Δεν έχω καμία δυσκολία να παραδεχθώ πως και μένα μου φαίνεται υπερβολική η βία στο πρώτο video. Αυτό που εξηγώ εδώ και 40 σελίδες είναι ότι αυτά μια χαρά λέγονται από την άπλα του καναπέ αλλά εκεί όταν σε ληστεύουν μάλλον αντιδράς παίρνοντας ρίσκο. Θα μπορούσε να είχε τραυματισθεί και ο ιδιοκτήτης και να λέμε άλλα τώρα. Δεν θα του πω μπράβο που ρίχνει κλωτσιές στο κεφάλι του άλλου που είναι παγιδευμένος κάτω από την βιτρίνα αλλά δεν θα υποκριθώ πως θα είχα βρει καλύτερη λύση.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:39Α κι εγώ έκανα παρόμοιες ερωτήσεις πριν και οι φωστήρες με είπαν πως βγαίνω εκτός θέματος και κακώς μιλάν μαζί μουST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:32 Θα πήγαινες να ανοίξεις την πόρτα όσο κρατάει τον πυροσβεστήρα με κίνδυνο να στον φέρει στο κεφάλι;
Άντε και βγαίνει έξω. Πως τον ακινητοποιείς αν έχει γυαλί ή μαχαίρι;
Πάλι δεν θα χρησιμοποιούσες βία;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
-
ritzeri
Εγώ πάντως μια φορά παιδιά είμαι σε πρωτο ραντεβού με μια πολύ ωραία κοπέλα. Ξαφνικά κάποιος μου βάζει κωλοχερο.
Γυρνώ και τον κοιτάζω ενώ προσπαθώ να βρω την πιο συμφέρουσα λύση.
Αν του ρίξω ένα μπουκέτο , μετά θα μου κάνει μήνυση και τρέχα γυρευε πόσα θα μου πάρει ο δικηγόρος ή αν χρειαστεί να πληρώσω και καμιά αποζημίωση.
Ευτυχώς γρήγορα κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω για να βγω οικονομικά κερδισμένος.
Του έριξα ένα εντελώς αδιαφορο χαμόγελο , σαν να υπονοώντας ότι δε το ευχαριστήθηκα και πολύ.
Η γκόμενα μου έσκασε μια γεμάτη ροχαλα και έφυγε τρέχοντας.
Στο σύνολο δλδ, όχι μόνο κερδισα τα χρήματα που θα μου έτρωγαν τα δικαστήρια, αλλά επιπλεον εξοικονόμησα κάνα τριανταρι ευρώ που είχα σκοπό να της κεράσω τα ποτά.
Προτείνω λοιπόν προγράμματα γρηγορης αριθμητικής σε μαγαζατορες, επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να είναι σε θέση άμεσα να κάνουν την πιο σοφή επιλογη όταν τα πράγματα μπλεκουν
Γυρνώ και τον κοιτάζω ενώ προσπαθώ να βρω την πιο συμφέρουσα λύση.
Αν του ρίξω ένα μπουκέτο , μετά θα μου κάνει μήνυση και τρέχα γυρευε πόσα θα μου πάρει ο δικηγόρος ή αν χρειαστεί να πληρώσω και καμιά αποζημίωση.
Ευτυχώς γρήγορα κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω για να βγω οικονομικά κερδισμένος.
Του έριξα ένα εντελώς αδιαφορο χαμόγελο , σαν να υπονοώντας ότι δε το ευχαριστήθηκα και πολύ.
Η γκόμενα μου έσκασε μια γεμάτη ροχαλα και έφυγε τρέχοντας.
Στο σύνολο δλδ, όχι μόνο κερδισα τα χρήματα που θα μου έτρωγαν τα δικαστήρια, αλλά επιπλεον εξοικονόμησα κάνα τριανταρι ευρώ που είχα σκοπό να της κεράσω τα ποτά.
Προτείνω λοιπόν προγράμματα γρηγορης αριθμητικής σε μαγαζατορες, επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να είναι σε θέση άμεσα να κάνουν την πιο σοφή επιλογη όταν τα πράγματα μπλεκουν
Ναι ρε, ξέρουμε τι ψυχούλα είσαι.under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:44Κανεναν δεν σκυλευουμε.Ειρωνεια ειναι σε οσους πανε να μας τον βγαλουν αθωο θυμα.vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:16Όχι εμείς, ο ιατροδικαστής. Με τι άνεση όμως σκυλεύετε ένα πτώμα όταν βρίσκεται απέναντί σας ιδεολογικά!under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:10
Μπορει να μην πεθανε απο τις κλωτσιες.Μπορει να του ειπε "θα σε γαμησω ρε πουστη" και να επαθε εγκεφαλικο.Να το ερευνησουμε κι αυτο.
