!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυνήγι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Κυνήγι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αν έχει περιουσία , τότε να πας. :D
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

enterprise-psi έγραψε: 27 Αύγ 2018, 22:12 Αν έχει περιουσία , τότε να πας. :D
ναι,εχει καμποση περιουσια θα λεγα. Αν οχι ακριβως πλουσιος, σιγουρα 1-2 λεβελακια ανω του (απλως) ευκατάστατου. Τι να πω,αμα μου ξαναπροτεινει θα παω. Ρε τι τραβαμε οι κακομοιροι οι ψευτοαριστεροι με αυτες που παμε και μπλεκουμε. :a040: Μεχρι και κονσερβοκουτι θα μας βαλει να το παρατησουμε να σκουριασει. :e040:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 27 Αύγ 2018, 22:24 Ρε τι τραβαμε οι κακομοιροι οι ψευτοαριστεροι με αυτες που παμε και μπλεκουμε. :a040: Μεχρι και κονσερβοκουτι θα μας βαλει να το παρατησουμε να σκουριασει. :e040:
Τραβάτε με κι ας κλαίω. :lol:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 27 Αύγ 2018, 19:27
vantono έγραψε: 26 Αύγ 2018, 20:59 ειναι ομορφομάνα η άτιμη. :cry τουλάχιστον οσον αφορά τον γυναικείο πληθυσμό. Και στον προηγουμενο μεγαλο μου έρωτα με πελοποννήσια την είχα ξαναπατήσει. :oops:
Εξαρτάται. Εμένα σε 10 χρόνια θα λέει "είμαι Κυκλαδίτης" και τα παιδιά μου θα αναγνωρίζουν σαν καταγωγή το νησί μου. Θα έχω σβήσει και το τελευταίο ψίγμα υπόννοιας καυταλακιώτη απ'το κεφάλι του. Ήδη έχει κατά πολύ περάσει περισσότερες μέρες της ζωής του στο νησί από ό,τι στο χωριό του.
μην είσαι Μυκονιάτισσα μονο,και τον κάψεις τον άνθρωπο. :e040: Αν εισαι μυκονιατισσα, τουλαχιστον να εχεις καμια περιουσια της προκοπης,που ειναι χρυσος σε τετοια εδάφη. :003:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 27 Αύγ 2018, 22:35
μην είσαι Μυκονιάτισσα μονο,και τον κάψεις τον άνθρωπο. :e040: Αν εισαι μυκονιατισσα, τουλαχιστον να εχεις καμια περιουσια της προκοπης,που ειναι χρυσος σε τετοια εδάφη. :003:
Μπα, δεν έχω τέτοια προβλήματα πλέον, τα πρώτα 5 χρόνια είναι δύσκολα. Άμα δεν θέλει, χαιρετισμούς πατριωτικούς, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Η χρήση των όπλων δεν είναι ταμπού, η εργατική τάξη πρέπει να εκπαιδευεται στα όπλα γιατί κάποια μέρα θα τα χρειαστεί.
Από την άλλη δεν είναι για χόμπυ ή για την κάβλα. Αν όμως συντρέχουν τακτικοί λόγοι ίσως πρέπει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο
ώστε να μη σε υποψιαστούν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

vantono έγραψε: 27 Αύγ 2018, 22:24
enterprise-psi έγραψε: 27 Αύγ 2018, 22:12 Αν έχει περιουσία , τότε να πας. :D
ναι,εχει καμποση περιουσια θα λεγα. Αν οχι ακριβως πλουσιος, σιγουρα 1-2 λεβελακια ανω του (απλως) ευκατάστατου. Τι να πω,αμα μου ξαναπροτεινει θα παω. Ρε τι τραβαμε οι κακομοιροι οι ψευτοαριστεροι με αυτες που παμε και μπλεκουμε. :a040: Μεχρι και κονσερβοκουτι θα μας βαλει να το παρατησουμε να σκουριασει. :e040:
παροτι εισαι κουμμουνι εχεις σκεφτει το ενδεχομενο αντι για κυνηγι με τον πεθερο σου να παιξεις τον ρολο του θηραματος?

εγω αν δεν ετρωγαν οι αλλοι πρωτα απο το φαι δεν το εβαζα στο στομα μου.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Βινόσαυρος έγραψε: 28 Αύγ 2018, 02:52 Η χρήση των όπλων δεν είναι ταμπού, η εργατική τάξη πρέπει να εκπαιδευεται στα όπλα γιατί κάποια μέρα θα τα χρειαστεί.
Από την άλλη δεν είναι για χόμπυ ή για την κάβλα. Αν όμως συντρέχουν τακτικοί λόγοι ίσως πρέπει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο
ώστε να μη σε υποψιαστούν.
στρατό δεν πάτε, κυνήγι δεν πάτε, πού εκπαιδεύεστε δεν καταλαβαίνω
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
perseus

Τι εννοεις που εκπαιδευονται ? Ξέχασες την ενεδρα στην Κατεχάκη οπου χρησιμοποιησαν δυο καλασνικοφ έριξαν 50 σφαιρες σε λεωφορειο των ματ απο τα 30 μέτρα και δεν το πετυχαν.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 27 Αύγ 2018, 19:34
mec έγραψε: 27 Αύγ 2018, 18:58
Όταν σμίγουν δυο σόγια συνήθως γίνεται σαν το τραγούδι του Μηλιώκα με τα άσπρα και κόκκινα ρούχα που πλύθηκαν μαζί. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Καμμιά φορά ένα σόι προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι και να σε βάλει στα καλούπια του, όπως ένας «πεθερός» που με πίεζε να κάνω
Στην δική μου περίπτωση είχα να κάνω με ένα άτομο που δεν είχε κακή πρόθεση εναντίον μου, αλλά υπήρχαν κάποια θέματα. Το είχε απωθημένο που δεν είχε κάνει σπουδές και προσπαθούσε μια ζωή να αποδείξει στον κύκλο του ότι ήταν κάποιος. Δεν ήταν βλάκας, αλλά κι ούτε κανένα λαμπρό πνεύμα και δεν είχε ταλέντο για μπίζνες. Έχτισε ένα σαθρό οικοδόμημα στη βάση γνωριμιών. Έβλεπα μία επιχείρηση που ανθούσε και πρότεινα περισσότερη ανάπτυξη που δεν είχε το θάρρος να μου αρνηθεί για να μη φανεί υποδεέστερος κι έτσι μπήκε σε βαθιά νερά. Κι εγώ προσπαθούσα να τον κερδίσω, γιατί τον νόμιζα μοχλό για να πάω πιο μακριά και λόγω της (φαινομενικής του) ικανότητας, αλλά και λόγω της δικτύωσής του. Έβλεπα καλά αποτελέσματα, ούτε λόγος για έλεγχο κι όταν ήρθε η κρίση και τον εγκατέλειψαν όλοι γκρεμίστηκαν όλα παταγωδώς (κολοσιαία χρέη). Φταίει το ξερό μου το κεφάλι. Αυτά έγιναν το 11, 12. Από τότε έχω ξαναφτιαχτεί (κάπως), αλλά ήταν κάποια χαμένα χρόνια. Παρηγοριέμαι με την απόκτηση εμπειρίας. :lol:
Mε όλο το συμπάθειο, αλλά, όπως μας τα περιγράφεις, το κακό επιχειρησιακό πλάνο και επένδυση τα έκανες εσύ. Αυτός δεν έκανε τίποτα, αυτός απλά έβαλε γνωριμίες. Όπως τα λες, εσύ έσμπρωχνες τις αποφάσεις και δεν έχω δει κανένα να επενδύει και να ανοίγεται, χωρίς να κοιτάζει τα "κωλοσσιαία" χρέη ή ό,τι άλλο υπήρχε (τυχαία παραδείγματα δίνω).

ΥΓ. Επιμένω στο μακριά από τα σόγια. :102:
πραγματικα, αν το δεις απο καποια αποσταση, μοιαζει σαν ο mec να τον κατεστρεψε τον ανθρωπο, υποσχομενος του μεγαλεια.

αλλα προφανως δεν ξερουμε τις λεπτομερειες, μπορει η πραγματικοτητα να ειναι αλλη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Αύγ 2018, 08:53
Cecily Anne έγραψε: 27 Αύγ 2018, 19:34
mec έγραψε: 27 Αύγ 2018, 18:58
Όταν σμίγουν δυο σόγια συνήθως γίνεται σαν το τραγούδι του Μηλιώκα με τα άσπρα και κόκκινα ρούχα που πλύθηκαν μαζί. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Καμμιά φορά ένα σόι προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι και να σε βάλει στα καλούπια του, όπως ένας «πεθερός» που με πίεζε να κάνω
Στην δική μου περίπτωση είχα να κάνω με ένα άτομο που δεν είχε κακή πρόθεση εναντίον μου, αλλά υπήρχαν κάποια θέματα. Το είχε απωθημένο που δεν είχε κάνει σπουδές και προσπαθούσε μια ζωή να αποδείξει στον κύκλο του ότι ήταν κάποιος. Δεν ήταν βλάκας, αλλά κι ούτε κανένα λαμπρό πνεύμα και δεν είχε ταλέντο για μπίζνες. Έχτισε ένα σαθρό οικοδόμημα στη βάση γνωριμιών. Έβλεπα μία επιχείρηση που ανθούσε και πρότεινα περισσότερη ανάπτυξη που δεν είχε το θάρρος να μου αρνηθεί για να μη φανεί υποδεέστερος κι έτσι μπήκε σε βαθιά νερά. Κι εγώ προσπαθούσα να τον κερδίσω, γιατί τον νόμιζα μοχλό για να πάω πιο μακριά και λόγω της (φαινομενικής του) ικανότητας, αλλά και λόγω της δικτύωσής του. Έβλεπα καλά αποτελέσματα, ούτε λόγος για έλεγχο κι όταν ήρθε η κρίση και τον εγκατέλειψαν όλοι γκρεμίστηκαν όλα παταγωδώς (κολοσιαία χρέη). Φταίει το ξερό μου το κεφάλι. Αυτά έγιναν το 11, 12. Από τότε έχω ξαναφτιαχτεί (κάπως), αλλά ήταν κάποια χαμένα χρόνια. Παρηγοριέμαι με την απόκτηση εμπειρίας. :lol:
Mε όλο το συμπάθειο, αλλά, όπως μας τα περιγράφεις, το κακό επιχειρησιακό πλάνο και επένδυση τα έκανες εσύ. Αυτός δεν έκανε τίποτα, αυτός απλά έβαλε γνωριμίες. Όπως τα λες, εσύ έσμπρωχνες τις αποφάσεις και δεν έχω δει κανένα να επενδύει και να ανοίγεται, χωρίς να κοιτάζει τα "κωλοσσιαία" χρέη ή ό,τι άλλο υπήρχε (τυχαία παραδείγματα δίνω).

ΥΓ. Επιμένω στο μακριά από τα σόγια. :102:
πραγματικα, αν το δεις απο καποια αποσταση, μοιαζει σαν ο mec να τον κατεστρεψε τον ανθρωπο, υποσχομενος του μεγαλεια.

αλλα προφανως δεν ξερουμε τις λεπτομερειες, μπορει η πραγματικοτητα να ειναι αλλη.
Μπα, δεν υποσχέθηκα καθόλου μεγαλεία, τουναντίον μού τα υποσχέθηκε για να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήθελε να γίνει μεγαλοεπιχειρηματιας και για να μην στηρίζεται σε ξένους, ήθελε να βάλει τον κουνιάδο στην πολιτική. Με πέτυχε σε μία δύσκολη φάση όπου προβληματιζόμουνα ότι θα πέρναγα το υπόλοιπο της ζωής μου με ξενέρωτους πουρκουάδες, ενώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα ήταν στην Ελλάδα. Κι αρχισε να μπαίνει ο σπόρος της επιστροφής. Ειχα μεταναστεύσει λόγω της γενικής καφρίλας κι ήθελα όταν θα ερχόμουνα να ήμουνα σε θέση ισχύος για να μην με αγγίζει πλέον. Κάπου στα βόρεια προάστεια με επιλεγμένο κύκλο, μακριά από τη βαβούρα και με καλή ζωή. Αυτό απαιτεί χρήμα.

Δηλ κάναμε μπίζνες μαζί για να ανέβουμε κοινωνικά. Ούτε επιχειρησιακά πλάνα του υπέβαλα ούτε έλεγχο έκανα, μόνο ιδέες έριχνα πότε πότε. Δεν ήταν κι εύκολο να συνεννοηθείς με έναν άνθρωπο που δεν είχε επαγγελματικό υπόβαθρο και τα έκανε όλα με το feeling και μέσω διασυνδέσεων. Σιγά σιγά εγκαταλείπεις τις πρακτικές με τις οποίες έμαθες να λειτουργείς γιατί δεν πιάνουν και προσαρμόζεσαι στους όρους του άλλου για να μπορέσεις να συνεννοηθείς. Κι εκεί, αν δεν είσαι συνέχεια σε επιφυλακή, χάνεται η μπάλα.
Αισθανόμουνα παγιδευμένος σε μία κατάσταση που δεν μπορούσα να ελέγξω, αλλά αντί να φύγω, έβρισκα δικαιολογίες για να μείνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

22/09/2018
Κυνηγός πυροβολήθηκε στο πόδι πάνω στο καρτέρι.
Ο τραυματίας δέχθηκε δύο βολές.

