!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Nandros έγραψε: 22 Σεπ 2018, 17:09
Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:50
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:43 Στην Ελλαδα μετα απο 8 χρονια μνημονιων σε νημα για το αν πρεπει να αποδιδονται οι προβλεπομενοιι φοροι ειμαι σχεδον μονος μου υπερ
Δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτο το κρατος
Είμαι κι εγώ.
Να μην ξεχάσουμε και τους καστανάδες της γωνίας (ένας τους πλήρωσε 3.000 πρόστιμο) τους καλαμποκάδες, κουλουράδες και όλους αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες που απομυζούν την ικμάδα του έθνους! :roll:
.
Σκιτσο καταζητούμενου απο την αστυνομία μεγαλοφοροφυγάδα καστανά ασχολούμενου με τις δύο αγαπημένες του συνήθειες - ναργιλέ και καταμέτρηση των χρυσών λιρών του.
Διαφεύγει τη σύλληψη - πληροφορίες αναφέρουν οτι τελευταία εθεάθη στη Μυκονο με το σκάφος του '' Πλουτοκράτης''

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Nandros έγραψε: 22 Σεπ 2018, 17:02
stergiosbik έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:28 Γουστο μας και καπελο μας.
Οι περισσοτεροι εχουμε καποιον συγγενη ή φιλο και παιρνουμε λαδακι ΑΑΑ ποιοτητας χωρις ιχνος χημικων,φαρμακων.
Στ' αρχιδια μας τι λενε οι Ευρωπαιοι και το καθε λαμογιο.
Οπως εσυ γουσταρεις να παιρνεις τυποποιημενο λαδι εμεις γουσταρουμε να υποστηριζουμε τους φιλους,συγγενεις και συμπατριωτες μας.
Στο κατω κατω τι ζορι τραβας;
Σου ειπαμε εμεις τι θα βαλεις στο στομα σου;
Αντε γιατι πολυ μας τα πρηξες!
Θυμάσαι ρε, με τις τρελές αγελάδες, που απαγόρεψαν κοκορέτσια και σπληνάντερα και τους γράφουμε κανονικά; Σιχτίρ με κάποια ζωντόβολα καρεκλοκένταυρους!
.
:smt023
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Chilloutbuddy έγραψε: 22 Σεπ 2018, 04:10 Δε γνωρίζω την αγορά του συγκεκριμένου προιόντος, οπότε δεν έχω άποψη.

Σε άλλα γεωργικά προιόντα έχω παρατηρήσει ότι το πρόβλημα είναι η αδυναμία μικρών παραγωγών να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και σαν αποτέλεσμα τους πιάνει κότσο ο έμπορος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο (εκτός από την ασυνεννοησία τους) που να εμποδίζει μικροπαραγωγούς σε μικρή κλίμακα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν συνιδιοκτήτες μίας μεγαλύτερης μονάδας που τυποποιεί και εμπορεύεται. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο έτσι θα γίνει, από μόνο του, αρχικά σε μικρή κλίμακα και αργότερα ίσως σε μεγαλύτερη, με αυθόρμητες συνεργασίες μικρών παραγωγών.

Αλλά δεν είμαστε τέτοιοι τύποι. Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί είναι, εμείς όχι.
Οι Ιταλοί πάντως έχουν λιγότερα cooperatives στο ελαιόλαδο από εμάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

perseus έγραψε: 22 Σεπ 2018, 08:29 Η φαση ειναι οτι στο λινκ που δινει ο Γιαννοπουλος στο 4.1.4 exhibit 33 λεει αυτο ακριβως "2-3 ελαιοτριβεια πιθανον πελ/σο-κρητη 100-150 χιλ τονων.
Προφανως ο ΓΓ δεν διαβασε το λινκ που εβαλε ...

