!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ- ΠΑΟ τελικός Κυπέλλου 21/5
Re: ΠΑΟΚ- ΠΑΟ τελικός Κυπέλλου 21/5
μου βάλαν να παιχτεί και ο εθνικός ύμνος οι ξεφτίλες. Δεν μπορούν να οργανώσουν τίποτα.
Τι να ελεγξουν τους εαυτους τους;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλα ποιοι τελειωμενοι βαζελοι πηραν μικρα παιδακια στο γηπεδο;Η προνοια τι κανει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Με την πανοραμική που έδειξε τώρα με drone γύρω γύρω από τα πέταλα και από ψηλά φαίνεται ότι οι Βάζελοι είναι τουλάχιστον 50% περισσότεροι.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εντωμεταξυ και αυτοι τοσες δεκαετιες ενα σχεδιο αποτροπης,ριχνουν δακρυγονα αδιακριτως
αλλο δεν ξερουν,μεχρι εκει
δεν πα να χει κοσμο και παιδια μεσα!
φοβερα πραγματα
Bασικά δεν ξέρω τι περίμεναν κάποιοι να μην γίνουν επεισόδια? Με 15 χιλιάδες ορκ στις κερκίδες? Αυτούς που ανέβαζαν πανό αδέλφια γερά μετά τη δολοφονία του Αλκη? Αυτούς που ανεβάζουν πανό πριν το ματς ναι στις μετακινήσεις οπαδών όχι στις αλλαξοκωλιές των υποκριτών αναφερόμενοι στα όσα έγιναν σε Λεωφόρο, Καραισκάκη και Βικελίδης στα πλει οφ? Οταν έχουν περάσει με τα πούλμαν τους όλον τον οπλισμό τους πάλι? Οταν πετούν φωτοβολίδες με στυλο στα γυναικόπαιδα των βάζελων?
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Γιορτη του ποδοσφαιρου;
Γαμηστε τους ασάλιωτα και τους δυο με-10.
Γαμηστε τους ασάλιωτα και τους δυο με-10.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Μαδουραίος
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
100% η ευθύνη ανήκει στην αστυνομία του Κουλισταν που έριξε δακρυγόνα σε 60.000 κόσμο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Και επειδή γράφετε για δακρυγόνα έχω φάει εγώ πέτρες από τους γάβρους στην Πάτρα το 2005 και δακρυγόνα από τους μπάτσους ταυτόχρονα. Τους γάβρους τους κοιτούσαν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τα ειδε ολα ο βιερινια κατακοκκινα τα ματια' πρεπει να εφαγε αρκετο
εγω ημουν μια φορα στο λαθος σημειο τη λαθος στιγμη,ακριβως διπλα στο προωπο μου σηκωσε ενας να αμολησει δακρυγονο!
επι δικαιων και αδικων ριχναν
και να πεις πηγαινα και συχνα στο γηπεδο ή εκανα τπτ!λαθος στιγμη ονομα και πραμα
εγω ημουν μια φορα στο λαθος σημειο τη λαθος στιγμη,ακριβως διπλα στο προωπο μου σηκωσε ενας να αμολησει δακρυγονο!
επι δικαιων και αδικων ριχναν
και να πεις πηγαινα και συχνα στο γηπεδο ή εκανα τπτ!λαθος στιγμη ονομα και πραμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Μάιος 2022, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτη τωρα γιατι πηγε εκει
- Μαδουραίος
Ο Αυγενακης πρέπει να δηλώσει ήδη την παραίτηση του
Γιατι ξερει οτι ο σκηνοθετης ειναι λιγουρι του κερατα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις