Το φρέσκο κρεας ηταν τρολλαπάντηση στο τρολλερώτημα '- Νεα χρήστρια ;don't speak έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:03Με βαθμολόγησε φρέσκια![]()
Μαζέψου - αδικα πανηγυρισες,
Το φρέσκο κρεας ηταν τρολλαπάντηση στο τρολλερώτημα '- Νεα χρήστρια ;don't speak έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:03Με βαθμολόγησε φρέσκια![]()
Underberg και το κέφι συνεχίζεταιΑγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:08Το φρέσκο κρεας ηταν τρολλαπάντηση στο τρολλερώτημα '- Νεα χρήστρια ;
Μαζέψου - αδικα πανηγυρισες,
Δεν έχω απαντήσεις - με έχεις υπερεκτιμήσει .Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Επι τη ευκαιρια θειε Αγι:
Μου εστειλε χαιρετισμο πριν λιγες μερες μια παντρεμενη σε ντειτινγκ απ. Της ειπα και εγω γεια μετα απο λιγες μερες που το ειδα. Δεν απαντησε.
Εστειλα κατι μηνυματα σε 2 αλλες που μου αρεσανε αλλα δεν ειχαμε ματς και αντι απαντησης με εκαναν ματς. Ρωτησα τη μια αν εχει δει μια ταινια που μου αρεσει για να αρχισουμε να γνωριζομαστε αλλα δεν μου απαντησε ποτε.
Τι κανω λαθος;
Μήπως η ταινία ήταν η χιονάτη και οι 7 βαρβάτοι;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Μου εστειλε χαιρετισμο πριν λιγες μερες μια παντρεμενη σε ντειτινγκ απ. Της ειπα και εγω γεια μετα απο λιγες μερες που το ειδα. Δεν απαντησε.
Εστειλα κατι μηνυματα σε 2 αλλες που μου αρεσανε αλλα δεν ειχαμε ματς και αντι απαντησης με εκαναν ματς. Ρωτησα τη μια αν εχει δει μια ταινια που μου αρεσει για να αρχισουμε να γνωριζομαστε αλλα δεν μου απαντησε ποτε.
Τι κανω λαθος;
Την χουφτωσες;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Τι κανω λαθος;
Οχι ηταν μια ταινια επιστημονικης φαντασιας που πρεπει να της αρεσει συμφωνα με το προφιλ της.Naida έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:29Μήπως η ταινία ήταν η χιονάτη και οι 7 βαρβάτοι;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Τι κανω λαθος;
Καλά σου λέει να τον ακούς.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:33
Οχι ηταν μια ταινια επιστημονικης φαντασιας που πρεπει να της αρεσει συμφωνα με το προφιλ της.
Γιατι λεει ο Αγις οτι τον εχω υπερεκτιμησει; Πιστευω οτι ειναι ο πλεον ευστοχος σε αυτα τα θεματα.
παιζουν μαζι σου,απλοΟρέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Τι κανω λαθος;
Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:43.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:20 Δεν ηταν τρολερωτημα. Δεν καταλαβα ποια ελεγες.
Τι κανω λαθος;
παιζουν μαζι σου,απλο
ή να στο πω αλλιως εχουν παρα πολλες επιλογες και δεν σε εχουν αναγκη![]()
Δε γίνεται έτσι είναι οι γυναίκες. Κακές. Σου δίνουν ελπίδες και μετά που εσύ στενοχωριέσαι αυτές μαζεύονται όλες μαζί και γελανε.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49
Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδες
Naida έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:55Δε γίνεται έτσι είναι οι γυναίκες. Κακές. Σου δίνουν ελπίδες και μετά που εσύ στενοχωριέσαι αυτές μαζεύονται όλες μαζί και γελανε.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49
Το ξερω οτι οι αλλοι χρηστες ειναι πιο ομορφοι αλλα αν δε θελουν να μου μιλανε καν ειναι καλυτερο να μη μου δινουν ελπιδες
Ή σε λυπούνται. Και μετά κλαίνε για τον κακο που τους πήδηξε την κολλητή και την παράτησε.Naida έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:55Δε γίνεται έτσι είναι οι γυναίκες. Κακές. Σου δίνουν ελπίδες και μετά που εσύ στενοχωριέσαι αυτές μαζεύονται όλες μαζί και γελανε.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:49
Ελπίζω να με ακούσει και στην πρόταση μου να αποτανθεί στη Σεξυ Θεία Λόλα.Naida έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:38Καλά σου λέει να τον ακούς.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:33
Οχι ηταν μια ταινια επιστημονικης φαντασιας που πρεπει να της αρεσει συμφωνα με το προφιλ της.
Γιατι λεει ο Αγις οτι τον εχω υπερεκτιμησει; Πιστευω οτι ειναι ο πλεον ευστοχος σε αυτα τα θεματα.