Cavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2022, 13:45
Ρε σεις, κεχαγιάς μπαίνετε στο τι θα κάνουν οι Φινλανδοί κι οι Σουηδοί στη χώρα τους; Δικαίωμά τους να μπουν στο ΝΑΤΟ. Ορίστε μας.
Αρκεί να μπορούν να βγουν όποτε θελήσουν και να μην χρειάζεται να περάσουν από όλο το πεπτικό σύστημα αλατζαμπο του πούντονάτο.
Μη την πατήσουν όπως εμείς.
Cavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2022, 13:45
Ρε σεις, κεχαγιάς μπαίνετε στο τι θα κάνουν οι Φινλανδοί κι οι Σουηδοί στη χώρα τους; Δικαίωμά τους να μπουν στο ΝΑΤΟ. Ορίστε μας.
Κοίτα να δεις πάντως που αρχίζει να σχηματίζεται η εικόνα που μου είχε περιγράψει πριν μερικά χρόνια ένας φίλος μου που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω 'γεωπολιτικό συνομωσιολόγο'.
Τα πουτινάκια θα τραγουδάνε οι χεβιμεταλάδες μας φάγαν τους παράδες.
Ενδιαφερουσα σημειολογικα η εικονα του Τραγου σαν μηνυμα απεναντι στην Ορθοδοξη Ρωσια.
Οριζει τα δυο στρατοπεδα.
.
Σε μια τετοια μερα που ολα τα βλεμματα του πλανητη ειναι στραμενα πανω της επιλεγει να φορεσει αυτο που βλεπουμε. Αν ντυνεται συχνα με πανκ λουκ και τραγους τοτε πασο, αν ομως ειπε να κανει μια εξαιρεση τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.
Ενδιαφερουσα σημειολογικα η εικονα του Τραγου σαν μηνυμα απεναντι στην Ορθοδοξη Ρωσια.
.
Σε μια τετοια μερα που ολα τα βλεμματα του πλανητη ειναι στραμενα πανω της επιλεγει να φορεσει αυτο που βλεπουμε. Αν ντυνεται συχνα με πανκ λουκ και τραγους τοτε πασο, αν ομως ειπε να κανει μια εξαιρεση τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.
.
Ε ρε Quorthon να ζουσες τωρα να εβλεπες τι μαλακιες λεγονται να σκαγες στα γελια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2022, 17:52
Κοίτα να δεις πάντως που αρχίζει να σχηματίζεται η εικόνα που μου είχε περιγράψει πριν μερικά χρόνια ένας φίλος μου που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω 'γεωπολιτικό συνομωσιολόγο'.
Για πες, γιατί δεν διαβάζουμε καθόλου συνομωσιολογία εδώ μέσα
Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2022, 18:15
Αν συνηθιζει τετοια ντυσιματα τοτε λεω μαλακιες, αν επελεξε να φωτογραφηθει με αυτο τη συγκεκριμενη μερα τοτε δεν χαμπαριαζεις την τυφλα σου.
Αν συνηθιζει τετοια ντυσιματα τοτε λεω μαλακιες, αν επελεξε να φωτογραφηθει με αυτο τη συγκεκριμενη μερα τοτε δεν χαμπαριαζεις την τυφλα σου.
.
Γιατί, τι έχει το ντύσιμο της;
Ενα καζουαλ λουκ για μια πολιτικο ηγετη τη μερα που ολος ο πλανητης κρεμεται απο την αποφαση της.
.
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
.
Γιατί, τι έχει το ντύσιμο της;
Ενα καζουαλ λουκ για μια πολιτικο ηγετη τη μερα που ολος ο πλανητης κρεμεται απο την αποφαση της.
.
Έτσι είναι οι Σκανδιναυοί, μοντέρνοι, άλλωστε είναι νέα. Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν που είχε γίνει συνάντηση υπουργών Σουηδίας και Φιλλανδίας νομίζω και είχαν πάει με τα ποδήλατα Για τότε ήταν πολύ πρωτοποριακό, τώρα τα κάνουν και οι Γκρέτες