Εικόνα

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου το κυνήγι, αφού τραυματίστηκε στο πόδι ένας 60χρονος πάνω στο καρτέρι αγριογούρουνων.

Πρόκειται για μια παρέα εννέα ατόμων που ξεκίνησαν το πρωί από τα χωριά της δυτικής Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας για να κυνηγήσουν στο δάσος του Τυμφρηστού προς τη Μερκάδα.

Γύρω στις 11:30 και πάνω στο καρτέρι ο 60χρονος που είναι από τον Τυμφρηστό δέχτηκε δύο βολές στα πόδια από 38χρονο κυνηγό της παρέας που είχε έρθει από τον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας. Η μία βολή τον βρήκε πάνω από τον αστράγαλο τραυματίζοντας τον, ενώ η άλλη «έξυσε» το αριστερό του πόδι χωρίς να πάθει ζημιά.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου οι γιατροί του τοποθέτησαν νάρθηκα, διαπιστώνοντας συγχρόνως ότι στάθηκε τυχερός αφού η βολίδα δεν του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα. Δίπλα του ήταν τόσο ο 38χρονος όσο και η υπόλοιπη παρέα που δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα γινόταν το κακό.

Για το συμβάν την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Σπερχειάδας.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... to-karteri
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
Δυο νεκροί σε κυνήγι αγριογούρουνου.

Εικόνα

Κυνηγοί προσοχή...

Δυο νέοι άνθρωποι χάθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στο κυνήγι, όταν πυροβολήθηκαν από μέλη της ομάδας, που τους πέρασαν για αγριογούρουνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχαμε ανάλογη τραγωδία στην Πελασγία, ενώ στο παρελθόν η Φθιώτιδα έχει θρηνήσει και άλλα αδικοχαμένα θύματα στο κυνήγι.

'Επεσε νεκρός, μπροστά στους φίλους του
Ο 32χρονος έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την τραγωδία...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σημερινό κυνήγι αγριόχοιρων, για μια παρέα κυνηγών σε δασώδη περιοχή στην Καρίτσα του Δήμου Ζίτσας στα Γιάννενα.

Λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, ένας 32χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός, μπροστά στους φίλους του. Ο άτυχος άνδρας φέρει τραύμα στην πλάτη από πυροβόλο όπλο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα. Οι έρευνες ωστόσο της αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ανάλογη τραγωδία και στη Θεσσαλονίκη
Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν από τις 10.00 χθες το πρωι (10-11-2018) ένας 45χρονος κυνηγός στη δασική περιοχή του χωριού Πετροκέρασα του δήμου Καλλινδοίων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνων μαζί με μια παρέα άλλων 6 ατόμων και όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία κατά τη διάρκεια του κυνηγιού εκτιμώντας λανθασμένα τον πυροβόλησαν δύο άτομα από την παρέα.

Σύμφωνα με τον Alpha οι κυνηγοί είχαν πάρει συγκεκριμένες θέσεις και περίμεναν τα αγριογούρουνα. Κάποια στιγμή ο άτυχος άντρας σηκώθηκε από τη θέση του, χωρίς να ειδοποιήσει. Δύο από την παρέα, όπλισαν και πυροβόλησαν. Όπως φέρονται να είπαν, πίστεψαν ότι υπήρχε αγριογούρουνο και έριξαν.

Από τα κυνηγετική φυσίγγια ο 45χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι έρευνες της αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ogoyrounou
Άβαταρ μέλους
perseus

σοβαρος ανθρωπος δεν παει για κυνηγι την ελαχιστη επαφη να εχει ςκαταλαβαινεις οτι ρισκαρεις την ζωη σου (με τοσους μαλακες γυρω)
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 07:11 σοβαρος ανθρωπος δεν παει για κυνηγι την ελαχιστη επαφη να εχει ςκαταλαβαινεις οτι ρισκαρεις την ζωη σου (με τοσους μαλακες γυρω)
Άμα κυνηγάνε μικρά πουλιά με ψιλά σκάγια δεν κινδυνεύεις.
Μόνο να μην σου βγάλουν κανένα μάτι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”