Το θυμα εδω ειναι ο κοσμηματοπωλης φιλε.
Ο οποιος δεν σηκωθηκε το πρωι να παει να κανει πλιατσικο στο σπιτι ή στη δουλεια του πρεζακια.Το αντιθετο εγινε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ρε φιλε εγω ειμαι ο,τι ειμαι.Αλλα σε κανενος πουστη το σπιτι δεν εχω παει για πλιατσικο.Αν παω θα με κανεις ηρωα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Και οχι μονο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:46 Φαντάζομαι Θα μπορούσε άνετα να εξασφαλίσει ένα πιάτο φάι στο σπίτι της ακρίτα και μια καλή κουβέντα από τα χείλη του βαλλιανάτου.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Sid Vicious
E όχι και μηδέν κοινωνική στήριξη, τι Βαλιανάτο βλέπω, τι Έλενα Ακρίτα βλέπω, τι Κορτώ, τι την εκπρόσωπο τύπου του Συριζα Σβίγγου βλέπω, δε το λες και μηδέν στήριξη αυτό. Το που ήταν να στηριξουν πριν αυτοί όλοι βέβαια είναι άλλο θέμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:41 απο την μια ο πρεζωμενος με την μηδεν κοινωνικη στηριξη και την ολο και αυξανομενη προσωπικη εξαθλιωση που τον κανει να συμπεριφερεται ακομη πιο αντικοινωνικα και με την λογικη δεν εχω να χασω τιποτε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
talaipwros
η αστυνομια εχει στειλει φρουρα να φυλασσει το κοσμηματοπωλειο απο φαινομενα αυτοδικιας;
Και πανέξυπνος, πώς παρέλειψα να το αναφέρω;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ο Θεός ας συγχωρέσει την ψυχούλα του! Ας συγχωρέσει και όσους αυτοδίκησαν!
Κρίμα! Πολύ κρίμα για όλους!
Κρίμα! Πολύ κρίμα για όλους!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ναι, απ' όσο γνωρίζω.Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:41Εκπρόσωπος τύπου του Σύριζα είναι αυτη;Kauldron έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:33http://www.real.gr/politiki/arthro/rani ... ak-496374/Ράνια Σβίγκου: Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Too soon.Drexler έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:47Και οχι μονο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:46 Φαντάζομαι Θα μπορούσε άνετα να εξασφαλίσει ένα πιάτο φάι στο σπίτι της ακρίτα και μια καλή κουβέντα από τα χείλη του βαλλιανάτου.
Τελικά ήταν άοπλος και απλώς βαραγε νταγκλες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Ότι τι ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, οι περισσότεροι από εμάς - εννοώ τους απλούς πολίτες - θεωρούμε κάποια πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι. Βέβαια η ζωή ενός ανθρώπου είναιST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:36Αυτό δε δείχνουν να το συνειδητοποιούν κάποιοι. Νομίζουν ότι ο κάθε μαγαζάτορας έχει την ψυχραιμία και την εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων να ξέρει πόση βία πρέπει να ασκήσει.poeta έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:30Σωστά. Είναι τόσο έντονο το στρές όταν βλέπεις την περιουσία σου να καταστρέφεται που ξεπερνάς την διαχωριστική γραμμή και παρεκτρέπεσαι...Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:20
Δε γίνεται να βλέπεις κάποιον να καταστρέφει το βιος σου και εσύ να κάθεσαι κ να κάνεις ρεαλ πολιτικ. Τώρα τι λένε οι γνωστοί δε κάνει εντύπωση. Κανένα θάνατο περιμένουν για να τρίψουν χέρια και να ξεπηδησουν από την αφάνεια
πολυτιμότερη από τα υλικά αγαθά. Ελπίζω ωστόσο οι Δικαστές να λάβουν υπ' όψη ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ενήργησε "εν βρασμώ ψυχής". Ήδη καταστράφηκε μία ζωή, ας μην καταστραφεί κι άλλη από αυτό το άτυχο συμβάν.
Στο δεύτερο video δειχνουν μαχαίρι. Και κομμάτι γυαλί όταν είναι οι αστυνομικοί επάνω του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις