Ααα πάλι βιάζεσαι να πανηγυρίσεις την αθώωση τους;
Λες και έχει καμία σημασία αν βγει κατά τους η απόφαση. Αφου πάλι το θύμα θα πήγαινε γυρεύοντας
Ααα πάλι βιάζεσαι να πανηγυρίσεις την αθώωση τους;
κοιτα αν ηταν να το γυρισω στη λουγκροσυνη με φραγκατο θα πηγαινα ... πουστης και φτωχος δεν θα παει καλα
ναι αλλα δεν απαντας. εμπιστευομαστε τη δικαιοσυνη η τον προσωπικο φανατισμο μας;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:20Ααα πάλι βιάζεσαι να πανηγυρίσεις την αθώωση τους;
Λες και έχει καμία σημασία αν βγει κατά τους η απόφαση. Αφου πάλι το θύμα θα πήγαινε γυρεύοντας![]()
Εννοείται καλέ, χαζός θα ήσουν. Υποστηρίζουμε τον πλούτο no matter what.nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:26κοιτα αν ηταν να το γυρισω στη λουγκροσυνη με φραγκατο θα πηγαινα ... πουστης και φτωχος δεν θα παει καλα
Αη καλέ τα λες και τα πιστεύεις κιόλας. Το βράδυ θα βγεις να κερνάς και μπύρες για τα παιδιά. Στο ξαναείπα δεν εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη τυφλά. Εσύ μας το έχεις πει ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη. Με τυφλή εμπιστοσύνη.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:34ναι αλλα δεν απαντας. εμπιστευομαστε τη δικαιοσυνη η τον προσωπικο φανατισμο μας;
δεν εχω κανενα λογο να πανηγυρίσω, δεν με αφορα προσωπικα η υποθεση.
μα αν δεν εμπιστευτεις τη δικαιοσυνη, ποιον θα εμπιστευτεις;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:37
Αη καλέ τα λες και τα πιστεύεις κιόλας. Το βράδυ θα βγεις να κερνάς και μπύρες για τα παιδιά. Στο ξαναείπα δεν εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη τυφλά. Εσύ μας το έχεις πει ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη. Με τυφλή εμπιστοσύνη.
Όχι τα γεγονότα. Βέβαια λυπάμαι αλλά στο παρελθόν η ελληνική δικαιοσύνη έχει δείξει ότι δεν είναι απολύτως αξίας εμπιστοσύνης. Εσύ καταλαβαίνω ότι την εμπιστεύεσαι από πάντα τυφλα, θεοτυφλα και πάντα θεωρείς τις αποφάσεις της σωστές και δίκαιες και αληθινές οτι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ θολό τοπίο στην ελληνική δικαιοσύνη και διαφθορά και στημένες αποφάσεις αλλά εγώ δεν είμαι της ίδιας άποψης.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:56μα αν δεν εμπιστευτεις τη δικαιοσυνη, ποιον θα εμπιστευτεις;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:37
Αη καλέ τα λες και τα πιστεύεις κιόλας. Το βράδυ θα βγεις να κερνάς και μπύρες για τα παιδιά. Στο ξαναείπα δεν εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη τυφλά. Εσύ μας το έχεις πει ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη. Με τυφλή εμπιστοσύνη.
τις ψελνουσες "ο βιαστης εισαι εσυ"; καταγγελια=ενοχη;
υπονοεις κατι ναιδουλα?Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 18:11Με τον πλούτο και τις άκρες του είσαι Εθνι μου; μα και βέβαια είσαι. Σιγά μην δεν ήσουν.
Δεν υπονοώ εθνικουλη. Ευθέως το λέω. Κλαπ κλαπ τα χεράκια ο εθνικουλης στους λεβέντες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μάιος 2022, 20:02υπονοεις κατι ναιδουλα?Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 18:11Με τον πλούτο και τις άκρες του είσαι Εθνι μου; μα και βέβαια είσαι. Σιγά μην δεν ήσουν.![]()
αν γνωριζεις προσωπικα, αμεσα τα γεγονοτα, αν ησουν παρουσα, εχεις δικιο.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 20:01Όχι τα γεγονότα. Βέβαια λυπάμαι αλλά στο παρελθόν η ελληνική δικαιοσύνη έχει δείξει ότι δεν είναι απολύτως αξίας εμπιστοσύνης. Εσύ καταλαβαίνω ότι την εμπιστεύεσαι από πάντα τυφλα, θεοτυφλα και πάντα θεωρείς τις αποφάσεις της σωστές και δίκαιες και αληθινές οτι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ θολό τοπίο στην ελληνική δικαιοσύνη και διαφθορά και στημένες αποφάσεις αλλά εγώ δεν είμαι της ίδιας άποψης.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:56μα αν δεν εμπιστευτεις τη δικαιοσυνη, ποιον θα εμπιστευτεις;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:37
Είπαμε, εσύ είσαι πιστός στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν θεωρείς ότι έχει υπάρξει ποτέ διαφθορά στην ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχουν κανονιστεί αποφάσεις, δεν έχουν στηθεί δικες, λαδωθει δικαστές, εισαγγελείς κτλ και είναι όλοι οι δικαστές και εισαγγελείς άμεμπτοι και αδιάφθοροι. Εμπιστεύεσαι τυφλά την ελληνική δικαιοσύνη. Ε εγώ δεν εμπιστεύομαι τυφλά. Υπάρχουν κενά στην υπόθεση βάσει όσων έχουν βγει στη φόρα. SorryyΑσέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 20:50αν γνωριζεις προσωπικα, αμεσα τα γεγονοτα, αν ησουν παρουσα, εχεις δικιο.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2022, 20:01Όχι τα γεγονότα. Βέβαια λυπάμαι αλλά στο παρελθόν η ελληνική δικαιοσύνη έχει δείξει ότι δεν είναι απολύτως αξίας εμπιστοσύνης. Εσύ καταλαβαίνω ότι την εμπιστεύεσαι από πάντα τυφλα, θεοτυφλα και πάντα θεωρείς τις αποφάσεις της σωστές και δίκαιες και αληθινές οτι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ θολό τοπίο στην ελληνική δικαιοσύνη και διαφθορά και στημένες αποφάσεις αλλά εγώ δεν είμαι της ίδιας άποψης.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 19:56
μα αν δεν εμπιστευτεις τη δικαιοσυνη, ποιον θα εμπιστευτεις;
αν ξερεις οσα ξερουμε ολοι, εχεις αδικο. οι αρχες ξερουν περισσοτερα απο οσα εχουν βγει στη δημοσιοτητα. καθε σοφρων ανθρωπος, δεν εχει αλλη επιλογη απο το να εμπιστευτει τη δικαιοσυνη.
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση και δεν μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη θέση, ωστόσο νομίζω πως τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο κατηγορούμενος δεν την πόσταρε δημόσια αλλά σε κάποιο τσατ ή κρυφό γκρουπ από όπου και διέρρευσε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 18:32αν ημουν αθωος; και σιγουρος οτι μπορω να το αποδειξω;Beria έγραψε: 13 Μάιος 2022, 16:44
Εσύ δηλαδή, εάν σε κατηγορούσαν για βιασμό και σε κρεμούσαν στα μανταλάκια, θα έβγαινες με το πρωτοσέλιδο ανα χείρας και ειρωνικό χαμόγελο;
Οκ, έχουμε άλλη κοινωνική συμπεριφορά
με τον πουτσο εξω θα εβγαινα, και μια ταμπελα κρεμασμενη πανω του "ειμαι αθωος"