Ο Χελλης ειπε το πιο σωστο οι ιταλοι δουλεουν εκατονταδες χρονια στο μπραντ νειμ ετσι ειναι αυτα .
Ρε Στ η μεγαλη εταιρεια θα τσακίσει όλους τους.μικροπαραγωγους ,αυτη θα ειναι διαπραγματευση.
Ποτέ δεν διαβάζει ο ΓΓ αυτά που βάζει και μετά επινοεί εξωφρενικές δικαιολογίες, όπως στο αείμνηστο νήμα με τους σεισμούς. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Εξηγησα ακριβως το γραφει και το δεν γραφει
Και εξηγησα οτι δεν γραφει πουθενα για κλεισσιμο ολων των αλλων ελαιοτριβειων ουτε για ελειοτριβεια που θα ανηκουν σε πολυεθνικες οπως παρεθεσε αυτος που γραφει οτι δεν διαβαζω.
Και ενω τον εβγαλα ψευτη γραφει οτι δεν διαβαζω
Μπορειτε ανετα να γινετε φιλοι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

hellegennes έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:45
perseus έγραψε: 22 Σεπ 2018, 08:29 Η φαση ειναι οτι στο λινκ που δινει ο Γιαννοπουλος στο 4.1.4 exhibit 33 λεει αυτο ακριβως "2-3 ελαιοτριβεια πιθανον πελ/σο-κρητη 100-150 χιλ τονων.
Προφανως ο ΓΓ δεν διαβασε το λινκ που εβαλε ...

Ο Χελλης ειπε το πιο σωστο οι ιταλοι δουλεουν εκατονταδες χρονια στο μπραντ νειμ ετσι ειναι αυτα .
Ρε Στ η μεγαλη εταιρεια θα τσακίσει όλους τους.μικροπαραγωγους ,αυτη θα ειναι διαπραγματευση.
Ποτέ δεν διαβάζει ο ΓΓ αυτά που βάζει και μετά επινοεί εξωφρενικές δικαιολογίες, όπως στο αείμνηστο νήμα με τους σεισμούς. :smt005:
Αυτο που ισχυριζοτανε οτι οι σεισμοι δεν μετρανε αν γινονται στη θαλασσα και οτι η Ελλαδα δεν ειναι τελικα και τοσο σεισμογενης χωρα;
Το θυμαμαι!!! :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν εχω γραψει ποτε οτι δεν εμτρανε οι σεισμοι στην θαλασσα
Ασε τις φαντασιωσεις
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:43 Στην Ελλαδα μετα απο 8 χρονια μνημονιων σε νημα για το αν πρεπει να αποδιδονται οι προβλεπομενοιι φοροι ειμαι σχεδον μονος μου υπερ
Δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτο το κρατος
Φαντάζομαι όταν δίνεις στα ανίψια σου 50 ευρώ για τα κάλαντα να τα δηλώνεις σαν δωρεά, έτσι; Το ίδιο και στα παιδιά σου, αν έχεις και βασικά σε όποιον χαρίζεις λεφτά. Όταν δανείζεις ή δανείζεσαι από φίλο, το δηλώνεις κι αυτό, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stergiosbik έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:48
Αυτο που ισχυριζοτανε οτι οι σεισμοι δεν μετρανε αν γινονται στη θαλασσα και οτι η Ελλαδα δεν ειναι τελικα και τοσο σεισμογενης χωρα;
Ότι αν ο σεισμός έγινε στα 7 ναυτικά μίλια δεν μετράει γιατί είναι σε διεθνή ύδατα, όχι στην Ελλάδα. :smt005:

Οι σεισμοί λειτουργούν με γεωπολιτικούς όρους, η επίδρασή τους σταματά στα σύνορα και επεκτείνεται ανάλογα αν επεκταθούν και τα θαλάσσια σύνορα. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:53 Φαντάζομαι όταν δίνεις στα ανίψια σου 50 ευρώ για τα κάλαντα να τα δηλώνεις σαν δωρεά, έτσι; Το ίδιο και στα παιδιά σου, αν έχεις και βασικά σε όποιον χαρίζεις λεφτά. Όταν δανείζεις ή δανείζεσαι από φίλο, το δηλώνεις κι αυτό, ναι;

Φανταζομαι να καταλαβαινεις οτι το 1/3 της ελληνικης παραγωγης ελαιολαδου πουλιεται στην μαυρη αγορα
Αλλα παλι εγω εχω μεγαλη φαντασια
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:56
stergiosbik έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:48
Ότι αν ο σεισμός έγινε στα 7 ναυτικά μίλια δεν μετράει γιατί είναι σε διεθνή ύδατα, όχι στην Ελλάδα. :smt005:

