!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ritzeri

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:58
ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:54 Δεν δείχνει το συμβάν.
Δείχνει ΜΕΤΑ το συμβάν.

Και δείχνει τον κλέφτη να κρατάει σπασμένο γυαλί που χρειάστηκαν 7 αστυνομικοί να του το πάρουν από τα χέρια.
Δείχνει τον κλέφτη να είναι μες στα αίματα και τους αστυνομικούς να ρισκάρουν να κολλησησουν aids .

Τί από αυτά δεν είναι απειλητικά, το σπασμένο γυαλί ή τα αίματα ενός οροθετικου;;;
Και τι θα έπρεπε να κάνει για να θεωρηθεί απειλητικός, να τους κανει ματαγγιση;
Προσπάθησε λίγο να με παρακολουθήσεις:

Υπάρχει video εδώ που δείχνει το σκηνικό από τη στιγμή που ο δράστης βρίσκεται μόνος και εγκλωβισμένος στο κατάστημα μέχρι τη στιγμή που προσέρχεται αστυνομικός και ο δράστης είναι ξαπλωμένος, ακίνητος.

Σε αυτό το video αναφέρομαι. Για τις πράξεις του καταστηματάρχη σε αυτό το video διώκεται.

Κατανοητό;

Δλδ τον σκότωσε με τις κλωτσιές ο νοικοκύρης μεν, αναστηθηκε ο κλέφτης δε και μετά τα έβαλε ξανά οπλισμένος με 7 αστυνομικους.

Γιατί όχι.
Πιο πιθανό να είχαμε ανάσταση παρά να παραδεχτείς ότι ποντάρεις στο λάθος άλογο για ιδεολογικούς σου λογους
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:00
Μπες στην θέση του ιδιοκτήτη και πες μας για λίγο τι θα έκανες την ώρα που κάποιος είναι μέσα στο μαγαζί σου και το καταστρέφει; Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ μετά από τόσες ώρες μία λύση που να μην ζημιώσει τον μαγαζάτορα.
Επίσης αν με ρώταγες τώρα αν θα προτιμούσα να τραβιέμαι για φόνο ή να κλείσω το μαγαζί μου προφανώς θα διάλεγα το δεύτερο αλλά τότε πάνω στην βράση δεν νομίζω ότι έχεις καιρό για ψύχραιμη εκτίμηση των πράξεών σου. Μήπως ζητάτε πολλά από τον ιδιοκτήτη;
ritzeri

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:01
ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:59
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:41 Τελικά άξιζε τον κόπο για τον ιδιοκτήτη;
Αξίζουν τα χρόνια που θα φάει;
Αξίζει που το μαγαζί δεν πρόκειται να ξανανοίξει;

Λογικά ναι, όλοι οι οπαδοί του συμφωνούν.
Το μαγαζί δεν θα ξανανοιγε έτσι και αλλοίως.
Μετά, λογω ηλικίας δεν ξέρω ίσως τη γλυτώνει τη φύλακα και είναι και εντάξει με τον εαυτό του ότι δεν έκατσε να τον πηδήξει .

Από εκεί και πέρα όμως, κι αυτό είναι σημαντικό, δεν τα μετράνε όλα οι άνθρωποι με αριθμούς.
Υπάρχουν και έννοιες όπως ο ανδρισμός, η υιμη, η υπερηφάνεια κλπ που δεν κοστολογούνται.

Ξέρω, κινέζικα θα σου φαινονται
Πολί εχθρη πολύ τιμι
Έτσι μπράβο......
Μοκο για την ταμπακιερα
ritzeri

ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:04
Μπες στην θέση του ιδιοκτήτη και πες μας για λίγο τι θα έκανες την ώρα που κάποιος είναι μέσα στο μαγαζί σου και το καταστρέφει; Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ μετά από τόσες ώρες μία λύση που να μην ζημιώσει τον μαγαζάτορα.
Επίσης αν με ρώταγες τώρα αν θα προτιμούσα να τραβιέμαι για φόνο ή να κλείσω το μαγαζί μου προφανώς θα διάλεγα το δεύτερο αλλά τότε πάνω στην βράση δεν νομίζω ότι έχεις καιρό για ψύχραιμη εκτίμηση των πράξεών σου. Μήπως ζητάτε πολλά από τον ιδιοκτήτη;
Ε , τι κάνουν συνήθως αυτού του είδους οι άνθρωποι.
Θα έβγαζε το κομπιουτεράκι να βρει τη βέλτιστη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ λύση.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:52
Ο Zak, γελοία υποκείμενα, δεν ''έκλεψε για τη δόση του''. Αυτά τα κοσμήματα θα κοσμούσαν σίγουρα τη Zackie O, την καλλιτεχνική περσόνα του!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ
Για την Τεχνη !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:03 Δλδ τον σκότωσε με τις κλωτσιές ο νοικοκύρης μεν, αναστηθηκε ο κλέφτης δε και μετά τα έβαλε ξανά οπλισμένος με 7 αστυνομικους.

Γιατί όχι.
Πιο πιθανό να είχαμε ανάσταση παρά να παραδεχτείς ότι ποντάρεις στο λάθος άλογο για ιδεολογικούς σου λογους
Δεν υπάρχουν ιδεολογικοί λόγοι, διευκρίνησα ότι μου είναι αδιάφορο αν ήταν αντιφασίστας ή φασίστας. Παμε παρακάτω.

Δεν είναι όλοι οι θάνατοι ακαριαίοι. Εκτός αν δεν πέθανε τελικά, μήπως θα το αμφισβητήσεις κι αυτό;

Συνεπώς, είτε πέθανε εξαιτίας της δράσης του καταστηματάρχη και του άλλου, ή δεν πέθανε εξαιτίας αυτής της δράσης.

Προς το παρόν, του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη, δηλαδή για βλάβη που προκάλεσε το θάνατο του δράστη. Κατανοητό κι αυτό;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:02
Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:50 Ο σταλινοκομμουνιστης σας έχει χαλάσει τη σούπα σε σύριζες ποταμισιους και λοιπούς μηδενκεξηντοπουλους
ποιος,τον πλουφ εννοεις? Λολ! Αν ηταν σταλινοκομμουνιστής πραγματικός θα διοχέτευε το μισος του στους πρεζέμπορες(και αυτους θα ήθελε να εξαφανίσει σταλινικά), οχι στους ραντομ πρέζακες.
Αυτό κάνει. Αντίθετος από εμενα σε ιδεολογία αλλά τίμιος, καθαρός και συνειδητοποιημενος, όχι ένα ανιστοριτο υβρίδιο Δουρου με Χατζηστεφάνου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:06
ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:04
Ε , τι κάνουν συνήθως αυτού του είδους οι άνθρωποι.
Θα έβγαζε το κομπιουτεράκι να βρει τη βέλτιστη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ λύση.
Δεν ρωτάω ειρωνικά. Μπορεί να στροφάρει πιο πολύ από μένα και να βρει μια καλύτερη λύση. Μετά μένει να πει αντρίκεια αν αυτή την λύση θα τη σκεφτόταν εκείνη την ώρα ενώ ο άλλος ξάφριζε μέσα στο μαγαζί του.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:41 Τελικά άξιζε τον κόπο για τον ιδιοκτήτη;
Αξίζουν τα χρόνια που θα φάει;
Αξίζει που το μαγαζί δεν πρόκειται να ξανανοίξει;

Λογικά ναι, όλοι οι οπαδοί του συμφωνούν.
Από την στιγμή που γίνεται ληστεία στο μαγαζί σου είσαι χαμένος έτσι κι αλλιώς. Όπως και να κατέληγε το επεισόδιο.
Ας μου έρθουν έμενα να μου το πουν οτι έκανα κακό στον ληστή που ήρθε να με κλέψει
:bored:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Lugozzi έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:00 τώρα επί του θέματος
για τον ζακ δεν άξιζε τον κόπο

αλλά
για τους οπαδούς του ζάκαρου
φυσικά και άξιζε, δεν θα πάει χαμένη
εσείς τους κάνετε μάγκες τους υποκουλτουριαραίους,εδώ μέσα. Το ένα πιο διαλεχτό απο το άλλο για καραμπαμπομουσείο είναι όλα τους τα ποστ, αλλα καποιοι πχορουμιτες εδω μεσα κινδυνεύουν να τους ξεπεράσουν σε γραφικότητα.
Άβαταρ μέλους
poeta
Phorum.gr user: poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta »

Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:54 Εδω σηκώνουν από τον τάφο τον Γιαννουλη Χαλέπα για να φιλοτεχνήσει ανδριάντα του ανδρός. Ναι Τελοσπαντων κατάλαβες
:D

Θα προτιμούσα να ήταν άλλη η κατάληξη. Να ακινητοποιούσαν τον κακοποιό μερικοί "ακτιβιστές" ή αγανακτισμένοι, μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Πάντως, υπάρχει μέσα σ' αυτόν τον χαμό και κάποιο κέρδος : δεν αποδομήθηκαν τα αντανακλαστικά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε τέτοια συμβάντα. Δεν μετατράπηκε ο κόσμος σε ωχαδερφιστή και επαναστάτη του πληκτρολογίου, όσο και να το προσπαθεί το facebook. Βέβαια σε στιγμές έντονης δράσης είναι εύκολο να παρασυρθεί και να φτάσει στην αντίπερα όχθη...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:07
ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:03 Δλδ τον σκότωσε με τις κλωτσιές ο νοικοκύρης μεν, αναστηθηκε ο κλέφτης δε και μετά τα έβαλε ξανά οπλισμένος με 7 αστυνομικους.

Γιατί όχι.
Δεν υπάρχουν ιδεολογικοί λόγοι, διευκρίνησα ότι μου είναι αδιάφορο αν ήταν αντιφασίστας ή φασίστας. Παμε παρακάτω.

Δεν είναι όλοι οι θάνατοι ακαριαίοι. Εκτός αν δεν πέθανε τελικά, μήπως θα το αμφισβητήσεις κι αυτό;

Συνεπώς, είτε πέθανε εξαιτίας της δράσης του καταστηματάρχη και του άλλου, ή δεν πέθανε εξαιτίας αυτής της δράσης.

Προς το παρόν, του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη, δηλαδή για βλάβη που προκάλεσε το θάνατο του δράστη. Κατανοητό κι αυτό;
Αν όμως φορούσε μπλούζα που έλεγε this is sparta τι θα έλεγες; Ειλικρινά; Δεν θα του άξιζε λίγο και καμιά κλοτσιά τότε; Ειλικρινά όμως. Εγώ λέω θα του άξιζε κι ας μην είμαι κομμουνιστής.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:09
Lugozzi έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:00 τώρα επί του θέματος
για τον ζακ δεν άξιζε τον κόπο

αλλά
για τους οπαδούς του ζάκαρου
φυσικά και άξιζε, δεν θα πάει χαμένη
εσείς τους κάνετε μάγκες τους υποκουλτουριαραίους,εδώ μέσα. Το ένα πιο διαλεχτό απο το άλλο για καραμπαμπομουσείο είναι όλα τους τα ποστ, αλλα καποιοι πχορουμιτες εδω μεσα κινδυνεύουν να τους ξεπεράσουν σε γραφικότητα.
ρε μεγάλε ποιο εδώ μέσα?
ξεκόλα

το εδώ μέσα είναι το θέμα?

δε βλέπεις τι γίνεται εκεί έξω
από την ώρα που μαθεύτηκε το όνομα?

βρήκαν τον ήρωά τους επιτέλους οι ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα
αυτό έγινε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:09
Αν όμως φορούσε μπλούζα που έλεγε this is sparta τι θα έλεγες; Ειλικρινά; Δεν θα του άξιζε λίγο και καμιά κλοτσιά τότε; Ειλικρινά όμως. Εγώ λέω θα του άξιζε κι ας μην είμαι κομμουνιστής.
Πόσες φορές θα το επαναλάβω; Μου είναι αδιάφορο τι ήταν.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lugozzi έγραψε: 22 Σεπ 2018, 20:02
φίλε ζήτα πρώτα συγνώμη
Για ποιο πράγμα; Σε ενόχλησε ότι πιστεύω ότι δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ή η έκφραση που χρησιμοποίησα;
Το πρώτο δεν το παίρνω πίσω, το δεύτερο ευχαρίστως, αν και δεν ήξερα ότι εισαι της πολιτικής ορθότητας.
Συγγνώμη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”