Την πάτησες - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την ανάκριση χωρίς να σπάσεις η να καταλάβει τι πραγματικά έγινε.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:48 Η σωστη κινηση ειναι ξετιναζεις το 20χρονο και μετα γυριζεις σπιτι με υφος "κοιτα τι γινεται στον κοσμο, παμε κατα διαολου" και εξιστορεις με νευρα οτι στην επεσε μια πιτσιρικα και ποσο εχουν αποθρασυνθει τα τσουλακια κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνατε το ψυχικό ; Vol 3
Re: Θα κάνατε το ψυχικό ; Vol 3
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγω γεννηθηκα καλο παιδι, αλλα επειδη εδω μεσα μας διαβαζουν και αλλοι οχι τοσο καλοι, καλο θα ειναι να ξερουν οτι το ψιλοκαρφωμα αν το πασαρεις σωστα ειναι αποδειξη αθωοτητας.
Χαλαρουιτα μπορω να περασω, αφου πολλες φορες που με πιανει η μαλακια μου της φυτευω υποψιες απο μονος μου.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:56Την πάτησες - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την ανάκριση χωρίς να σπάσεις η να καταλάβει τι πραγματικά έγινε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Γι'αυτό σου'χω μια μούτζα για άβαταρ στο σκάιπ, να τη βλέπεις κάθε που μπαίνω.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:08
Χαλαρουιτα μπορω να περασω, αφου πολλες φορες που με πιανει η μαλακια μου της φυτευω υποψιες απο μονος μου.![]()
Μανιάτες ρε μλκ.
ΓΤΠΚ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
ψεκαστε αγνοηστε
και φυσικα με την μεγιστη της προσοχης
βεβαια μονο σε τριτοκοσμικες χωρες θα δεις γυναικες μικρης ηλικιας να πηγαινουν με πολυ μεγαλυτερους
οι ανδρες μεχρι τα 40 στην δυση ειναι οι συγχρονοι εβραιοι του 21ου αιωνα
και φυσικα με την μεγιστη της προσοχης
βεβαια μονο σε τριτοκοσμικες χωρες θα δεις γυναικες μικρης ηλικιας να πηγαινουν με πολυ μεγαλυτερους
οι ανδρες μεχρι τα 40 στην δυση ειναι οι συγχρονοι εβραιοι του 21ου αιωνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Σεπ 2018, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Σου'ριξα μπαιγκόν. Αναμένω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν γίνεται - εκτός αν θέλει να σε αφήσει να το περάσεις - είναι γάτες με αλάθητο ενστικτο σε αυτά οπως επίσης αντιλαμβάνονται και τα φυτεματα.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:08Εγω γεννηθηκα καλο παιδι, αλλα επειδη εδω μεσα μας διαβαζουν και αλλοι οχι τοσο καλοι, καλο θα ειναι να ξερουν οτι το ψιλοκαρφωμα αν το πασαρεις σωστα ειναι αποδειξη αθωοτητας.
Χαλαρουιτα μπορω να περασω, αφου πολλες φορες που με πιανει η μαλακια μου της φυτευω υποψιες απο μονος μου.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:56Την πάτησες - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την ανάκριση χωρίς να σπάσεις η να καταλάβει τι πραγματικά έγινε.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μιλας για την παλαμη του πηθικου με την μια γραμμη;Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:11Γι'αυτό σου'χω μια μούτζα για άβαταρ στο σκάιπ, να τη βλέπεις κάθε που μπαίνω.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:08
Χαλαρουιτα μπορω να περασω, αφου πολλες φορες που με πιανει η μαλακια μου της φυτευω υποψιες απο μονος μου.![]()
![]()
Μανιάτες ρε μλκ.
ΓΤΠΚ.
Τα εχουμε πει ρε συ, ειμαι καλο παιδι αλλα πειραχτηρι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Ε αφού σε πήρε, τώρα είναι αργά.
ΥΓ. Δεν την άνοιξα καλά τη μούτζα, είσαι και γκαβός.
