Εντάξει δε θα μου ρουφήξει ΜΟΝΟ το μεδούλι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:14 οχι προσπαθει να γαντζωθει πανω σου και να σου ρουφηξει το μεδουλι οικονομικα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θα κανατε το ψυχικο;
- Dwarven Blacksmith
Re: θα κανατε το ψυχικο;
Ο ενας μεταξύ πολλών γνωστός και ως κολλημα που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησε .Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:02Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 11:00 που μόνος εσύ, μόνη αυτή και θέλετε τα ίδια πράγματα, τότε γιατί όχι.![]()
ΝΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ λόγος, για να πας με μία και να έρθει μαζί σου, γιατί ξωμείνε στο ράφι!
Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.
Μεγάλους έρωτες, δηλαδή;Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:58
Aυτή η επιδημία έχει πέσει τα τελευταία χρόνια . Αντρες και Γυναίκες με οικογένειες και παιδιά χωρίζουν και κάνουν νεα αρχήσχέση - γάμο με τους νεανικούς μεγάλους ερωτές τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
στο τελος θα βρεθεις να μην σου ρουφηξει ουτε αυτο ή να σου εχει βγει πανακριβο το ρουφηγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:17Εντάξει δε θα μου ρουφήξει ΜΟΝΟ το μεδούλι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:14 οχι προσπαθει να γαντζωθει πανω σου και να σου ρουφηξει το μεδουλι οικονομικα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Σιγά τον μεγάλο έρωτα καλέ.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:19
Ο ενας μεταξύ πολλών γνωστός και ως κολλημα που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησε .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:14 Αν η άλλη νόμιζε ότι θα βρει καλύτερα και δε βρήκε, ούτε εσύ βρήκες καλύτερα, γιατί να μην είστε μαζί;
Καθαρα από πείσμα;
Μια ζωή την έχουμε.
Δε λες καλά που δεν έχουμε τίποτα αμερικάνικα έθιμα να πρέπει να βγάλεις λόγο στο γάμο και να πεις γιατί τον θες.
Θα έφευγε το "δεν βρήκα αλλού καλύτερα" σύννεφο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ θα το έκανα αν δεν είχα άλλη σχέση. Είναι ωραίο να προσφέρεις ηδονή σε κάποιον που στο ζητάει. Θα μου πείτε είναι σαν φιλανθρωπία, αλλα γιατί είναι άσχημη η φιλανθρωπία!?
ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ 
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα εκανα σεξ και δεν θα θεωρουσα οτι θα εκανα ψυχικο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Dwarven Blacksmith
Σωστό το πας, ο κανόνας είναι πια και όχι η εξαίρεση. Άλλο που δε λέγεται.Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:26Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:14 Αν η άλλη νόμιζε ότι θα βρει καλύτερα και δε βρήκε, ούτε εσύ βρήκες καλύτερα, γιατί να μην είστε μαζί;
Καθαρα από πείσμα;
Μια ζωή την έχουμε.![]()
![]()
Δε λες καλά που δεν έχουμε τίποτα αμερικάνικα έθιμα να πρέπει να βγάλεις λόγο στο γάμο και να πεις γιατί τον θες.
Θα έφευγε το "δεν βρήκα αλλού καλύτερα" σύννεφο.
Γενικά στη σημερινή εποχή που οι άνθρωποι έχουν πολλές σχέσεις πριν παντρευτούν, προφανώς θέλουν να παντρευτούν την καλύτερη.
Και καμια φορά η καλύτερη δεν είναι η τελευταία χρονικά.
- Cecily Anne
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ούτε καν. Τα κριτήρια που ακούω κατά καιρούς είναι κουκουρούκου.
- Dwarven Blacksmith
Καλά δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια αυτά που δίνει ο καθένας ως λόγους.
-
ritzeri
Για να μην βλέπεται και Παρ όλα αυτά να ψάχνεισαι, σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη αισθηματικο ενδιαφέρον σου για εκείνη.
Όποτε πιες μερικά ποτάκια να ξεπεράσεις την εμφάνιση και έμπαινε
Όποτε πιες μερικά ποτάκια να ξεπεράσεις την εμφάνιση και έμπαινε
Σιγά - ξεσιγά ολοι κ ολες είναι κολλημένοι κάπου - αλλες φορές αρκούνται στο εν κρυπτω και οταν οι συνθήκες το επιτρέπουν υπό το φως των προβολέων.Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:22Σιγά τον μεγάλο έρωτα καλέ.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:19
Ο ενας μεταξύ πολλών γνωστός και ως κολλημα που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησε .![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
. Εσύ που κόλλησες δηλαδή; Μην πεις ιστορία με χυλόπιτα, μπανάλ. Θέλω κάτι πιο αγίστικο.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:36
Σιγά - ξεσιγά ολοι κ ολες είναι κολλημένοι κάπου - αλλες φορές αρκούνται στο εν κρυπτω και οταν οι συνθήκες το επιτρέπουν υπό το φως των προβολέων.![]()
Το έχω γράψειCecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:37. Εσύ που κόλλησες δηλαδή; Μην πεις ιστορία με χυλόπιτα, μπανάλ. Θέλω κάτι πιο αγίστικο.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:36
Σιγά - ξεσιγά ολοι κ ολες είναι κολλημένοι κάπου - αλλες φορές αρκούνται στο εν κρυπτω και οταν οι συνθήκες το επιτρέπουν υπό το φως των προβολέων.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άλλο τι ακούς και άλλο τον ισχύει. Προφανώς και θέλουν να παντρευτούν την καλύτερη. Όταν και η καλύτερη τους θέλει δε νομίζω ότι θα υπάρχουν αλλά θέματα.Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:32Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ούτε καν. Τα κριτήρια που ακούω κατά καιρούς είναι κουκουρούκου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-