Μπορείς να του κάνεις μια κοινοποίηση και να τον βρίσεις από το πληκτρολόγιό σου. Τι νομίζεις, δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι ακινητοποίησης;ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:42Πως τον ακινητοποιείς; Με teaser; σπρέι; καράτε; Τι;Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:31 Ή να φύγεις ή αν θεωρείς ότι σε παίρνει να τον ακινητοποιήσεις.
Η καλύτερη λύση πάντως είναι να μην αντιδράσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Σάκη, έξυπνο παιδί είσαι και με ηθικό κώδικα.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:07Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)
Η νόμιμη άμυνα είναι αυτό που λέει η λέξη. Προστατεύεις τη ζωή και την περιουσία σου.
Το όριο το δίνει η λογική
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
ritzeri
Με ειλικρινή απορία ρωτώ, την ίδια εποχή που η χούντα είχε αυτούς τους νόμους για τα πρεζόνια, στη Σοβιετική Ένωση τι ίσχυε;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:45Άστα φίλε, κομμούνια οι συνταγματαρχαίοι. Κάνανε πλάτες στα πρεζόνια, τι να λέμε τώρα.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41
Δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι η χούντα στην Ελλάδα παρά ήταν επιεικής.
Σύγκρινε την με τα δικτατορικα καθεστώτα σε άλλες χώρες.
Κι όμως, φτάνουμε κάποιες φορές στο σημείο να λέμε χίλιες φορές να μας κυβερνούσαν σήμερα αυτοί οι ψυχοπονιαρηδες συνταγματάρχες.....
- Sid Vicious
Μπούρδες. Απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις. Αν ξέρεις να απαντήσεις, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνω και πως σε ανάλογη περίσταση μπορείς να το πεις, είναι προτιμότερο από απλά να εκφράζεις την άγνοια σου και παρόλη την άγνοια σου αυτή να το παιζεις ειδήμων αερολόγος για το πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια κατάσταση. Ελα πολήξερο τζιμάνι, πες πώς, τι κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41Κάτι μου λέει ότι δεν ρωτάς για να σε βοηθήσουν με το τι να κάνεις.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:37Α να τον ακινητοποιησω μονο αν με παιρνει αλλιώς να φύγω και να τον αφήσω να κανει οτι θελει, τρομερο! Α μην ξεχνάμε βέβαια οτι την απόδοση φπα και φορων απο αυτα που με εκλεψε θα συνεχισετε να με την ζητατε και ας με εκλεψε.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:31
Ή να φύγεις ή αν θεωρείς ότι σε παίρνει να τον ακινητοποιήσεις.
Η καλύτερη λύση πάντως είναι να μην αντιδράσεις.
Μάλιστα. Να μην αντιδράσω. Τι να λέμε τώρα. Μήπως αν έχει ανώμαλες ορέξεις να κάτσω να με απαυτωσει κιολας; Γιατί μια ζωη είναι πιο σημαντικη από αυτό; Μαλάκα μου έχετε ξεφύγει, το έχετε κάψει εντελώς λέμε.
Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις λοιπόν, απλά μη ζητάς μετά ειδική μεταχείριση. Αν είσαι τυχερός μπορεί να γίνεις και ήρωας. Αν είσαι άτυχος, τα βλέπεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
ritzeri
Τί άλλο να κάνεις δλδ;
Αν δεν υπάρχει στρώμα εκεί κοντά, η ελληνική αστυνομία προτείνει να προσποιηθεις τον υπνοβατη
-
ritzeri
Σιγά μην ξέρει κανείς να σου πει.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:48Μπούρδες. Απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις. Αν ξέρεις να απαντήσεις, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνω και πως σε ανάλογη περίσταση μπορείς να το πεις, είναι προτιμότερο από απλά να εκφράζεις την άγνοια σου και παρόλη την άγνοια σου αυτή να το παιζεις ειδήμων αερολόγος για το πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια κατάσταση. Ελα πολήξερο τζιμάνι, πες πώς, τι κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41Κάτι μου λέει ότι δεν ρωτάς για να σε βοηθήσουν με το τι να κάνεις.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:37
Α να τον ακινητοποιησω μονο αν με παιρνει αλλιώς να φύγω και να τον αφήσω να κανει οτι θελει, τρομερο! Α μην ξεχνάμε βέβαια οτι την απόδοση φπα και φορων απο αυτα που με εκλεψε θα συνεχισετε να με την ζητατε και ας με εκλεψε.
Μάλιστα. Να μην αντιδράσω. Τι να λέμε τώρα. Μήπως αν έχει ανώμαλες ορέξεις να κάτσω να με απαυτωσει κιολας; Γιατί μια ζωη είναι πιο σημαντικη από αυτό; Μαλάκα μου έχετε ξεφύγει, το έχετε κάψει εντελώς λέμε.
Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις λοιπόν, απλά μη ζητάς μετά ειδική μεταχείριση. Αν είσαι τυχερός μπορεί να γίνεις και ήρωας. Αν είσαι άτυχος, τα βλέπεις.
Εδώ μπορεί να πας να τον κλειδώσεις κι ο άλλος να έχει ψεύτικο πόδι, να του φύγει , να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι.