Οι σεισμοί λειτουργούν με γεωπολιτικούς όρους, η επίδρασή τους σταματά στα σύνορα και επεκτείνεται ανάλογα αν επεκταθούν και τα θαλάσσια σύνορα. :smt005:
Γιατι δεν τοποθετηθηκες σε αυτο που εγραψε;
Εχεις δει εμενα να γραφω οτι οι σεισμοι στην θαλασσα δεν μετρανε;
Εγραψε αληθεια η ψεμματα;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:47 Εξηγησα ακριβως το γραφει και το δεν γραφει
Και εξηγησα οτι δεν γραφει πουθενα για κλεισσιμο ολων των αλλων ελαιοτριβειων ουτε για ελειοτριβεια που θα ανηκουν σε πολυεθνικες οπως παρεθεσε αυτος που γραφει οτι δεν διαβαζω.
Η Π/νησος και η Κρήτη μαζί παράγουν 200.000 (120+80) τόνους λάδι ετησίως.
Τα 2-3 μεγάλα ελαιοτριβεία θα απορροφήσουν - σχεδόν - την παραγωγή, θα κάνουν καρτέλ, διαλύοντας τα μικρά και μετά θα μας πουλάν ότι σαβούρα θέλουν.
Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!

ΕΝΤΙΤ: Αντί να κουβαλάνε τις ελιές στα τοπικά ελαιοτριβεία, θα τις στέλνουν σε 1-2 κεντρικά σημεία, τα φορτηγά θα κουβαλάνε άχρηστο βάρος και το κόστος θα το πληρώνει ο καταναλωτής. Πολύ επιχειρηματικό!
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 22 Σεπ 2018, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:58
hellegennes έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:53 Φαντάζομαι όταν δίνεις στα ανίψια σου 50 ευρώ για τα κάλαντα να τα δηλώνεις σαν δωρεά, έτσι; Το ίδιο και στα παιδιά σου, αν έχεις και βασικά σε όποιον χαρίζεις λεφτά. Όταν δανείζεις ή δανείζεσαι από φίλο, το δηλώνεις κι αυτό, ναι;

Φανταζομαι να καταλαβαινεις οτι το 1/3 της ελληνικης παραγωγης ελαιολαδου πουλιεται στην μαυρη αγορα
Αλλα παλι εγω εχω μεγαλη φαντασια
Σε ρώτησα κάτι, γιατί σε βλέπω πολύ υπέρμαχο όλης της τυπικότητας της φορολόγησης. Κάνεις αυτά που είπα ή φοροδιαφεύγεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:59 Γιατι δεν τοποθετηθηκες σε αυτο που εγραψε;
Εχεις δει εμενα να γραφω οτι οι σεισμοι στην θαλασσα δεν μετρανε;
Εγραψε αληθεια η ψεμματα;
Τον διόρθωσα. Δεν είναι θέμα αλήθειας ή ψέματος, θυμόταν κάτι πολύ παραπλήσιο μ' αυτό που στ' αλήθεια έγραψες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Nandros έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:02
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:47 Εξηγησα ακριβως το γραφει και το δεν γραφει
Η Π/νησος και η Κρήτη μαζί παράγουν 200.000 (120+80) τόνους λάδι ετησίως.
Τα 2-3 μεγάλα ελαιοτριβεία θα απορροφήσουν - σχεδόν - την παραγωγή, θα κάνουν καρτέλ, διαλύοντας τα μικρά και μετά θα μας πουλάν ότι σαβούρα θέλουν.
Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!

ΕΝΤΙΤ: Αντί να κουβαλάνε τις ελιές στα τοπικά ελαιοτριβεία, θα τις στέλνουν σε 1-2 κεντρικά σημεία, τα φορτηγά θα κουβαλάνε άχρηστο βάρος και το κόστος θα το πληρώνει ο καταναλωτής. Πολύ επιχειρηματικό!
.
.

Εξηγησε μας πρωτα γιατι εσυ ο υποθετικος ελαιοπαραγωγος οταν ανοιξουν αυτα τα ελαοτριβεια θα πας εκει τις ελιες σου κα οχι σε καποιο αλλο ελαιοτριβειο.
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”