Όταν και αν μου την πέσει 20χρονο καβλαστερι θα σας πω
, έως τώρα λέω ότι θα ήμουν βράχος αντίστοιχος του Γιβραλτάρ
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Πανω που ηθελα και γω να ανοιξω νημα για τους δικους μου προβληματισμουςCecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:24 Δε βαρεθήκατε πια το σεξ; Σάββατο απόγευμα είναι, παίξτε καμιά πασιέτζα.
-
fagano3
Σιγα τον βραχο.Τρυπιος ειναιΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:31 Όταν και αν μου την πέσει 20χρονο καβλαστερι θα σας πω, έως τώρα λέω ότι θα ήμουν βράχος αντίστοιχος του Γιβραλτάρ
.
Μια χαρα γινεται. Τωρα εχω ξεκινησει εδω και λιγο καιρο και της μιλαω καθημερινα για μια συγκεκριμενη συναδελφο μου, το κανω σα να μου βγαινει αυθορμητα, μου ειπε η ταδε εκεινο, το μεσημερι που μιλουσα με την ταδε, πηγε σε εκεινο το μαγαζι, ειδε εκεινη την ταινια, μου ειπε να βγουμε τετραδα, μου ανοιχτηκε και μου ειπε το προβλημα της, μου ζητησε αυτο κλπ, γενικα μικρες καθημερινες ιστοριες που δειχνουν οτι εχουμε μια λιγο διαφορετικη επαφη απο απλοι συναδελφοι. Τελευταια εφτιαξα μερικα ξυλα κοπης (για να κοβεις ψωμι κλπ) απο κορμους και ριζες ελιας, εδωσα μερικα τριγυρω και κρατησα στο μπαλκονι ενα τελευταιο μεχρι να δω τι θα το κανω. Σε καποια φαση την βλεπω να το μαζευει και να το στολιζει μεσα στο σπιτι, παω στα μουλωχτα το τσιμπαω και το βαζω κατω απο το γραφειο μου, σε μισοεμφανες σημειο.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:13Δεν γίνεται - εκτός αν θέλει να σε αφήσει να το περάσεις - είναι γάτες με αλάθητο ενστικτο σε αυτά οπως επίσης αντιλαμβάνονται και τα φυτεματα.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:08Εγω γεννηθηκα καλο παιδι, αλλα επειδη εδω μεσα μας διαβαζουν και αλλοι οχι τοσο καλοι, καλο θα ειναι να ξερουν οτι το ψιλοκαρφωμα αν το πασαρεις σωστα ειναι αποδειξη αθωοτητας.
Χαλαρουιτα μπορω να περασω, αφου πολλες φορες που με πιανει η μαλακια μου της φυτευω υποψιες απο μονος μου.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:56Την πάτησες - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την ανάκριση χωρίς να σπάσεις η να καταλάβει τι πραγματικά έγινε.![]()
"Γιατι το πηρες μεσα στο γραφειο το ξυλο;"
"Να θυμηθω να το παρω στη δουλεια γιατι το εχω ταξει στην ταδε"
συγκρατημενα απανταει "Κριμα, το εφτιαξες εσυ και μου αρεσει πολυ και ελεγα να το κρατησω"
"Το εχω υποσχεθει μωρο μου, δεν γινεται, θα σου φτιαξω αλλο εσενα"
Αυριο με τον πρωινο καφε θα το βαλω επιδεικτικα μπροστα της και θα αρχιζω να το κερωνω με αγαπη και φροντιδα, αγνοωντας τις κουβεντες της παιζοντας το αφοσιωμενος στο κερωμα. Μολις τελειωσω θα πω με αφελεια "Πως σου φαινεται ωραιο δεν ειναι; ελπιζω να της αρεσει".
- Cecily Anne
Που'σαιιιιιι ρε παλικάρι!!!!!!fagano3 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:08Πανω που ηθελα και γω να ανοιξω νημα για τους δικους μου προβληματισμουςCecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:24 Δε βαρεθήκατε πια το σεξ; Σάββατο απόγευμα είναι, παίξτε καμιά πασιέτζα.![]()
Άνοιξε άνοιξε.