Για αυτό δε θα ακούσεις ποτέ τίποτα συγκεκριμένο, μόνο λόγια του αερα
Πάλι μήλα με πορτοκάλια γιαννόπουλα; Πάλι θόλωμα στα νερά αντί για διάλογο; Πάλι φυσικά. Αυτός είσαι, δεν αλλάζεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:30Επειδη εγω δεν ξερω την αποψη σου για την αυτοδικια θελω να μου την πεις γι αυτες με αφορμη ας πουμε αυτο το περιστατικοNamrail έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:21
Θέλω τα σχόλια των πχωρουμιτών, καθώς η άποψη μου σε σχέση με την αυτοδικία, είναι γνωστή.
Δεν υπήρχαν πρεζόνια στην ΕΣΣΔ αθλιε προβοκάτορα ουτε οποιασδήποτε μορφης εγκληματίες .ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:47Με ειλικρινή απορία ρωτώ, την ίδια εποχή που η χούντα είχε αυτούς τους νόμους για τα πρεζόνια, στη Σοβιετική Ένωση τι ίσχυε;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:45Άστα φίλε, κομμούνια οι συνταγματαρχαίοι. Κάνανε πλάτες στα πρεζόνια, τι να λέμε τώρα.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41
Κι όμως, φτάνουμε κάποιες φορές στο σημείο να λέμε χίλιες φορές να μας κυβερνούσαν σήμερα αυτοί οι ψυχοπονιαρηδες συνταγματάρχες.....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω στα χέρια μου τον ποινικό κώδικα της ΕΣΣΔ - σοβαρή παράλειψη και κενό στη βιβλιοθήκη μου.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:47Με ειλικρινή απορία ρωτώ, την ίδια εποχή που η χούντα είχε αυτούς τους νόμους για τα πρεζόνια, στη Σοβιετική Ένωση τι ίσχυε;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:45Άστα φίλε, κομμούνια οι συνταγματαρχαίοι. Κάνανε πλάτες στα πρεζόνια, τι να λέμε τώρα.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41
Βρήκα αυτό.
https://atexnos.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF%83% ... BD-%CE%BA/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Ήμουν μάρτυρας που κάποιος απάντησε στην ερώτηση σου, και του μίλησες απαξιωτικά.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:48Μπούρδες. Απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις. Αν ξέρεις να απαντήσεις, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνω και πως σε ανάλογη περίσταση μπορείς να το πεις, είναι προτιμότερο από απλά να εκφράζεις την άγνοια σου και παρόλη την άγνοια σου αυτή να το παιζεις ειδήμων αερολόγος για το πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια κατάσταση. Ελα πολήξερο τζιμάνι, πες πώς, τι κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41Κάτι μου λέει ότι δεν ρωτάς για να σε βοηθήσουν με το τι να κάνεις.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:37
Α να τον ακινητοποιησω μονο αν με παιρνει αλλιώς να φύγω και να τον αφήσω να κανει οτι θελει, τρομερο! Α μην ξεχνάμε βέβαια οτι την απόδοση φπα και φορων απο αυτα που με εκλεψε θα συνεχισετε να με την ζητατε και ας με εκλεψε.
Έγινε έτσι ναι ή όχι; Αν ρωτούσες ειλικρινά γιατί του μίλησες έτσι;
Το αν ήταν γκέι ο τύπος, ή οροθετικός δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Έχουμε ένα συγκεκριμένο περιστατικό και μέσω των σόσιαλ μίντια αλλά και των γελοίων φυλλάδων που γουστάρουν είτε σπέρμα, είτε αίμα, είτε καλύτερα και τα δύο, ξεστρατίζει ο διάλογος (δημόσιος και μη) από τα ουσιώδη στα δευτερεύοντα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ΕΣΣΔ δεν είχε πρεζόνια. Κάπνιζαν κοπριά.
Έχουμε μια παραλίγο ληστεία, ένα περιστατικό αυτοδικίας μαζί με ξύλο από τον όχλο στον επίδοξο ληστή και συζητάμε για όλα εκτός από αυτό. Τη βάση της υπόθεσης την πιάνουν ένα στα δέκα ποστ. Οκ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έθνι, βοήθεια, ο ότις μου έχει κάνει πλοκ από δω μέχρι την ουρουγουάη. Κάνε αναμετάδοση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Sid Vicious
Εννοοείς εκείνη την τρομερά λογική απάντηση που με έλεγε πως η καλύτερη λύση είναι να μην αντιδράσω;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:53Ήμουν μάρτυρας που κάποιος απάντησε στην ερώτηση σου, και του μίλησες απαξιωτικά.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:48Μπούρδες. Απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις. Αν ξέρεις να απαντήσεις, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνω και πως σε ανάλογη περίσταση μπορείς να το πεις, είναι προτιμότερο από απλά να εκφράζεις την άγνοια σου και παρόλη την άγνοια σου αυτή να το παιζεις ειδήμων αερολόγος για το πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια κατάσταση. Ελα πολήξερο τζιμάνι, πες πώς, τι κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:41
Κάτι μου λέει ότι δεν ρωτάς για να σε βοηθήσουν με το τι να κάνεις.
Έγινε έτσι ναι ή όχι; Αν ρωτούσες ειλικρινά γιατί του μίλησες έτσι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-