Όχι, πηξε
Που να φάω στο μπουρδελο σου;
Όχι, πηξε
Πάρε και το κασκόλ που έβγαλε η ΠΑΕ μαζί σου. Μην το ξεχάσεις
Χαμός χθές στον πανελλήνιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γκουερινο 4 έγραψε: 20 Μάιος 2022, 10:34Χαμός χθές στον πανελλήνιο
Είδα φίλους που είχα να τους δω πολλά χρόνια
Με το καλό να ρθειτε ολοι
Μονο αν χωσω καλα λεφτα να το παρει ο παοκ παιζει να παρουμε το κυπελλο.LETO έγραψε: 20 Μάιος 2022, 13:04 Στεναχωριεμαι που δεν μου περισσευουν 500 ευρω να τα παιξω νικητη παοκ, αφου θα χασω το κυπελλο να τσιμπισω τουλαχιστον ενα 500αρι.
Σε ολα τα μεταξυ μας ματς φετος ηταν καλυτερος.
Δεν μου προκυπτει απο καπου πως σε εναν τελικο μπορει αυτο να αλλαξει, οταν κατεβαινει με φουλ εντεκαδα, με 4 στους 4 κερδισμενους τελικους τα τελευταια χρονια (δυο στο οακα), με παικτες που ηταν παροντες ακομα και στον παλαιοτερο τελικο απο τους 4
Καλος ο Ιβαν αλλα ο Λουτσεσκου ειναι καλυτερος.
θα σας συντρίψουμε για να φέρνετε καμια νίκη με τον αδιάφορο ολυμπιακό καλοί είστε,μέχρι εκείLETO έγραψε: 20 Μάιος 2022, 13:04 Στεναχωριεμαι που δεν μου περισσευουν 500 ευρω να τα παιξω νικητη παοκ, αφου θα χασω το κυπελλο να τσιμπισω τουλαχιστον ενα 500αρι.
Σε ολα τα μεταξυ μας ματς φετος ηταν καλυτερος.
Δεν μου προκυπτει απο καπου πως σε εναν τελικο μπορει αυτο να αλλαξει, οταν κατεβαινει με φουλ εντεκαδα, με 4 στους 4 κερδισμενους τελικους τα τελευταια χρονια (δυο στο οακα), με παικτες που ηταν παροντες ακομα και στον παλαιοτερο τελικο απο τους 4
Καλος ο Ιβαν αλλα ο Λουτσεσκου ειναι καλυτερος.
παραμυθιαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μάιος 2022, 20:58 Δυστυχώς μεθαύριο τελικά θα δω (αν μπορέσω) τον τελικό Κυπέλλου.![]()
Αν πρέπει να διαλέξω νικητή, ως Ολυμπιακός εννοείται πως προτιμώ τον ΠΑΟΚ.
τον σιμοες γιατι τον διωξατε: επειδη εκανε το πεναλντι στο κυπελο;
Ανήκω στην ηλικιακή ομάδα των 30-35 και θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από την εποχή που στα άλμπουμ της Παννίνι αναφερόταν με 2 πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ενώ έχω προλάβει όλη την προβληματική 10-12ετία της προ Σαββίδη εποχής. Στα δικά μου μάτια ακόμα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με τους μεγάλους της Αθήνας.Κόκκορας έγραψε: 20 Μάιος 2022, 14:57παραμυθιαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μάιος 2022, 20:58 Δυστυχώς μεθαύριο τελικά θα δω (αν μπορέσω) τον τελικό Κυπέλλου.![]()
Αν πρέπει να διαλέξω νικητή, ως Ολυμπιακός εννοείται πως προτιμώ τον ΠΑΟΚ.