Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μάιος 2022, 13:52
Ακομα και το Αζοφσταλ έπεσε. Πόσο θα αντέξεις; Η μόνη λύση είναι να τραβήξεις ενα ηχητικό την ώρα που θα της τον φορμάρεις και να λες συνέχεια Όχι-όχι-όχι-όχι! Σαν τον Μάικλ Ντάγκλας, και μετά να την απειλήσεις πως έτσι και το πει στην δικιά σου, θα της κάνεις μήνυση για βιασμό.
σαν τον μαικλ νταγκλας θα την πατησει αλλα απο αλλη ταινια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ερμής έγραψε: 18 Μάιος 2022, 14:29
Καλα ρε μλκ βαντονε, πως καταδέχεσαι να κωλοτρίβεσαι με μια που σε θυμάται οποτε ξεμένει απο γκομενο; Μια παρα μια εβδομάδα δλδ.
καγκουρακος ειναι τι περιμενεις?
του τα εχω πει για τους mgtow και αυτος εκει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν φτάνουν όλα αυτά, το χαϊβάνι η δικιά μου πήγε και της είπε ότι θα πάμε και για μπάνιο το σκ.
Τώρα θα πρέπει ή να βρω μια δικαιολογία για να την αποφύγω/ουμε (αλλά φοβάμαι μην κινήσω υποψίες στη δικιά μου) ή να ζητήσω καμιά συμβουλή απο το δάσκαλο Daje σχετικά με το τι κάνουμε στην παραλία όταν έχουμε δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μαζι.
Τώρα θα πρέπει ή να βρω μια δικαιολογία για να την αποφύγω/ουμε (αλλά φοβάμαι μην κινήσω υποψίες στη δικιά μου) ή να ζητήσω καμιά συμβουλή απο το δάσκαλο Daje σχετικά με το τι κάνουμε στην παραλία όταν έχουμε δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μαζι.
Ρε βαντονε έλεος.
Τι τραβάτε;
Σιγά μην τραβάτε και κουπί.
Αν τους τραβούσες από έναν στην κάθε μία σε καθημερινή βάση, θα σε λυπόμασταν.
Έτσι όπως είσαι τώρα δεν τραβάς τίποτα γιατί απλούστατα, είσαι τραβάτε με κι ας κλαίω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.