 19:05
Εννοώ ότι η καθεμία όπως και ο καθένας έχει κάποιο σκοπό.
Οι γυναίκες πχ ψάχνουν λεφτά οι άντρες εμφάνιση. Αυτό το κάνουν και οι Ελληνίδες σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Δε βλέπω κάτι κακό στην συναλλαγή αυτή
Εντάξει, τα λεφτά δεν νομίζω ότι τα ψάχνουν πέραν φυσικά του να σκέφτεται κάποιος τι θα κάνει αν παντρευτεί κλπ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΝΑΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ!
ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ = ΚΟΛΑΣΗ!
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ!
ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ = ΚΟΛΑΣΗ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
η αγγλιδα ναιδα που αφριζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Μάιος 2022, 23:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εγώ γνώρισα μία συμπαθέστατη Ουκρανή που ήρθε πριν λίγες ημέρες στην πόλη μου . Έπιασε δουλειά σε ένα μπαρ , από αυτά που έχουν φιμέ τζάμια , όχι μέσα στο μπαρ ( όπου όντως γνωρίζω ότι ούτε τις λες πολλά ούτε τις αγγίζεις , έχει γίνει μία φορά και το αφεντικό τον έδειρε ) , αλλά έξω ( κεράσει ποτό και μιλήσει ) , τώρα για το αν κάνει και άλλα δεν μπορώ να πω χωρίς να είμαι μπροστά .
Ελληνίδα ή Ουκρανή με προδιαγραφές;Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:13Ε όλοι μπορούν να έχουν σύντροφο.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:09Σαφώς. Είναι λίγο αόριστα όμως όλα αυτά. Ευγένεια και σεβασμό σε νορμάλ επίπεδα ή και εμφάνιση μπορούν να δώσουν όλοι.Αρχέλαος έγραψε: 23 Μάιος 2022, 22:43
Εμφάνιση, ευγένεια, σεβασμό και ασφάλεια ψάχνουν κατά κανόνα, σε ανάλογα ποσοστά.
Δε θα το έλεγα ότι μπορεί ο καθένας. Εκτός και αν φαντάζεσαι έτσι
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Έχω παρατηρήσει ότι οι Σλάβες σε μεγάλο βαθμό δεν το έχουν τόσο κακό το θέμα σεξ ούτε ταμπού όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 24 Μάιος 2022, 02:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ψηλοκαπουλες ειναι και ουχι χοντρουλεςnyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:22Ελληνίδα ή Ουκρανή με προδιαγραφές;![]()
πως να μην αφριζουν μετα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όλοι μπορούν να έχουν έναν σύντροφο.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:22Ελληνίδα ή Ουκρανή με προδιαγραφές;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είπα όχι. Είπα ότι για να έχεις σύντροφο με προδιαγραφές χρειάζεται να έχεις επίσης. Προσφορά και ζήτηση.
Τι εννοεις οτι χρειαζεται να εχεις τυπε;nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:27Δεν είπα όχι. Είπα ότι για να έχεις σύντροφο με προδιαγραφές χρειάζεται να έχεις επίσης. Προσφορά και ζήτηση.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Τι να χρειάζεται άραγε; Πολύ δύσκολο να το φανταστείς.
Τσεκαρε αν έχετε στην παρέα σου μπακουρια που είναι άνω των 30 και δες τι δεν έχουν.
Μετά τσεκαρε οι περισσότερες εμφανισιακά όμορφες γυναίκες με τι τύπους είναι. Σίγουρα όχι με τον περιπτερά της γειτονιάς.
Αν οι προδιαγραφές που εννοείς είναι εμφανησιακές, σαφώς θα πρέπει να έχεις τις αντίστοιχες εμφανησιακές προδιαγραφές. Δεν ισχύει πάντα βέβαια αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό οι ωραίοι έχουν τις ωραίες. Οι μέτριοι τις μέτριες και οι κάτω του μετρίου τις κάτω του μετρίου. Με κάποιες διαφοροποιήσεις και εξαιρέσεις αλλά ο γενικός κανόνας αυτός είναι.nyxtovios έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:27Δεν είπα όχι. Είπα ότι για να έχεις σύντροφο με προδιαγραφές χρειάζεται να έχεις επίσης. Προσφορά και ζήτηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 4735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-