- Cecily Anne
Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:10 Μια χαρα γινεται. Τωρα εχω ξεκινησει εδω και λιγο καιρο και της μιλαω καθημερινα για μια συγκεκριμενη συναδελφο μου, το κανω σα να μου βγαινει αυθορμητα, μου ειπε η ταδε εκεινο, το μεσημερι που μιλουσα με την ταδε, πηγε σε εκεινο το μαγαζι, ειδε εκεινη την ταινια, μου ειπε να βγουμε τετραδα, μου ανοιχτηκε και μου ειπε το προβλημα της, μου ζητησε αυτο κλπ, γενικα μικρες καθημερινες ιστοριες που δειχνουν οτι εχουμε μια λιγο διαφορετικη επαφη απο απλοι συναδελφοι. Τελευταια εφτιαξα μερικα ξυλα κοπης (για να κοβεις ψωμι κλπ) απο κορμους και ριζες ελιας, εδωσα μερικα τριγυρω και κρατησα στο μπαλκονι ενα τελευταιο μεχρι να δω τι θα το κανω. Σε καποια φαση την βλεπω να το μαζευει και να το στολιζει μεσα στο σπιτι, παω στα μουλωχτα το τσιμπαω και το βαζω κατω απο το γραφειο μου, σε μισοεμφανες σημειο.
συγκρατημενα απανταει "Κριμα, το εφτιαξες εσυ και μου αρεσει πολυ και ελεγα να το κρατησω"
Αυριο με τον πρωινο καφε θα το βαλω επιδεικτικα μπροστα της και θα αρχιζω να το κερωνω με αγαπη και φροντιδα, αγνοωντας τις κουβεντες της παιζοντας το αφοσιωμενος στο κερωμα. Μολις τελειωσω θα πω με αφελεια "Πως σου φαινεται ωραιο δεν ειναι; ελπιζω να της αρεσει".![]()
Όταν στο φορέσει κολλάει να μας πεις εNostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 22:10Μια χαρα γινεται. Τωρα εχω ξεκινησει εδω και λιγο καιρο και της μιλαω καθημερινα για μια συγκεκριμενη συναδελφο μου, το κανω σα να μου βγαινει αυθορμητα, μου ειπε η ταδε εκεινο, το μεσημερι που μιλουσα με την ταδε, πηγε σε εκεινο το μαγαζι, ειδε εκεινη την ταινια, μου ειπε να βγουμε τετραδα, μου ανοιχτηκε και μου ειπε το προβλημα της, μου ζητησε αυτο κλπ, γενικα μικρες καθημερινες ιστοριες που δειχνουν οτι εχουμε μια λιγο διαφορετικη επαφη απο απλοι συναδελφοι. Τελευταια εφτιαξα μερικα ξυλα κοπης (για να κοβεις ψωμι κλπ) απο κορμους και ριζες ελιας, εδωσα μερικα τριγυρω και κρατησα στο μπαλκονι ενα τελευταιο μεχρι να δω τι θα το κανω. Σε καποια φαση την βλεπω να το μαζευει και να το στολιζει μεσα στο σπιτι, παω στα μουλωχτα το τσιμπαω και το βαζω κατω απο το γραφειο μου, σε μισοεμφανες σημειο.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:13Δεν γίνεται - εκτός αν θέλει να σε αφήσει να το περάσεις - είναι γάτες με αλάθητο ενστικτο σε αυτά οπως επίσης αντιλαμβάνονται και τα φυτεματα.Nostalgia έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:08
Εγω γεννηθηκα καλο παιδι, αλλα επειδη εδω μεσα μας διαβαζουν και αλλοι οχι τοσο καλοι, καλο θα ειναι να ξερουν οτι το ψιλοκαρφωμα αν το πασαρεις σωστα ειναι αποδειξη αθωοτητας.
Αυριο με τον πρωινο καφε θα το βαλω επιδεικτικα μπροστα της και θα αρχιζω να το κερωνω με αγαπη και φροντιδα, αγνοωντας τις κουβεντες της παιζοντας το αφοσιωμενος στο κερωμα. Μολις τελειωσω θα πω με αφελεια "Πως σου φαινεται ωραιο δεν ειναι; ελπιζω να της αρεσει".![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-